Trött

Är trött som fan..Har suttit i fotöljen och sovit natten mellan onsdag-torsdag och torsdag-fredag.. Har haft sån hosta på kvällar och nätter Så kan ju inte sova.. Känner mig helt död.. Har ont i hela kroppen.. Men det är väl inte så konstigt.. Inte mycket jag sitter still på dagarna om man säger så.. Det är full fart här hemma med 2 småttingar.. Men nu sover dom gott så får passa på att skriva lite..
Städningen i onsdags gick bra.. Men det tog sin lilla tid.. hehe..

Vad gjorde jag igår då? Hmm.. INGENTING.. Satt här hemma med Annie och Moa.. Orkade inte göra något alls.. I natt sov jag inte mycket heller.. Det va en viss person som skulle kommit hem igår men som inte gjorde det.. Vaknade hela tiden av att du inte va hemma.. Visste ju fan inte vart du va.. Och du hörde inte av dig heller att du inte skulle komma hem.. Orolig som fan..
Vaknade 05:40 idag =( Och då gick jag upp.. Trodde klockan va 06:40.. Hade visst glömt att man skulle vrida tillbaka klockan inatt.. Jag tog mig en kopp kaffe och en cigg sen började jag diska.. Barnen vakna vid7.. Då va det full rulle igen..

Vad händer idag då? Annie ska kanske åka till sin pappa sen några timmar.. Eftersom jag inte har sovit något på några nätter så fråga jag han om han kunde ta henne och det kunde han.. Annie kommer bli så glad=) Sen åker Moa till sin mamma sen.. Så det blir helt barnledigt här hemma=) I några timmar iallafall.. Så vet inte vad jag ska göra.. Kanske kan få va lite med min love..? Skulle va mysigt.. Men man vet ju aldrig vad han betsämmer sig för att göra.. Men känner att jag behöver få komma iväg hemifrån.. Har vart hemma hela veckan.. Eller ja, jag har gått fram till ica och tillbaka typ.. Tycker inte om att sitta hemma.. Så jag hoppas..


Nä nu orkar jag inte skriver mer.. Skriver mer en annan dag.. Eller senare.. hehe


Älskar min lilla Annie mest av allt<3 Pussar till dig..
Älskar dig med min love.. Massa pussar din Emelie




Nä nu ska jag röka lite.. Ha det gött..


Puss mig*



Flitig..

Jo men visst eller hur.. haha.. Hinner ju fan inte sitta vid datorn och skriva ju.. Men lovar dig Mia att jag ska försöka skriva.. Har lagt barne nu så då hinner jag.. Men känns som jag har så mycket som ska hinnas med.. Jag måste storstäda här idag.. Hmm.. Med 2småbarn så tar det mycket längre tid.. Dom vill väldigt gärna hjälpa till.. Fast det blir inte så bra då.. hehe.. Ska ringa dagiset idag oxå.. Annie har fått plats den 1december=) Så ska ringa henne om tider och så.. Sen måste jag tvätta.. Och leta fram Annies kläder.. Vet inte riktigt vart dom tagit vägen.. Hmm.. Dom måste ju finnas någonstans.. Dom kan ju lixom inte springa iväg av sig självt.. Sen ska jag hinna laga mat till min love som kommer hem och äter sen.. Vet bara inte vad jag ska hitta på att laga.. Alltid lika svårt det där med mat..

Fan shit Annie blir 1 år nästa månad.. Känns som det inte va alls länge sen jag födde henne.. Tydligen va det 1 år sen.. hehe.. Vill inte att hon ska bli stor ju.. Vill att hon ska va liten jämt.. Min lilla bebis..

Här är hon ca 3månader..




Här är hon ca 10månader..



Tiden går fan fort alltså =( Men sånt är det..
Nä om man skulle ta och sätta igång då.. Känner att jag behöver ta en kopp kaffe och en cigg innan städningen börjar.. Kanske ringa och väcka Mia=) Hehe.. Vi pratar ju knappt så mycket längre.. Jo eller hur.. haha



Älskar min lilla Annie..Du är mitt allt.. Pusspuss<3
Jocke är så glad att jag träffat dig.. Älskar dig.. Massa pussar din Emelie<3



Ha det gött.. Kanske skriver mer sen.. Men förvänta er inget=)


Puss mig*

Välkommen till min nya blogg!

Ja då har man skaffat blogg.. Mia, nu har du fått som du vill.. Igen.. hehe
Jaja.. Vad ska man skriva då? Idag har jag och Annie fått gjort en del.. Gick fram och handla förut.. Sen köpte vi skor till Annie=) Kunde inte låta bli och sen behövde hon ett par nya.. För dom hon har börjar bli lite små..  På vägen hem somnade Annie gott i vagnen.. Efter en stund så vaknade hon igen.. MEn hon hade inte sovit klart så hon somna om i sin säng.. Ska dammsuga och diska lite sen oxå.. Så jävla tråkigt men det måste ju göras..  Sen när det 'är gjort ska jag ch Annie bara gosa och busa lite..

Och vänta på att kl ska bli 5-6 för då kommer min love hem=) Saknar han när han inte är hemma..

Älskar dig min love.. Är så lycklig att jag träffat dig.. Massa pussar

Nä nu har Annie vaknat.. Hon står i sängen och ropar på mig=) Ska ta upp henne och ge henne lite mat..
Annie du är mammas allt.. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig.. Mamma älskar diug tjejen..

Mia, hoppas du är nöjd nu och lite glad på mig=)
Ha det gött!


Puss mig*


            Min Love!                                Mor och dotter!                           Annie!
                       

RSS 2.0