tomt ;(

Imorgon blir det tomt här hemma igen ;( Annie åker till Mattias imorgon och ska va där hela veckan.. Fan vad jag hatar den veckan hon är borta.. Blir så tomt här hemma då.. Jag längtar INTE tills imorgon kan jag säga.. Men får väl ta och försöka hålla mig sysselsatt så veckan går fort.. Har ju lite planer för i helgen =)
Idag har vi inte gjort så mycket.. Åkte bussen till vara kl 8 imorse.. Gick hem med våran packning och sen gick vi till dagis.. Alla barnen på Annies avdelning blev jätte glada när hon kom=) Alla ville krama henne och säga hej.. Det va så gulligt att se.. Sen gick jag hem och typ duscha och lite sånt sen satte jag mig och försökte plugga lite, men det gick som det gick.. Satt och prata med Emma i telefonen i typ 1,5 timme.. Sen ringde Linda.. Sen va klockan så mycket att det va dax att hämta min lilla prinsessa.. När jag kom till dagis satt Annie i sandlådan och grävde.. Elelr ja, hon slängde typ all sand på sig.. hehe.. När vi skulle gå så mötte vi Albins mamma Andrine i dörren och det såg ju Annie så hon skulle visa Andrine att Albin va ute.. haha.. Va gulligt.. Sen gick vi fram och köpte blöjor som ska till dagis imorgon och tvättmedel så jag kan tvätta Annies gamla vagn.. wieehoo=) Så det får jag ta och göra någon dag i nästa vecka.. Vi gick och köpte en keps till Annie idag oxå.. När jag hade satt på henne den så tog hon av sig kepsen och satte den med skärmen bakåt.. Så ville hon ha den.. hehe.. Det va väl fräckare så.. När vi kom ut så såg hon Mattias komma.. PAPPA!! Ropa hon.. Så han stanna så tjöta vi en stund.. Annie va ju tvungen att visa sina nya keps.. När vi kom hem så ville Annie inte gå in.. Hon prata lite med Jonas i telefonen och sen så hade hon tänkt att hon ville cykla.. Men det får vi ta imorgon istället..
Eftersom Annie hade slängt massa sand på sig på dagis så va det bara till att bada henne.. Det tyckte hon va kul.. Svätte massa vatten på mig och även på golvet..
Innan det va dax att sova så satt vi och myste i soffan=) Så underbart!! Bärdein henne till sin säng när hon halvsov för jag höll på att somna jag med.. Är så fruktansvärt trött hela tiden.. Hmm, vad kan det bero på? Jo det vet jag.. Ni som känner mig vet ju oxå.. hihi..
Just nu sitter jag och pratar med Mia på skype.. Det gör vi ju typ aldrig.. Sitter och pratar om allt och ingenting.. Väldigt mysigt=)
Imorgon ska jag och Annie ta sovmorgon.. Fan, va gött!! Det va ett tag sen.. Sen när Annie åkt till Mattias så ska vi nog grilla.. Det va Linda som kom med den idén.. Bra gjort Linda=) Det ska bli kul att träffa dom igen.. Sen på lördag så ska jag och Linda till casa.. Och vi ska ha så jävla kul.. Eller hur? Och Linda jag LOVAR dig att du kommer INTE att vara det tredje hjulet =) I promise!!  
Nä om man kanske skulle vara lite mer social med Mia nu då.. Och sen kanske lägga sig och sova.. Kommer sova så gött!! Tack vare dig och vårat samtal =)

Anniepannie, mamma älskar dig..
Du är det finaste som någonsin har skapats!!
Massa pussar och kramar <3


Puss mig*


Tänker på dig!


Onsdag!

Ja idag är det onsdag.. Jag och Annie gick upp kl 7 idag.. Duktiga jag=) Vi gjorde iordning oss för att sen gå till dagis.. Annie blev lite arg på mig när jag skulle ta på henne för hon skulle minsann sitta i sin nya vagn.. hehe.. Så jag fick ta på henne när hon satt i vagnen.. Hon är ju bara för rolig den lilla sötplutten =)
Idag ska jag hämta Annie tidigare på dagis för vi ska nämligen åka iväg en sväng idag.. Ska bli kul =)
Måste tvätta lite idag oxå.. Har massa tvätt.. Sen ska jag även tvätten tyget till Annis gamla vagn.. Den är ju såld =) Eller ja, den är paxad iallafall.. Så nu står den i hallen och bara tar plats.. Det är lite fullt i hallen nu med tanke på att det står 2 vagnar där.. Sen har jag och Annie några skor=) Annie har 5 par skor framme och jag har 6 par skor framme.. hehehe..
Nä om man skulle ta och sätta lite fart här hemma då.. Ska ju få ett väldigt trevligt besök om en timme =)
Kanske skriver mer senare ikväll..
Ha det gött!!

Annie, mamma älskar dig mest.. Puss<3

Puss mig*
Tänker på dig!



Shoppat =)

Idag kom Mattias hit efter jobbet och vi satt och diskutera lite.. Och vi kom fram till att vi skulle köpa en ny vagn till Annie.. Och det åkte vi och gjorde=) Är väldigt nöjd med den men Annie är nog mer nöjd.. När vi kom in så tog jag av Annie kläderna och fråga om hon skulle komma men iccke.. hehe.. Hon skulle sitta där.. Hon är så jäkla söt va.. Hon är den sötaste och bästaste flickan på hela jorden.. Älskar dig mest Annie.. Massa pussar och kramar<3 
Imorgon ska vi ta en promenad med nya vagnen=)

Jo idag när jag satt på facebook så satt jag och tjöta med en person.. Och ja, tydligen så har jag blivit 20 spänn fattigare.. hahahaha.. Men får väl hoppas att det är värt pengarna!! Men det märker jag väl..

Sitter nu och pratar med Mia i telefonen.. Ovanligt va? hahaha.. Men vi tog ett break i samtalet för hennes mamma ringde.. Men nu pratar vi igen =)

Slänger in några bilder..

Annies gamla vagn

    

Annies nya vagn

      

En väldigt nöjd Annie=)


Nä nu ska jag gå och röka lite..
Ha det gött..

Puss mig*


Tänker på dig!

Helgen!!

Känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera nu för tiden.. Men det är väl inte så konstigt.. Folk vrider och vränger på allt man skriver här.. Att folk ska vara så nyfikna.. Har fått reda på att om jag inte bloggar så läser DU andras bloggar för att få reda på vad jag gör osv för att sedan kunna skvallra vidare.. Allvarligt talat har DU inget eget liv? Sluta snacka så mycket skit.. DU behöver inte meddela en viss person precis vad jag gör och vem jag är med.. Du vet att h*n och jag pratar så jag säger det själv.. Har inget att dölja för den personen.. Du kommer ALDRIG att lyckas med det du försöker.. hahaha.. Så du kan lika gärna lägga ner!!
Nog om det nu.. Ska försöka bli bättre på att skriva här.

Fredag:
Ja, då hämtade jag ju Annie på dagis.. Åhh, vad jag hade saknat henne.. Och hon hade nog saknat mig oxå :) Hade inte träffats på hela veckan.. Sen vid halv 2 så kom Monika och hämta oss sen åkte vi till skroten och skulle hämta Mathilda.. Men tog lite tid.. Va ju tvungen att sätta in bilstolarna.. Sen stod vi och tjöta ett tag.. Sen drog vi vadare till Lidköping där vi hämta min internet dosa hos Mia.. ÄNTLIGEN :) Sen skulle Monika handla på willys och när det va klart så åkte vi hem till Monika och Marco.. Annie bara ÄLSKAR att vara där ute.. Sen åkte jag och Annie hem vid 22:00 och la oss och sov..

Lördag:
Vaknade jag och Anine vid halv8 och då gick vi upp och började göra oss iordning för vi skulle ju ut till tumleberg.. När jag och Annie gjort oss iordning så gick vi till Mattias och hämta Annies jacka sen gick vi till Annies farfar och lämna tillbaka hans borrmaskin och sen gick vi vidare till bagarn där vi träffa Linda :) Efter en stund ringde Monika och sa att hon va på väg så jag och Annie knalla bort till ica och träffa dom.. Sen åkte vi ut.. Annie och Mathilda lekte hela dagen.. Dom va helt slut sen.. hehehe.. Dom är så söta!! Vi grillade och hade det jätte trevligt.. Så det får vi allt ta och göra om snart igen :) Sen när kl va 20:00 så va Annie trött och jag hade jävligt ont så vi åkte hem.. När vi kom hem så la jag Annie och jag gick och satte mig i badet.. Det va gött :) Hade även en intressant konversation med en viss person.. Den vara länge.. hehe.. Somna typ vid 03:00 eller något tror jag..

Söndag:
Annie vaknade vid halv9 och då ville hon komma över till min säng och gosa :) Det va mysigt.. Sen ville hon ha en ny blöja och lite välling.. Efter det så somna Annie om och jag med.. hehe.. Jag vaknade vid halv12 och hade fruktansvärt ont i huvudet.. Annie fortsatte och sova men jag gick in och väckte henne vid halv1 då tyckte jag att hon hade sovit färdigt.. Det  va ju änna dax för mat för Annies del.. Jag och Annie va bara hemma och slappa :) Det va mysigt.. Sen va det dax att sova.. eller ja, Annie gick in själv till sin säng och ville lägga sig.. Hon är bara för söt :)
Inatt somna jag vid typ 03:00 det va någon som höll mig vaken så länge.. Helt i onödan.. haha..

Måndag (idag):
Vaknade jag och Annie vid typ 08:15.. Annie har vart hemma idag med mig.. Monika  kom hit förut innan hon börja jobba så vi bjöd henne på paj som jag och Annie bakade förut.. Det  va mums :) Sen har vi inte gjort så mycket mer idag.. Annie hjälpte mig att lägg ain tvätten i maskinen förut och sen hängde vi upp tvätten.. Hon är så hjälpsam min lilla prinsessa.. Idag såg jag en sak som Annie kan.. Jag satt i tv rummet imorse och greja och Annie va i hallen sen efter ett tag så gick jag och kolla vad hon gjorde och vad får jag se? Jo Annie har klättrat upp och satt sig i sin vagn.. Hon vägrade att komma ur vagnen.. hahaha.. Hon älskar sin vagn.. Men snart ska hon få en ny :) Yippie!!

Nä nu får jag ta tag i skolan lite.. kanske hinner med att skriva en rad eller 2 senare ikväll..
Annie, du är mammas ALLT.. Älskar dig mest.. Går inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig.. Puss <3

Ska vi ta det ikväll kanske? :)

Puss mig*



Tänker på dig!!

Sova!!

Ja nu är det dax för mig att nana.. Ska ju upp snart igen men får iallafall sova någon timme..
Jag har:
*Dammat
*Rensat ur Annies gaderob
*Diskat
*Hängt upp tvätt
*Gått ut med skräpet
*Vikt tvätt och lagt in i gaderoben
Dammsugningen och skura golven får jag ta imorgon bitti.. Tror inte att min granne blir så glad om jag börjar dammsuga nu.. hehe.. Tror inte att han är hemma men skippar det denna natten.. Är förbannat jävla trött nu..
Så godnatt och sov gott så hörs vi kanske imorgon..


Älskar min prinsessa.. Hon är den underbaraste i världen <3


Puss mig*



Ps. Tänker på dig!

Ledsen ;(

Känner mig helt tom.. Blir så jävla ledsen.. Känns som vi håller på och glida isär.. Jag vill inte det!! Du är min andre hälft.. Det får inte sluta såhär.. Jag kan verkligen inte leva utan dig.. Jag vill bara dig väl och jag bryr mig så jävla mycket om dig.. Tårarna rinner ner längs mina kinder när det känns såhär.. Det skulle va du och jag för evigt, men nu känns det som om du stänger ute mig.. Snälla.. Låt det inte bli så.. Visst inte bara den enas fel.. Du  har ALLTID stått vid min sida och jag likaså för dig.. I vått och torrt.. Dag som natt..
Älskar dig och vill verkligen INTE förlora dig!!

Idag har jag inte gjort så mycket.. Monika kom och hämta mig i Vårgårda förut och sen åkte vi hem till henne och Marco och bara va =) Det va verkligen skönt att sitta där ute och bara umgås med Monika.. Och bara tjöta om allt mellan himmel och jord.. Det får vi allt ta och göra oftare..
Började ju städa här hemma i onsdags morse.. Rensade ut ur tvättstugan/datarum/gaderob så nu är det bara tvättstuga/gaderob.. Har äntligen tagit bort databordet så nu är det massa plats där inne.. Började även att rensa ut i Annies gaderob.. Tog bort allt som är för smått men kom inte så långt för Linda ringde och ville ha med mig till Vänersborg.. Och sen följde jag med henne hem så jag får ta tag i städningen nu.. Kommer nog inte bli många timmars sömn inatt.. Måste få det klart innan imorgon för då kommer ÄNTLIGEN min prinsessa hem=) Ska hämta henne på dagis imorgon.. Yippie.. Har saknat henne så mycket..

Annie pannie, mamma längtar tills imorgon=)
Älskar dig mest av allt..
Pussar och kramar<3


Nä får väl ta och sätta igång med min städning så jag blir klar någon gång..
Ha det gött!!
Puss mig*

svar

Eftersom du säger att jag inte mår bra alls så verkar inte du känna mig överhuvudtaget..
Men om du nu läser mig blogg och kommenterar och skriver så du gör så tycker jag att du ska stå för vad du säger.. Eller vågarr du inte? Finne inget värre än när folk inte kan stå för sin åsikt..
Vet bara inte vilket råd jag ska följa och vilken hjälp jag ska ta emot.. Men du verkar veta det bättre än  mig..?



Nä nu ska jag och Linda ut på en promenix=)

Jag längtar tills imorgon så jävla mycket..
För då kommer min lilla prinsessa hem =)
Och då ska vi mysa massor..
Älskar och saknar dig massor Annie!!
Puss och kram<3


Vad händer till helgen då?
Hmm, inget planerat än..
Mer än att jag och Annie ska mysa och busa MASSOR=)
Kanske ska ta en tripp till...
hehehe


Ha det gött..
Puss mig*

Hmm

Svar till anonym: Nä det är inte så att bara dom jag känner ska läsa min blogg.. Men skulle va intressant att veta vilka som gör det och därför kan ni skriva erat namn.. Men varför ska jag följa andras råd? Visst jag lyssnar på dom men inte alltid jag följer dom.. Vet faktiskt inte vad du menar med "Du VET vad jag menar" Och sen vet jag inte vilket råd det är jag ska följa.. Så det kan ju du ta och berätta för mig..


...

Orka anonyma kommentarer??
Nä.. Visa vem fan som skriver!!! Blir förbannad på sånt..
Tydligen kan inte den anonyma personen känna mig så varför ens bry sig??

Veckan!!

Ja som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på en vecka.. Men ska försöka uppdatera allt jag gjort nu.. Så det kommer nog att bli ett långt inlägg.. hehe.. Men det gör väl inget..?

Måndag:
I måndags så va jag och Annie hemma.. Hon hostade som fan under helgen så jag ringde vårdcentralen för jag kände igen mig själv i henne när jag börjar känna av pollen och den skiten så vi fick en tid kl 12.. När vi kom dit så lyssna han lite på henne och sa att han hörde asmatiska besvär så dom inhalera (stavas) henne och skrev ut flytande briccanyl.. Tänkte att jag inte ville gen hennen det men testa.. Mattias åkte och hämta ut det efter jobbet och kom hit med det.. Och jag gav henne det vid 6 tiden.. Hon la sig och sov för natten vid halv8.. Trodde jag.. Hon låg och hosta som fan hela kvällen och när kl va ca 00:30 så vakna hon med världens skrik så jag gick in och tog upp henne då hade hon 40.3 i feber igen.. Så jag ringde sjukvårdsrådgivningen och hon hörde hur Annie lät och sa till mig att åka in akut till kss.. Ringde och väckte Mattias 01:00.. Han trodde att jag skojja med han... HALLÅ?! Men han va nyvaken men kom direkt.. När vi väl kom in så frågade läkarn mig om Annie haft rs virus? Nä sa jag.. Så dom tog prover och det visa sig att det va det hon hade.. Jag och Annie fick stanna kvar över natten och jag trodde att vi skulle få åka hem men när dom gått ronden så sa dom att vi ointe fick åka hem.. NEJ, tänkte jag.. Tycker inte om sjukhus.. Sov 2 timmar den natten :(

Tisdag:
Vaknade vi halv 8.. Fortsatte med inhalationerna men hon blev inte riktigt bra.. Annie åt inget på hela dan så dom ville inte släppa iväg oss hem.. Så vi fick stanna kvar.. Ringde min syster och bad henne komma med saker till mig.. Hade ju inget med mig.. Och det va så jäkla gött att få byta om och borsta mitt hår och tänder.. Det va väldigt långtråkigt att ligga där själv måste jag säga.. Men jag hade ju Linda när jag gick ut och rökte =)

Onsdag:
Sov inte mycket den natten heller.. Läkarn kom in när han gick ronden och sa att vi inte fick åka hem.. Vi låg där på vårat rum och kolla på barnkanalen.. hehe... Annie har aldrig kollat så på tv som hon gjorde på kss.. Det va riktigt mysigt att ligga med henne i famnen och bara mysa.. Sköterskan kom in och inhalera Annie vid 12 och sen gick läkarn ronden igen vid 16 och då lyssna han på Annie och sa att hon lät mycket bättre.. Hon va ren i luftvägarna så han skrev ut oss och vi fick äntligen åka hem =) Min bror kom och hämta oss efter han slutat jobbet.. Fy fan va gött det va att komma därifrån.. Det tyckte Annie oxå.. Vi åkte hem till min syster.. Vi orkade inte åka hem och sen va det smartast att stanna i Skara ifall vi skulle behöva åka in igen..

Torsdag:
Mattias skulle komma och hämta oss hos min syster efter jobbet men det va lite knapert med pengar så jag ringde lilleman så han och Sofia kom och hämta oss.. Jätte snällt av dom =) Mattias hade lovat att ta Annie torsdag till fredag så jag kunde komma iväg och göra något annat.. Det va en tuff vecka för både mig och Annie.. Så när jag och Annie kom hem så va det bara att packa min och Annie väska för vid 15 tiden kom Sandra och hämta mig och Annie så körde vi Annie till Mattias och sen åkte vi vidare till Linda=) Och vad väntade på oss där? Jo hallon och blåbärs paj.. Mums =) Senare va det dax att göra oss i ordning för at dra iväg till wärdshuset.. Det va skojjsigt.. Alla va skit fulla förutom jag.. *duktig*

Fredag:
Åkte vi hem vid halv 12.. Sen cykla jag och hämta Annie hos Mattias.. Vid 13 kom Emma och Sebastian=) Åhh, han är så söt den lilla killen.. Sen när kl va ca18 så åkte vi tillbaka till Linda och Jonas.. Vi gjorde inte så mycket.. Spela lite kort och sen va det dax för sängen när kl va 04:00.. hahah.. Va rätt trött när Annie vakna kl 8.. Men men.. Så är det att va småbarns förälder..

Lördag:
Vi skulle ha åkt hem på lördagen men det ville inte jag och Annie så vi stanna kvar=) Det va riktigt trevligt.. Vi satt bara hemma och kolla på tv.. Linda jobbade ju och Jonas va på kalas så  jag och Annie kände oss som hemma och börja diska och städa och greja.. hehe.. Den kvällen la vi oss inte lika sent..

Söndag:
Jag och Annie gick upp vid 8.. Linda och Jonas låg kvar och snarka.. hehe.. Jag gjorde lite kaffe och gick ut och rökte.. Vad gör Annie då? Jo hon stänger balkongdörren så jag kom inte in.. Fan, tänkte jag.. Tur att jag hade min mobil med mig.. Ringde Jonas och bad han gå och öppna.. hehe.. Sikken liten busunge jag har..  Vi gjorde oss iordning och åkte iväg senare och grilla i Levene.. Det va gott med grillmat =) Sen körde Linda hem mig och Annie vid 21 typ.. Annie gick och la sig och sov direkt och jag gick och la mig en stund senare.. Sov jävligt gött inatt..

Måndag:
Idag är det Måndag och Annie åkte till Mattias förut.. Sen kom Linda hit och hämta mig och vi drog fram till hanssons och mötte upp några stycken och käka glass.. Eller jag åt ingen jag köpte mig en red bull istället =) mums.. Och nu sitter vi här hemma och tittar på sällskaps resan.. hahah.. Den är faktiskt bra.. Ikväll händer inte så mycket.. Ska sätta mig och läsa lite.. Måste lämna in min uppgift.. Eller ja, jag har en del uppgifter att lämna in..

Annie, mamma saknar och älskar dig mest av allt..
Hoppas veckan går fort..
Vi ses ju på fredag igen =)
Massa pussar och kramar <3

Pratade med Jocke imorse.. Hmm.. han ringde typ och väckte mig.. Vet inte riktigt om varken han eller jag blev klokare men.. Jaja..

Nä nu får jag nog va lite social mot alla här hemma..
Ha det gött!!
Puss mig*

......

Nu skiter jag i vilket!!
Du verkar inte bry dig så varför ska jag göra det??
Ge mig en anledning till varför jag ska göra det...?
Och du vet vem jag menar..
Vet att du läser min blogg..
Vet inte hur jag ska göra..
Är det någon som kan hjälpa mig?
Du kanske kan.. ?
Är så jävla osäker just nu så det finns inte!!
Jag gav dig chansen men verkar som du sumpar den.. IGEN!!
Tack och hej!!


Tur att jag har min underbara dotter..
Hon får mig ALLTID att må bra..
Massa kärlek till dig Annie<3
Älskar dig av hela mitt hjärta!!


Ha det gött!!

Puss mig*


trött!!

Är förbannat jävla trött idag.. Har typ inte sovit något inatt.. Annie har väckt mig typ var 10 minut =( Hon hostar som fan.. Och det piper när hon andas.. Vågade inte somna riktigt.. Halv 11 igår kväll så satt hon i sin säng och grät, så jag skulle gå in och ge henne nappen men då kände jag hur varm hon va.. Tog tempen på henne och hon hade feber.. 40,3!! Gav henne lite alvedon och gick in och la henne igen.. Sen väckte hon mig kl 8 imorse.. Va inte sugen på att gå upp då men fick glatt göra det ändå.. Tog tempen igen och hon hade 38,7.. Stackars min lilla prinsessa.. Jag vet själv hur jobbigt det är att ha sån hosta.. Nu ligger hon gott i min säng och nanar.. Hade tänkt lägga mig och vila med henne men när vi låg i sängen och Annie precis har somnat så ringer telefonen.. Typiskt säger jag bara.. Det va bara att gå upp och svara.. Och nu är det ingen idé att gå och lägga sig.. Ska sätta igång och städa och tvätta lite nu medans Annie sover..
Idag blir en hemma dag.. Jag och Annie ska bara ta det lugnt och mysa =) Får se hur hon är imorgon om hon kan gå till dagis eller inte.. Annars får hon va hemma med mig=) Kan ju faktiskt läsa lite även om hon är hemma..

Annie, mamma älskar dig mest av allt..
Är så glad att du är hemma igen=)
Massa pussar och kramar<3


Av dig förväntar jag ingenting!! Inte förän du bevisar vad det är du vill.. Kommer ta lång tid innan jag kan börja lita på dig igen.. Tänker inte tillåta att du är med någon annan samtidigt.. Det är inte så svårt att säga vad man känner och vad man vill.. Det finns något som heter kämpa för det man vill ha.. Och det kommer du till att få göra!! Har sagt det jag ville ha sagt.. Hoppas att det gick in och att du inte bara tog det och kasta det.. Vet inte om allt du sa bara va lögn...? Har svårt att se vad du menar.. Igår gjorde jag ett "test" Du misslyckades STORT!!! Bättre lycka nästa gång kanske.. Om det nu blir en nästa gång!! 

Igår va jag och Annie ute hela dan.. Hon hade ute sin gåvagn och sin bil.. Tog lite kort så får se om jag orkar lägga in dom på datorn sen.. Ni kanske får se lite kort senare.. =)
Nä nu ska jag ta itu med disken.. Skriver mer senare ikväll..
Ha det gött så länge!!


Puss mig*

Myspys=)

Ikväll hade jag och Annie lite myspys=) Vi börja kvällen med att bada efter kvällsmaten.. Det tyckte Annie va jätte kul.. Skvätte massor.. hihi.. Sen gick vi upp och tog på oss myskläder och tände massa ljus i hela tv rummet=) Och sen satte vi oss och kolla på Så ska det låta.. Shiit va Annie digga.. Hon dansa och klappa händerna för fullt.. Så jäkla söt=) Annie gick och la sig lite senare än vanligt idag.. När kl va 21,00 så ville hon sova.. Och nu sitter jag här och kollar på singing bee.. Lite kul att lyssna på allt folk.. Vissa kan ju verkligen inte sjunga.. haha..

Fick precis ett mezz av Ancan.. Hon undra om hon fick komma hit och tjöta lite.. Fan va kul=) Det va ju ett tag sen som vi sågs.. Wihi.. Det kommer nog sägas en del.. Tråkigt att vi inte ses och pratar lika mycket som förr =( Saknar henne som fan.. Och nu äntligen ska hon komma =) *Glad*


Förut när jag gick ut och rökte så ville jag inte röka själv så jag tog och ringde upp dig.. Va underbart att få höra din röst igen=) tihi.. Saknar dig!! Har sån där pirrig känsla i kroppen när jag tänker på dig.. Fjärilarna är helt vilda i magen =)<3 Är det ett tecken tro? Kanske.. Men det känns så jävla bra.. Låt det förbli så!! =)

Annie, mmam älskar dig så fruktansvärt mycket!!
I helgen ska vi ha riktigt mysigt..
Kasnke skulle ta och gå till lekparken imorgon om det är fint väder=)
Massa pussar och kramas<3

Nä, nu ska jag ut och röka.. Är så himla glad just nu =)
Ha en fortsatt bra kväll..


Puss mig*

Hemma!!

Nu är jag hemma igen.. Eller ja, jag kom hem redan i torsdags morse.. Och imorse kom ÄNTLIGEN Annie hem=) Är den gladaste personen på jorden.. Har saknat henne jätte massor=) Så i helgen ska jag och Annie bara mysa=) Älskar dig min prinsessa.. Puss <3

Idag skulle Linda, Sandra och Kimmie komma hit och ta en fika med mig och Annie.. Både jag och Annie såg fram emot det och Annie stod på stolen och kolla ut genom fönstret och ropa "Inda, Inda" hihi.. Hon är för söt.. Så jag ringde Linda men då säger hon att dom inte kommer =( Sandra hann inte och Kimmie kunde inte lämna sin hund själv.. Lite ledsen och besviken nu faktiskt!! Men men.. Vi får ta det en annan dag..

Inatt sov jag helt underbart skönt=) Vaknade 07,20 och va helt utvilad.. Jätte mysigt<3



Nä orkar inte skriva mer.. Ska ut och ta mig en kopp kaffe och en cigg.. Ha det gött


Puss mig* 

RSS 2.0