Bildregn :)

Hej hopp!

Lovade ju för ett tag sen att ni skulle få en del bilder och många har tjatat om det så får väl ta och hålla det jag lovat.. Lite olika bilder från här och där :)


Annie nanar gott :)

Annie klipper gräset mmed mamma :)



Moa "snodde" matlådan som stod på bordet :)


Och Annie haka på :)


Annie myser :)


Älsklingen förra sommaren:)


Annie på nyår 08/09 :)


Moa på nyår 08/09 :)


Dom är så söta dom små liven <3


 
Jag och Annie myser:)
  

Störtskön bild :)

Sötnosen:)



Jag, Linda och Sandra:)

Undra vart hon fått detta ifrån :P



Jag och Monika innan kronan :)


Annie och Moa myser :)


Jag och älsklingen på julafton <3

 

Älskar dig <3




Så.. Detta får räcka med bilder för denna gången.. Kommer nog fler sen efter nyår :)

Ha det gött där ute..

Älskar min familj<3


Fan, just det ja.. Fick precis ett samtal av Monika.. Dom har fått en liten dotter =) Ett STORT grattis till er båda :) Och jag ska ju va gudmor/fadder :)


Nä nu måste jag kila..


Puss mig*


bilder!!

Ja snart kommer det ett litet bildregn från mig =) Hittade en skiva med kort på Annie och Moa när dom va jätte små :) Så får ta och lägga in dom på datorn någon dag så ni oxå får se vilka söta änglar vi har :)

Sitter här hemma och väntar på att Moa ska vakna.. Hon är en liten trött tjej.. hihi.. MEN, inte så konstigt när hon aldrig får sova middag.. Här hemma sover barnen midda varje dag.. *Hmm, funderar lite* Men men, Ska iväg till dagis sen.. Idag kommer ÄNTLIGEN min prinsessa hem.. Fan, va jag saknat henne alltså.. Träffade henne igår när jag va på utvecklingssamtal och hon ville följa med mig hem men hade ingen bilstol i bilen så hon fick följa med sin pappa hem..
På utvecklingssamtalet så fanns det inget negativt att säga om min tjej=) Jätte roligt att höra.. Dom tycker hon är glad och hjälpsam.. Annie är ALLTID glad =) Älskar min lilla tjej massor <3

Nä nu får det vara bra.. Ska ta och ringa Emma nu =)

Idag får det bli en bild på godingarna <3
(skulle haft en med alla 3 men det går inte lägga upp den bilden)



Visst är dom ur söta :) Detta kortet är taget i sommras när vi va på lekparken och barnen hade jätte kul =)


Älskar min familj massor<3 Puss på er :)

Ha en bra dag..

Puss mig*


lördag!!

Idag är det lördag och jag sitter hemma med lilla Sebbe =) Han är bara för söt den lille grabben.. Just nu ligger han och sover i soffan breve mig.. hehe.. Får hoppas att han sover hela natten sen.. För det va ett tag sen som jag va tvungen att gå upp på natten.. Jag menar Annie har juu sovit hela nätterna sen hon va ca 3 veckor :)
Vad har hänt mer sen jag skrev.. Hmm.. Jo, vi har haft kalas för Annie och Moa som fyllt 2 år.. Dom är stor tjejer nu=) Tycker inte om det.. Vill ju att min lilla Annie ska vara liten ju.. Men samtidigt är det skönt att dom blir äldre, dom klarar ju så mycket själva då.. Kalaset blev iallafall helt toppen=) Annie och Moa fick massor med fina
presenter =) Annie digga elmotorcykeln mest och Moa tyckte bäst om spisen och alla tillbehör till den =)

Älskar och saknar min Annie <3



Fan va man saknar barnen när dom inte är hemma.. Hoppas att dagarna går fort så barnen kommer hem igen =)Och då blir det full rulle.. Wihoo =) Undra vad vi ska hitta påför bus med barnen?? Får ta och komma på något.. Hoppas att det kommit lite snö så vi kan åka lite pulka =) Annie och Moa fick varsin pulka av min pappa så nu väntar vi bara på snön.. 

Inte långt kvar till julafton.. Måste klura ut vad vi ska ge barnen.. Det är den svåra biten.. Jag och Jocke får slå våra kloka huvuden ihop och komma på något.. Vi har inte bestämt än vad vi ska göra på julafton eller ja vart vi ska eller om vi ska vara hemma.. Så det får vi se.. Sen är det nyårsafton och då är både Annie och Moa hemma =) Får se vart vi åker då eller om vi sitter hemma och sen går fram till badhusparken =) Förrförra året va jag framme och kolla..  Kanske kan få återuppleva samma sak i år som då =) hihi.. Men vad det va säger jag inte..

Nä, nu vakna Sebbe så nu ska vi gosa lite och sen ska jag fixa en sak som jag sen ska skicka till Mia =) Ja, Mia snart får du ett brev av mig.. Måste bara leta fram din adress igen för typ 5 gången.. heheh..


Idag får det bli en bild på min underbara sambo=)

Älskar dig Jocke så fruktansvärt mycket..
Varje sekund utan dig känns som en evighet..
Du och jag för resten av våra liv..
Massa pussar bara din Emelie<3




Ha det gött!!


Puss mig




RSS 2.0