Ja vad ska man säga?

Har helt glömt bort min blogg.. Opps.. Men men, har vart mycket nu det sista..
Men nu är jag på väg tillbaka :) Men jag kan inte lova att jag kommer hålla bloggen vid liv, utan skriver när jag känner för det..


Graviditeten går väl sisådär, upp och ner.. Men det beror på allt runt omkring.. Nu är det bara ca9 veckor kvar och det är MYCKET som ska hinnas med innan min lilla skrutt kommer ut till världen.. Men detta kommer jag fixa :) Än är jag inte nerbryten till botten..

Har kommit på några namn till min lilla bebis oxå <3 Har några förslag så får se vad det blir.. Än så länge är det hemligt :)

Min stora tjej växer så det knakar.. Hon är jätte glad att hon ska bli storasyster (igen) Hon kan komma fram och klappa mig på magen och prata med magen, hon är bara för söt, mitt lilla hjärtegull <3
Vill allt ha ut min lilla skrutt nu så vi kan gosa.. Och så jag kan slippa all värk jag har..

Fick foglossning i V19 och det är värre nu ä'n när jag vänta Annie.. Usch, säger jag bara.. Men något otroligt fint kommer att komma så bara att stå ut ett tag till :)

Mitt i hela historien finns något sorgligt oxå.. Men det tänker jag inte gå in på här.. Inte än.. Måste lägga sig lite först..


Nä nu känns det som att min rygg ska gå av så detta får räcka.. Har tyvärr inga magbilder på datorn så det får bli gamla kort på mitt stora hjärta :)
Här målas det för fullt :)






Älskar mina barn över allt annat <3




Puss mig*

RSS 2.0