Helgen!!

Ja i helgen va jag ju barnledig.. I fredags så slappa jag framför tvn.. Sen senare på kvällen kom Jocke.. Shiit va jag saknat dig.. Vi titta på tv sen va det läggdax.. Somna på direkten typ.. I dina armar.. Det va så gosigt.. Sov jätte skönt den natten.. Sen när vi vakna på lördagen så tog vi en liten biltur till uddevalla sen skulle vi hem och sova midda men det blev det inte det blev utgång till kronan istället.. Väldigt lite folk va det där.. Men det va la gött det så man slapp allt folk som putter varandra.. Sen hem och sova.. Och samma som i fredags att jag somna i dina armar.. Gott<3 Vaknade vid 11 i morse.. Tog det bara lugnt.. Sen åkte du.. Lite tråkigt men vi ses ju i veckan igen=) Har haft en helt underbar helg<3 Hoppas du med haft det..




Annie kom hem idag vid halv 1.. Det va mysigt.. Har saknat henne jätte massor.. När hon kom så gosa vi en stund och sen somna hon vid halv 2.. Hon va nog väldigt trött för jag fick väcka henne kl4 igen.. Så hon fick i sig lite mat.. Sen lekte vi lite sen va det dax för ett bad.. Det är inte så populärt.. Men men hon måste ju så det är bara att göra det fort.. Sen va det natten för Annie.. Så nu sover hon så gott.. Imorgon är det upp tidigt.. Vi kan inte ligga och dra oss i sängen till kl9 inte.. Det har vi gjort hela veckan typ.. Ska ju skola in Annie på dagis imorgon=) Det ska bli så kul.. Men väldigt tomt på dagarna här hemma utan Annie..




Sitter och lyssnar på en låt just nu som jag har fastnat för..
Vet inte varför men första gången jag hörde den så rös jag i hela kroppen..
Kanske för att texten stämmer in..?
En helt underbar låt..
Kan inte sluta lyssna på den..
Tänker på dig varje gång..




Annie mamma älskar dig.. Massa pussar till dig min prinsessa<3
Älskar dig.. Pussar till dig i massor<3


Nä nu ska jag ut och röka lite.. Ska nog gå och sova snart oxå.. Måste komma i säng i tid idag..
Ha det gött där ute!!





Puss mig*

Saknar!

Idag har jag och Annie vart ute och gått.. Känns som vi inte gjort någon annat den senaste veckan.. Vart precis överallt.. Va och lämna present till Moa förut.. Annie blev jätte glad när hon fick träffa Moa igen.. Det va ju ett tag sen om man säger så.. Sen gick vi hem och Annie somna i  vagnen.. Gott.. Sen Åkte hon till Mattias.. Saknar Annie jätte massor.. Lika jobbigt varje gång hon åker iväg.. Men hon kommer ju hem på söndag igen.. Så är helt barnledig i helgen.. Vad ska jag hitta på då? Hmm.. jag vet inte vad jag ska hitta på.. Just nu sitter jag hemma själv.. Sitter och väntar.. Men vad väntar jag på? Det vet jag inte ens själv.. På att klockan ska gå fortare kanske..? Det märker jag när det händer.. Men det skulle va en upplevelse..


På måndag så börjar inskolningen med Annie=) Kommer kännas tomt här hemma utan Annie på dagarna.. Så måste gå upp tidigt på måndag.. Ska va på dagiset halv 10.. Så då får Annie träffa alla barnen.. Det kommer hon nog tycka om.. Och jag tror att hon kommer att trivas.. Eller ja, jag hoppas att hon kommer göra det..


Nä om man kanske skulle gå och ta en cigg..
Och sen slappa framför tvn=) Hade vart gott.. Men ännu bättre om det hade vart som förr..



Mamma älskar dig Annie.. Du är mitt liv.. Massa pussar<3
Saknar dig.. Puss l <3



Ha det gött..


Puss mig*

Grattis!!

Ja idag är det min lilla prinsessas födelsedag=) 1år idag.. Shiit va tiden har gått fort..Så det har vart kalas här hemma idag.. Annie vakna halv 9 imorse och väckte mig.. Och då va hon jätte glad.. Efter lite frukost i magen så va det dax för paket öppning.. Mobilen hon fick va ju den bästa.. Hon gick med den hela dan=) Sen fick hon kläder, leksaker, pengar, gosedjur m.m.. Av mig och Mattias fick hon en rosa bobby car=)Klistermärken som det står princess på.. Tror den kom på delad första plats.. Hon valde ju den själv=) Det va en helt underbar dag och lyckad.. Det va lite stressigt och hinna med allt själv men det löste sig.. Jag hann allt.. Blev  väldigt nöjd.. Bakade tårtan imorse och städa och höll på hela morgonen typ.. Tror Annie tyckte det va en bra dag.. Hon va väldigt trött.. Tack alla som kom och tack för alla presenterna..
Synd att du inte kom.. Hade velat att du va med på hennes stora dag.. Nästa år kanske...?

Ja så nu är Annie stora tjejen.. Hon började att gå igår oxå=) Shiit blev så glad att jag börja gråta.. Det va väldigt roligt att se.. Inget man vill missa.. Så nästa steg är nu dagis.. Där kommer nog Annie att trivas massor.. Med alla barnen..

Nä nu är det nog ett bad som gäller=) Göttans! Ha det gött..

Annie, mamma älskar dig.. Du är mitt allt!! Puss till dig<3
Jocke älskar dig massor.. Puss i massor L




Puss mig*




Annie fick en docka av hennes morfar..(igår) väldigt rolig.. Den pratar och nyser m.m..
(Annie, kusinen Theo och Annies morfar)


Morgon paket=)



Annie kan hon=)



En väldigt trött Annie.. På hennes bobby car=)



Tårtan som jag bakade..



Annie fick äta själv=) Första gången hon äter tårta.. Hon tyckte det va mumsigt..

Ont ont ont!!

Det har jag i min mage :( Fan har haft det nu till och från ett tag nu.. Vet inte vad det är.. Satte mig i badet förut så det blev lite bättre.. Men kom tillbaka efter en stund jag gått upp från badet.. Så går det bort och sen kommer det igen.. Hmm.. Inte alls roligt.. Får se om jag kan ringa imorgon och se vad det är för något.. Har andra saker jag ska göra oxå.. Och sen kl 5 så ska Annie till Mattias och sova där.. Vad ska jag göra då? Det märker vi.. Men vill.. vill, vill, vill.. Får se om det går bara.. *gladast isåfall*
Kanske skulle ta och försöka somna i tid kväll.. Inatt somna jag runt 3-halv4.. Inte så kul när jag skulle upp på morgonen sen.. Men piggna till efter jag fått i mig mitt kaffe och en cigg=) Se va det full rulle på mig och Annie.. Och idag så gick hon 4 steg=) Det går bättre och bättre.. Och hon släpper mer och mer.. Så snart går nog min lilla prinsessa=) Shiit va kul.. Förut så har hon bara tagit 1 eller 2 steg och sen ramlat.. Men inte idag.. Blev jätte glad när jag såg det..


Jo förresten Jag och Annie skulle ju ut och gå i snön förut så vi tog på oss kläder och när vi kommer ut så slutar det och började regna:( Fan va ledsen jag blev.. Vill ju ha snö.. NU.. Längtar efter den massor=)


Nä nu orkar jag inte sitta här mer.. Får ta och skriva mer en annan dag.. Ska ringa Mia nu=) Måste ju ta en godnatt cigg med henne..


Jocke älskar dig.. puss på dig<3
Annie min lilla prinsessa, du är mammas allt.. Älskar dig.. Pussar i massor till dig<3



Puss mig*

Äntligen =)

Jag titta ut genom fönstret nu och vad fick jag se? Jo det snöar.. ÄNTLIGEN.. Har väntat på den länge nu.. Så nu ska jag och Annie göra oss iordning så ska hon få ut och gå i snön.. Får se hur hon reagerar.. Hennes första snö som hon är medveten om.. Förra året va hon ju inte så stor så då fatta hon inte så mycket..
Shiit va roligt.. Hoppas det kommer mycket..
Jävligt kallt bara eftersom jag inte har någon jacka utan har min väst =( Men får offra mig lite nu.. Ska ta med mig kameran ut och ta kort på Annie..

Nä ha det gött.. Hörs sen..


Annie och Jocke är mitt liv.. Jag älskar er mest av allt.. Puss på er<3



Puss mig*

Bilder!

Här kommer lite bilder som jag sa att jag skulle lägga upp..




Annie tog ett steg samtidigt som jag tog kortet=)




Kammen är rolig att leka med.. hehe




Annie blev såhär glad när hon fick sitta i fotöljen själv=)




Och sähär glad när hon hoppat runt lite=)




En av få bilder på mig..




Annie gav mamma en puss=)




Ny badad Annie



Nä nu är det natten.. Sov gott allihopa!!



Puss mig*

Mammas älskling!!

Ja mammas älskling Annie har vart jätte mammig nu det sista.. Fast det är gött på ett sätt.. Hon vill pussas och kramas hela tiden =) Jätte mysigt.. Så fort jag ska gå ifrån henne så måste jag säga vad jag ska göra och ge henne puss och kram och sen vinka och säga; Mamma kommer snart.. hehe.. Hon är bara för go min lilla prinsessa.. Hon är mitt allt.. Vet inte vad jag skulle gjort utan henne.. Snart är det dax för kalas oxå=) 1års kalas på söndag.. Det ska bli kul med massa presenter och ballonger.. Och jag ska ge mig på att baka tårta.. Men det blir nog bra.. Hoppas jag.. Så på fredag blir det till att handla allt och sen ska jag köpa present till lilla Annie oxå.. Eller ja, presenter.. Hon ska ju inte bara få en=) Vet precis vad jag ska köpa.. Hon är lite bortskämd.. hehe.. Men det är inte bara mitt fel.. Mest är det nog henes pappas fel.. För han skämmer bort henne som bare den.. Me det är klart.. För hon är värd det=) Fast det blir nog lite jobbigt sen när hon blir äldre bara.. Men det blir ett senare problem..
Vad har vi gjort idag då? Blev väckt ca 07:55 av att Mattias stod och ringde på dörren.. Han skulle lämna Annie.. Så han va inte så glad att jag låg och sov.. Han kom nog lite sent till jobbet.. Men men.. Hade visst stängt av ljudet på min mobil så hörde inte när han ringde och hemluren va död.. Efter det satte jag på kaffe och myste lite med Annie.. Sen när kaffet va klart va det dax för en kopp kaffe och en cigg=) Det va gött.. Min dag funkar inte om jag inte får kaffe direkt typ.. Sen efter det så myste jag och Annie lite till=) Sen vid kl 10 så blev Annie trött så hon sov en liten stund och då fixa jag lite hemma.. Och vid 11 fick jag ÄNTLIGEN ringa Mia.. Det bästa på morgonen typ.. haha.. Sen vakna Annie vid halv12 så då va det dax att fixa lunch till hene.. Det blev kina mix och bacon.. Det tyckte hon va jätte gott.. Och ja, jag åt faktiskt oxå.. Duktiga jag=) Inte precis att det händer varje dag.. Sen efter lunchen så tog vi en promenix och va och handla lite.. Sen gick vi hem och busa och lekte vi lite.. Sen vid 2 så ville on sova igen.. Trött litet barn.. Nä men hon är så aktiv så hon orkar ju inte va vaken så mycket.. Sen vakna hon igen vid halv4.. Och då va det dax för mellanmål.. Sen va det dax för mer lek..  Annie somna vid 8 idag.. Efter hon busat av sig lite..


Nä en liten rökpaus.. Fortsätter snart (21:09)
Tillbaka igen (21:16)

Vart va jag nu då? Jo just det min dag..Dåligt minne då va..haha.. 
Mia kan nog fan mitt liv ut och in.. Kan prata med henne om ALLT.. Och det känns skönt.. Hon tycker inte lika dant som mig alltid men hon lyssnar på mig.. Som en äkta vän gör.. Vad skulle jag gjort utan dig? Ingen som vet och det kommer vi aldrig ta reda på heller.. Du och jag vettu.. 
Alltså jag vet knappt vad jag skrivit nu men har skrivit ner allt som kommit upp.. Känns skönt att få ur sig lite tankar ibland.. Det är lättare för mig att hantera saker och lättare att ta mig igenom dagen som vart.. Så därför jag skriver.. Och sen finns det säkert någon/några som är intresserade av att läsa det jag skriver..


Jo skrev även en annan sak idag.. Men inget jag skriver här.. För det är hemligt!!!

Nä nu känns det som jag har skrivit en hel roman.. Men känner mig lättad nu.. Mindre i hårddisken så nu kan jag fylla på med nytt=) Skriver mer en annan dag eller senare.. Ska lägga upp nya kort oxå.. Idag kanske.. Lovar inget..


Älskar dig Jocke.. Puss på dig<3
Annie du är mammas allt.. Älskar dig.. Pussar och kramar till dig min prinsessa<3






Ha det gött där ute!!



Puss mig*

Borta!!

Annie skulle vart hos hennes farmor i lördags och sova där men jag ville ha hem henne så Mattias körde hem henne på lördagen..
Idag ska jag och Annie ut och gå en sväng.. Ska fixa lite.. Känns som jag ska till så många ställen.. Annie sover just nu så jag hoppas att jag hinner springa till allt.. Hon somna för en halvtimme sen och när hon vaknar så ska hon få lite lunch och sen blir det till att gå ut.. Så jag ska snart börja göra mig i ordning.. Men ville skriva av mig lite först..
Sen i eftermidda så ska Annie åka till sin pappa.. Vill inte att hon ska åka.. Men det är ju hans dag så.. Annie kommer ju imorgon bitti igen.. Så vad ska jag hitta på ikväll då? Hmm har inte bestämt mig än.. Men hoppas på en sak.. Om du läser detta så vet du vem jag menar och vad jag hoppas på..
Har fått lära mig att livet är inte lätt.. Just nu tar vi en dag i taget.. Och det funkar rätt så bra..

Nä nu ska jag ta och göra mig iordning.. ha det gött där ute!!




Jag älskar dig jocke.. Vill att du ska veta det.. Vill leva med dig hela mitt liv.. Massa pussar till dig<3
Annie min lilla prinsessa.. Vad skulle jag gjort utan dig? Du är mammas allt.. Älskar dig.. Puss till dig<3


Nä kanske skriver mer ikväll..



Puss mig*

Gött!!

Kom hem för en stund sen.. Jag och Annie har vart ute på en lång promenad.. Gick hemifrån kvart i 12 och kom hem för en kvart sen.. Det va gött.. Rensa tankarna lite.. När vi kom hem jag jag Annie lite mellanmål och nu sover hon.. Hon ska åka till Mattias sen.. Och imorgon ska hon sova hos hennes farmor.. Så Annie kommer hem igen till mig på söndag.. Längtar redan dit.. Fan tycker inte om när hon åker iväg.. Men hon måste ju få träffa sin pappa..


Nä nu orkar jag inte skriva mer.. Får se om jag orkar i helgen..


Älskling låt det bli bra igen.. Saknar och älskar dig massor Jocke.. Pussar i massor till dig <3
Mamma älskar dig Annie min lilla prinsessa.. Puss till dig<3





Ha det gött!!




Puss mig*


Underbar..

I natt va den underbaraste natten på länge..
Jag har sovit jätte bra..
Det va länge sen jag sov så här bra..
Och jag va inte speciellt trött när jag vakna..
Jag älskar att du kan få mig på gladare humör..
Jag älskar när du ligger och håller om mig hela ntten..
Jag älskar att höra dina andetag i nacken..
Jag älskar att känna din närhet..
Jag älskar till och med när jag hör dina snarkningar..
Jag älskar när du drar dina fingrar genom mitt hår..
Jag älskar dig Jocke..
Det har vart jobbiga dagar det sista.. Och inte så glada..
Men när du kom så kom tårarna..
Dom tåraran kom för att jag har saknat dig så mycket..
Tack älskling för en underbar natt med dig..
Jag behövde verkligen det..
Saknar dig jätte massor..
Pussar och kramar din Emelie<3

*Hoppas att alla någon dag kan förstå det*
*Hoppas att alla någon dag ger upp*

Annie kom hem idag vid 8.. Hon hade vaknat tidigt hos Mattias så hon va jätte trött.. Så nu har hon somnat.. Hon är bara så söt min prinsessa.. Saknar henne så fort hon inte är med mig.. Det är jobbigt.. Men skönt när hon kommer hem igen.. Till helgen blir det jobbigt.. Hon ska va hos Mattias hela helgen.. Kommer bli väldigt tomt här hemma utan dig Annie..
Och nästa helg den 23 så fyller hon 1år.. Shiit.. Känner lite panik med tanke på att va ska ha kalas för henne.. Dax att skicka ut inbjudningarna idag.. Och hon ska få massa presenter=)
Mamma älskar dig Annie.. Du är mitt allt.. Pussar till dig AnniePannie<3

Så det är vad jag ska pyssla med idag.. Hennes inbjudningar.. Och sen ska jag tvätta lite..



Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg.. Och kanske ett telefonsamtal med Mia=)
Om hon har kommit hem än från jobbet..

Ha det gött där ute..


Puss mig*

Varför?

Varför har det blivit såhär?
Jag vill inte ha det såhär..
Hela tiden frågar jag mig varför..
Hela tiden går jag runt och hoppas..
Men vad hoppas jag på?
Det är skit jobbigt..
Vill bara somna och nästa dag är allt borta..
Vill ha det som förr..
Kommer det någonsin att bli som förr?
Det vet jagh inte..
Men jag hoppas..
Jag väntar..
Men hur länge ska jag orka vänta?
Är det värt att vänta?
Listan med frågor kan göras lång..
Listan med känslor kan bli ännu längre..
Vill bara att allt ska bli bra igen..
Att vi ska kunna komma överens om saker..
Det snurrar en massa tankar i huvudet just nu..
Jag försöker tänka positivt men det är svårt..
Jag är så rädd..
Samtidigt som jag är så ledsen..
Och arg..
Hoppas du en dag kan förstå mig..


Älskar dig Jocke så oerhört mycket..
Saknar dig varje sekund du är ifrån mig..
Vill att du kommer hem..
Vill gå och lägga mig på kvällen breve dig..
Vill att du ska hålla om mig på natten..
Vill att vi ska ligga och mysa..
Vill ha dig nära mig nu och för alltid..
Älskar dig.. Massa pussar din Emelie




Jag försöker vara stark.. För Annies skull..
Men det är svårt nu..
Hoppas allt blir bra.. Snart..
Annie, mamma älskar dig.. Mamma försöker för dig..
Pussar till dig min lilla prinsessa




Hoppas ni där ute har det bra..


Puss mig*

Vad ska man göra?

Ja nu har jag hängt upp tvätten och barnen sover fortfarande.. Så vad ska jag hitta på så länge? Jag hatar att bara sitta och vänta och inte ha något att göra.. Skulle ringt Mia för 20 minuter sen men det går ju fan inte.. För hennes hund Gino hade ringt upp telia igår och skällt lite.. hehe.. Så nu kan dom inte ringa eller ta emot samtal.. *ledsen i ögat* Får se Mia kanske kan ringa min mobil när hon vaknar=) Ja jag brukar ringa och väcka henne på morgonen.. hihi.. Alltid lika kul.. Måste ju få min dos av mia på dagarna.. Sen att vi pratar VÄLDIGT mycket hör inte hit.. haha.. Eller vad säger du?

Igår så gick jag och barnen fram till ica.. När jag kommit innanför första dörrarna så ska jag vända vagnen och dra den mot mig.. Och vad händer då? Jo ena däcket ramla av.. Fan fick panik kom ingenstans ju.. Fick lagat det efter en stund med det sitter inte bra.. Så nu är det bara att köpa nya.. Eller ska vi köpa en ny vagn kanske? =) Jag vet inte vi får se hur vi gör.. Men oavsett så måste vi ju ha en vagn.. Så måste fixa det snarast.. Vågar inte riktigt gå för mycket med vagnen.. Vill inte att det ska hända samma sak igen..

Vi skulle ju åkt och storhandlat igår men som vanligt så är det alltid något.. Jocke va tvungen att åka och byta en grej på bilen så idag SKA vi åka.. Fan helt tomt i både kyl,frys och skåp.. Har ingenting hemma.. Lite jobbigt med tanke på att jag får gå hungrig =( Men jag har ju överlevt förr så överlever nog idag oxå..



Nä om man kanske skull eta och hoppa in i duschen nu innan barnen vaknar.. Det skulle ju va lite smart av mig.. Kan lixom inte duscha när dom är vakna.. Men först ska jag nog ta mig en cigg.. *gott*




Läste Mias blogg förut idag..
Fan blev helt tårögd ju..
Du är bara för söt..
Det va så fint och snällt skrivet..
Oh shiit alltså..
Mia du ska veta att jag gör det samma tillbaka för dig..
Du och jag=)
Våran vänskap är obrytbar..
Ingen ska någonsin få förstöra det vi har..
Finns här för dig, dag som natt.. I vått och torrt=)




Älskar min Annie.. Min lilla prinsessa blir snart 1 år.. Shiit.. Barnkalas snart=) Massa pussar mamma<3
Jocke, älskar dig så oerhört mycket.. Vill alltid leva med dig.. Massa pussar din Emelie




Ha det gött så hörs vi en annan dag..


Puss mig*

Ojj =)

Såg att det blev  väldigt mycket skrivet idag.. hehe..
Jaja men då kanske jag inte behöver skriva på ett tag..
Nä skojja bara men va tvungen att kommentera det själv.. haha


Puss mig*

Fan oxå!!

Jag va så jävla trött igår.. Pratade med Mia i telefonon så jag sa till henne när kl va 20:40 att hon skulle ringa mig kl21:00 för jag ville se på efterlyst.. Och det gjorde hon men jag somna typ om innan vi la på.. haha.. Helt död va jag.. Så jag missa efterlyst.. Fan oxå.. Hade ju velat se det ju.. Får väl se på reprisen..
Sen vid 22:00 kom min love hem och väckte mig.. Han hade köpt pizza.. Och det va gott=) Hade ju inte ätit på hela dan så va rätt hungrig.. Sen efter det så gick vi ut och rökte och sen gick jag och la mig i sängen igen..
Fan att man kan va så trött hela tiden.. Sover inte speciellt bra på nätterna och sen upp tidigt.. Men man ska väl inte behöva gå runt som en zombie..? Måste ju gå upp tidigt för att Annie och Moa är väldigt morgonpigga barn.. Fan Annie som kunde sova till kl9 förr.. Det va goa tider det=) Men det är ju lite bra att dom vaknar  tidigt för då blir det inte så jobbigt sen när jag börjar jobba.. Är väldigt morgontrött.. Så barnen får vara min väckarklocka=)
Idag ska jag tvätta lite.. Igen.. Jag tvättar minst 1 maskin om dan.. Det blir en hel del tvätt.. Sen ska jag städa igen.. Städade hela lägenheten igår morse.. Vagnarna drar in väldigt mycket smuts..
Sen när jocke kommer hem idag så ska vi åka och storhandla.. Hoppas jag iallafall.. Är helt tomt på allt.. Men om jag känner han rätt så blir det väl inget.. Men man kan ju alltid hoppas..

Kan inte klockan bli 10 snart eller? Så jag kan ringa min Mia=) Hon had eskrivit på msn igår att hon skulle gå upp kl 10.. Vill ju att hon ska gå upp nu ju.. Så Mia gå upp nu.. Ensamt här ju.. Hemtelefonen är nog den bästa uppfinningen.. Hehe.. Utan den så vet jag inte hur vi hade klarat det..


Tömde kameran på bilder igår oxå.. Så nu kanske jag kan lägga ut lite bilder oxå.. Så ser ni hur fort Annie växer.. Ska bränna alla kort på en skiva.. Har vart med om det förr att alla bilder försvinner på datorn.. Hade tagit massa kort på Annie när hon va liten och så blev det något konstigt med datorn så den dog.. Och alla bilder och allt annat försvann
=( Lite tråkigt för bilder går ju inte att ta om..
Så nu är kameran tom.. Eller ja, nästan.. Tog lite kort på Moa igår när hon bada.. 
Lägger in lite kort längst ner av inlägget=)
Glöm inte att kommentera lite.. Och ja det gäller dig med Mia=)


Annie kom hem i morse.. Hon sov hos Mattias inatt.. Och när annie kom in och Moa hörde det så släppte hon allt och sprang fram till Annie och gav henne en kram.. Dom är ju bara för söta dom små liven.. Fick tyvär ingen bild på det.. För jag är ju inte så snabb.. Eller ja det är nog dom som är för snabba med att göra saker.. hehe



Älskar min Anniepannie mest av allt i hela världen.. Utan henne vet hjag inte vad jag hade gjort.. Puss på dig min prinsessa<3
Älskar min love Jocke oxå.. Jag minns första gången vi träffades.. Det va en väldigt lycklig dag för mig.. Jag bara gick och log hela dagarna..  Massa pussar din Emelie<3


Kommer det någonsin att bli som förr? Jag vill det.. Går och hoppas på det varje dag.. 
Jag har en önskan.. Eller ja, jag har 2 st önskningar.. Men kommer dom någonsin att gå i uppfyllelse? Vet inte får se.. Du vet vilka dom är så det är upp till dig om du vill uppfylla dom åt mig.. För det är bara du älskling som kan göra det..



Nä nu är det dax för en kopp kaffe och en cigg.. Sen är det bara att sätta igång här hemma.. 
Ni får ha det gött så hörs vi..


Puss mig*
  






En väldigt glad Annie som lyckades klättra upp på tvhyllan=)




Barnen tror visst att deras pappor är glasmästare.. haha




Annie fick låna jockes mobil.. Det va jätte kul.. Och hon hade inte en tanke på att  lämna tillbaka den..




Två hungriga barn=) Moa drog ner matlådan från bordet och sen satte sig båda och åt.. haha..
Golvet va nystädat som tur va.. Dom är ju bara för söta






Godmorgon!!

Ja idag gick jag upp 07:15.. Det va någon som kom in och sa jag åker nu.. Barnen va redan uppe så det va bara att stressa upp så att jocke kunde åka till jobbet.. Barnen somna om igen vid 8 så jag har städat lite och startat en maskin tvätt.. Det blir bara mer och mer tvätt hela tiden.. hinner inte riktigt med.. Vad ska jag göra idag då? Ska gå fram sen och köpa mat till barnen.. Sen kl 5 så ska Annie till Mattias.. Så jag och Moa får sitta här hemma ensamma idag.. För Jocke ska inte komma hem idag efter jobbet..
Just nu står barnen i deras sängar och pratar med varandra.. Skrattar som fan.. hihi.. Dom är ju för söta =)



Har mycket jag vill få ur mig och skriva ner.. Det brukar hjälpa att skriva.. Men det finns vissa folk som stör sig på det så jag får skriva i mitt block.. Orkar inte gå runt med alla tankarna i hivudet som gnager hela tiden.. Och jag har ju ingen jag kan prata med om det.. Så får försöka klara det själv..




Mamma älskar dig Anniepannie=) Pussar i massor till min lilla prinsessa..
Älskat dig med Jocke.. Men blir ledsen på dig ibland.. Puss din Emelie


Nä nu har barnen tröttnat på att va i sängen.. Får ta upp dom.. Kanske hinner skriva lite ikväll..
Ha det gött så länge..





Puss mig*


RSS 2.0