mvc

Va på mvc idag och det gick bra.. Min skrutt ligger väldigt långt ner nu och barnmorskan tror att jag har fött innan nästa besök om 2 veckor :) Så vi gick igenom min förlossning idag istället..
Denna gången hade jag faktiskt lite frågor, typ första gången.. Och jag fick svar på dom och det kändes både bra och dåligt.. Eller ja, kanske inte dåligt men stressigt och oroande är väl bättre ordval.. Men men vi får se..

Idag efter dagis så gick vi med hem till MAria så Annie och Melina fick leka lite :) Jag passade på att duscha Annie oxå eftersom vi inte har någon dusch.. Usch, det är verkligen jätte jobbigt att inte ha något badrum.. Måste gå nerför 3 trappor för att gå på toa.. Jag hoppas att dom är klara efter denna veckan.. Det är på kvällarna jag saknar duschen mest.. Brukar ju gå in och sitta i duschen på kvällarna.. Så jäkla gött, men får ta igen det sen när det är klart :)

Nu har Annie lagt sig och sover nog nu.. Jag ska ta och lägga mig på soffan och äta lite godis :)



Älskar mina barn <3
Dom är mitt allt <3


fick en kommentar i mitt förrförra inlägg från någon anonym.. Kan du inte stå för vad du tycker? Folk får gärna kommentera men ni kan väl skriva vem det är? Sluta va så fega och stå för era åsikter!!!



Hoppas på ett sådant besök som jag fick i Söndags, Snarast ;)



Ha det gött!


Puss mig*

RSS 2.0