Lördag!!

Har inte skrivit på ett jävla bra tag nu.. Har inte orkat och inte haft tid.. Annie har vart sjuk och andra saker har hänt.. Men ska försöka skärpa mig på det nu.. Men jag lovar inget!!



Åhh, vissa människor alltså.. Att dom inte fattar!! En dag hoppas jag att dom gör det.. Orka leva såhär lixom.. Nä, så skärpning på er.. Låt bli med det ni håller på med!!!!



Mia åkte till england i onsdags.. Fan vad jag saknar dig Mia.. Hoppas att dom här dagarna går fort.. Vill att du kommer hem nu ju.. Fan kommer ju sitta och prata med varandra i telefon typ 24 timmar om dygnet sen för att ta igen alla samtal som vi missat.. hehe.. Men det gör inget.. Miss you!!




Annie åker till Mattias imorgon igen.. Fan va jobbigt det kommer bli.. Sist va det jävligt svårt.. Kan ju inte ens sova riktigt när hon inte är hemma.. Vill inte ha det så.. Vill inte att hon ska åka ifrån mig.. Blir så tomt här hemma :( Tycker inte om det.. Ska hämta henne på dagis på onsdag så ska hon sova här :) Längtar redan dit.. 
Annie är verkligen mitt liv.. Vet inte vad jag skulle gjort utan henne.. Det va Annie som gav mig ljuset tillbaka.. Det är Annie som ger mig hopp.. Hon gör mig glad.. Älskar min lilla prinsessa över allt annat.. Massa puss<3



Många frågor men inga svar..? Har alltid fått höra att frågar man inget får man inget veta.. Stämmer inte det? Det tycker jag.. Men jag får ändå inga svar på mina frågor.. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få svar.. Skiter snart i allt.. Det kanske är bästa lösningen.. Ja, jag vet inte.. Får väl se vad som händer.. Men oskar snart inte längre.. Får höra en sak men sen får jag en annan sak visad för mig.. Förvirrad till max just nu!!! Vill bara att ALLT i mitt huvud försvinner snart.. Vill inte ha kvar det..


Nä nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Ska ta och sätta mig och kolla lite på tv nu.. 
Vill inte att morgon dagen ska komma.. Men det gör den ju ändå :(



Saknar dig massor<3




Ha det gött där ute!!




Puss mig*




Sjuk :(

Min lilla Annie är fortfarande sjuk:( Hon har haft feber sen i fredags förra veckan.. Stackars mammas lilla tjej.. Va på vårdcentralen med henne igår och tog lite prover och så.. Och dom såg bra ut men att hon hade ett virus i kroppen.. Sen försökte vi få ett urinprov, men det gick ju inte så bra.. Så jag skulle försöka imorse och visst jag ställde henne på stolen vid handfatet och väntade på att hon skulle kissa.. Och efter en halvtimmes vattenlek så kissa hon.. MEN utanför burken.. Fan tänke jag.. Jag sa till Annie; Kan du kissa en gång till? Men varje gång jag sa det så gav hon mig en puss istället :) Sötunge.. Så jag försökte sen igen efter ca 1 timme och yes, det kom i burken.. Efter det va det bara att kila iväg till vårdcentralen med det.. Senare ringde läkarn och sa att det va något med det så dom har skickat det på odling för att kunna utesluta urinvägsinfektion.. Så nu är det bara att vänta på svar.. Får nog det i början på nästa vecka.. Så läkarn sjukskrev mig med Annie tills på söndag.. Hoppas hon är frisk tills dess.. För Annie åker ju till Mattias på söndag och ska va där HELA veckan :( Shiit va jobbigt.. Kommer att bli en låååååång vecka för min del.. Hoppas att veckan går skit fort.. Klarar inte av att va utan min lilla prinsessa..

Vad händer ikväll då? Hmm, ja klockan börjar ju ticka lägg dax.. Jocke sitter just nu i badet.. Han har väl somnat som vanligt.. Hoppas han är klar snart så vi kan mysa lite innan vi somnar.. Får gå in och väcka han.. hehe..

Imorgon kommer det en städerska hit.. hehe.. Ja det är ju så att det är svart på mina golv som kommer tillbaka hela tiden så hon skulle komma hit och städa bort dom med något starkt medel sen får vi se om det kommer tillbaka..

Nä nu måste jag kila.. Orkar inte skriva mer..

Mamma älskar dig Annie.. Massa pussar och kramar <3
Jocke älskar dig med massor.. Puss din Emelie<3

Ha det gött där ute!!




Puss mig*


Måndag!!

Jupp idag är det måndag igen.. Annie skulle ha gått till dagis imorse men hon hade feber igår när hon la sig så hon har fått va hemma idag med mig.. Annie har haft feber hela helgen.. Stackars lilla tjejen.. Imorse vaknade vi 08:10.. Fan va gött det va att sova=) Jocke frågade mig "Vem har stängt av klockan?" Eftersom att väckarklockan står på hans sida av sängen så va det nog han.. haha..
Lilla Annie vaknade inte förens typ 08:20.. Eller ja, jag skulle kolla vad hon hade i temp och råkade visst väcka henne.. Men termometern visade lite galet.. Hon hade 35,6.. Hmm.. Stämde inte riktigt.. Batterierna är nog slut.. Jaja.. Tog batteriet från min termometer och kollade och då hade hon 37,6.. Inte så farligt.. Men dom måste ju va feberfria en dag innan dom får gå till dagis igen..Så imorgon ska Annie till dagis.. Och jag ska på ett möte.. IGEN!!

Ringde till vaktmästarn idag igen och frågade om dom skulle komma och kolla på mina golv.. Han sa att det va någon som skulle ut och kolla några lägenheter idag men dom har fortfarande inte dygt upp än.. Tar ALLTID sån jävla tid när dom ska komma och göra något.. Konstigt.. Fan får ringa och tjata massa gånger innan dom kommer.. Fy på er.. Får se vad dom säger om golven sen.. Om dom nu kommer idag..

Fick en kommentar i fredags av en anonym person.. Någon från Grästorp..? Du kan väl skriva vem du är.. Och förklara dig lite vad du menar med kommentaren.. Så inga anonyma kommentarer tack!!

Fick pratat lite med Mia förut oxå.. Shiit vi har ju inte pratat på hela helgen.. haha.. Måste ju få prata med dig lite.. Tack Mia för att du finns där för mig!!


Nä nu står Annie i sin säng och är vaken.. Hon vill nog komma upp och busa lite.. Ni får ha det så gött där ute..


Annie, mamma älskar dig! Massa pussar <3
Jocke älskar dig så mycket.. Finns nog ingen som förstår hur mycket du betyder för mig.. Massa pussar <3




Kanske skriver mer ikväll eller imorgon!!



Puss mig*

Snö!

Ja imorse när jag vakna så snöade det ute =) Älskar snö.. Det är så mysigt.. Men vill ha mera.. Det ska vara massor med snö.. Kom i säng vid kvart i2 i natt.. Så vi vaknade inte allt för tidigt.. hehe.. Måste kolla väckar klockan för den lät typ inget imorse.. Jätte svagt.. Så det va inte så konstigt att jag inte vakna.. Gick upp och gav Annie frukost och gjorde mig iordning för att sen gå med Annie till dagis.. Hon bara ÄLSKAR att va där=)
När jag kom hem så väntade jag på att klockan skulle bli 10 eftersom jag väntade på ett samtal om mitt möte idag.. Och under tiden jag väntade så skurade jag rent kylskåpet.. Låter kul va? Nä det va det inte men va tvungen.. Sen när klockan va 11:10 så tänkte jag varför har han inte ringt än? Så jag ringde upp.. Och då gick det inte att ha mötet idag utan ska dit på tisdag istället.. Fan då kunde ju ha ringt Mia tidigare.. Hmm.. Ja ja ringde upp henne strax efter jag lagt på och nu sitter vi och pratar fortfarande=) Så hon fick följa med mig fram på en cykeltur.. Va tvungen att handla lite och ville cykla så passa på när Annie är på dagis.. Måste fixa en cykelstol till Annie så hon kan få cykla med.. Får köpa mig en när jag får pengar..

Igår va inte min bästa kväll.. Men det blev bättre sen efter jag pratat med Mia=) Det va skönt att få prata av sig lite..
Men hoppas på en bättre kväll ikväll.. Kanske kan ha lite myspys ikväll? Ja det får vi se när kvällen kommer..

Vad ska ni hitta på idag/ikväll då?
Själv ska jag strax hämta Annie på dagis.. Saknar henne jätte massor.. Vill ha henne hos mig jämt.. Men det går ju tyvärr inte.. Barn behöver det sociala umgänget med jämnåringa.. Det är väldigt viktigt i deras utveckling..


Nä nu är det paus på tvn säger Mia så nu ska vi gå och röka=)
Ha det gött där ute!!


Annie, mamma älskar dig massor.. Puss<3
Saknar och älskar dig.. Pussar i massor<3



Puss mig*

Pratar!

Ja just nu sitter jag och pratar med Mia i telefonen.. Ovanligt va? Eller inte.. haha.. Hon får mig alltid på gott humör när det inte är på topp.. Känns skönt att ha dig i mitt liv Mia.. Du och jag  mot världen=) Och ja, det du sa förut, det stämmer nog fan.. Dom verkar va lika dana allihopa.. Men jag hoppas på en förändrnig.. Man ska alltid hålla uppe hoppet.. Eller?

Ja ja nu vet ni allafall vad jag gör en onsdag natt som denna.. hehe..
Ska gå och ta en cigg nu.. Och tjöta vidare med Mia=)
Ha en bra natt på er och hoppas ni sover gott=)


Annie är mitt allt.. Hon va så söt förut.. Kom fram och pussa och krama mig.. Hon vet när mamma har det jobbigt och behöver pussar och kramar.. Älskar dig min lilla prinsessa=) Puss<3

Saknade är stor.. Men är det värt det? Ingen aning.. Men en sak vet jag och det är att jag fortfarnade älskar dig lika mycket.. Puss på dig<3




Hörs imorgon igen kanske..


Puss mig*

Hej hej!!

Hur har ni det där ute i kylan? Här är det si så där.. Men det blir väl bättre hoppas jag..
Just nu så står Annie och grejer med tvättmaskinen.. hehe..  Hon vill nog hänga upp tvätten.. Får göra det när jag skrivit färdigt här..
idag har vi inte gjort så mycket.. Har vart på ett möte.. Det gick bra.. Ska dit imorgon igen när jag lämnat Annie på dagis.. Idag va Moa här och lekte lite med Annie.. Dom tycker det är jätte kul att leka med varandra.. Dom rev ut alla leksaker typ.. Lägger in en bild längre ner.. Och då ser ni även hur Annies lilla lekhörna blev =) Jätte bra blev det.. Ska ta ett kort på datarummet oxå någon dag så du får se det oxå Mia.. Du som tjatar så mycket att du vill se det=)
Vad ska man hitta på ikväll då? Vet inte riktigt än.. Ska bada Annie sen och när hon somnat så blir det väl att jag lägger mig och kollar på tv.. Är på väldigt dåligt humör idag känner jag.. Inte mycket som går som jag vill och sen är det lite andra saker som påverkar det oxå..

Nä får ta och leka lite med Annie nu innan hon ska  nana..
Ha det gött där ute!!


Annie, mamma älskar dig över allt annat.. Pussar<3
Saknar dig massor just nu.. Vill ha dig här och bara krypa ner i din famn.. Puss<3



Så här ser det ut här hemma när Annie och Moa har lekt.. Dom måste leka med ALLA leksaker.. Gullungar=)



En väldigt glad Annie=) Det är för att vi ska ut på promenad..





Puss mig*

Bilder!

Lägger in några bilder från jul och nyår!!


Annie och kusinen Theo =)



Annie med hennes julklappar



Annie äter julmat.. Det tyckte hon va mumsigt=)



Annie, kusin Theo och deras morfar sitter och myser på julafton=)



Annie på nyårsafton.. Sötast=)



Annie ramla på rumpan precis när jag skulle fota henne.. hihi




Ja det va lite bilder det.. Orkar inte skriva något idag..
När ni ändå är inne så kan ni ju kommentera oxå.. Så många besökare varje dag och ingen kommentar.. Dåligt av er där ute.. Fy skäms.. Så mer kommentarer nu=)


Annie min lilla älsklings tjej.. Älskar dig massor.. Puss<3
Vill ha dig här hos mig nu.. Saknar dina pussar..  Älskar dig.. Puss<3


Ha det gött!!




Puss mig*

2009

Ja då va det 2009 nu då.. Shiit va 2008 gick fort.. Har hänt en del under det året.. Både tråkigt och roliga saker.. Jag hoppas på att detta året blir bättre.. Men det blir det nog.. Det har ju börjat bra=)
På nyårsafton satt vi här hemma jag, Annie, Jocke och Moa.. Annie och Moa tyckte det va jätte kul att få leka lite med varandra.. Dom är bara så söta ihop.. Dom ska krama och pussa varandra hela tiden typ.. Jätte söta=) Barnen somna vid 9 och jag och Jocke va helt slut redan kl 10.. Men vi satt uppe och kolla på en väldigt dålig film.. Sen kollade vi lite på fyrverkerierna sen gick vi och la oss.. haha.. Somna redan vid halv1 typ..

Igår åkte Annie till Mattias.. Jätte tomt här hemma när jag vakna alldeles själv 9:40.. Saknar min lilla prinsessa massor.. Men hon kommer hem imorgon igen=)
Vad har jag gjort idag då? När jag vakna tog jag som vanligt mitt morgon kaffe och en cigg=) Efter det gjorde jag mig iordning och cykla bort till jobbet och lämna min lönerapport.. Kan ju va bra så jag får lön=) Efter det cyklade jag vidare till ica sen till banken och sen cykla jag till Mattias och lämna lite kläder till Annie och prata lite med Mattias.. Och självklart pussade jag lite på Annie.. Sen cykla jag till Annies dagis och hämta schema papper.. Och sen cykla jag hem.. Har hållt på och städat här hemma så nu är det jätte fint=) Har tvättat och diskat lite oxå.. Bara tråkiga saker men man måste ju.. Passade på och göra allt sånt nu när Annie är hos Mattias..
Vad händer ikväll då? Har faktiskt ingen aning.. Sitter här hemma och väntar på att Jocke ska höra av sig.. Det är inte hans starkaste sida så kan ju vänta ett tag till.. Har så jävla tråkigt så hoppas att det blir nu snart.. Har ju gjort allting så nu vet jag inte vad jag ska göra..



Annie, mamma saknar och älskar dig massor.. Puss<3
Älskar dig så oerhört mycket.. Pussar din Emelie<3



Nä får väl ta och sätta mig och kika på tv lite.. Kul!!
Ha det gött där ute och hoppas ni får ett bra år!!
Det ska jag försöka ha..





                                                
Annie på nårsafton.. Sötast i hela världen<3





Puss mig*

RSS 2.0