lala

Jag och Annie har precis vart ute på en lång promenad.. Fan va gött det va.. Rensa alla tankarna och det enda jag hörde va Annies härliga röst=) Blir så glad varje gång.. Va ute och gick i drygt 1,5 timme.. När vi nästan va hemma så börja det och åska som fan så¨det fick bli att gå in.. Det första Annie gjorde när vi kom in och tagit av oss ytterkläderna va att gå fram till dvd;n och sa lala.. Hon ville se på Teletubbies.. Eller ja, på lala.. Nu sitter hon och kollar på den och ropar LALA och härmar allt dom gör.. hehehe.. Hon är så jäkla go=) Hon pratar i ett hela tiden och det kommer mer och mer ord.. Är så glad att jag har min lilla prinsessa..
Utan Annie är Emelie inte hel!!
Mamma älskar dig mest AnniePannie
massa puss <3

Du, är så glad för oss..
Vill dela mitt liv med dig..
Och nu vet jag att du menar allvar och menar det du säger..
Nu sitter jag här hemma och saknar dig massor..
Vill att klockan ska gå fortare så du kan komma hit så jag kan få pussa och krama dig =)
Men det dröjer nog någon/några timmar till..
Saknar dig min hallonstång=) Puss på dig <3



 

Mia, nu är det inte långt kvar tills du kommer och hälsar på.. Fy fan vad jag saknar dig.. Du är så nära men ändå så långt bort.. Det är helt hav mellan oss men du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta<3
 Best friends for ever=)
Och När du och Alex kommer till Sverige så behöver han inte vara rädd för att träffa mig.. Jag ska bara slå han lite.. Och det är för att han snodde dig från mig.. hihi..
Skojjar bara men ändå =)

Nä, nu ska jag kolla på teletubbies med min prinsessa..

Ha det gött!!


Puss mig*


Slänger in lite bilder oxå =)

                                                     
      

Åhh..

Det blir aldrig som jag tänkt.. Mina planer uppfylls väldigt sällan ;( Blir så ledsen när det böir så.. Alltid är det något som kommer i mellan allt!! Blä, vill bara lägga mig och sova bort hela kvällen.. 

Annie, mamma saknar och älskar dig mest!
Du är mitt allt.. 
På fredag ska vi mysa igen..
Massa puss <3
 

Emelie saknar sin Mia massor!!


I lördags är en kväll jag sent kommer att glömma.. Fy satan va kul det va =)

När ska tiden va framme då det händer?
Tydligen inte än :(

Nä orkar inte skriva mer nu..
Ha det gött där ute..

Puss mig*

oj oj oj..

Nu va det verkligen ett tag sen som jag skrev här.. Oj då.. Sorry, men har ju inte haft tid till att skriva.. Men idag fick jag lite skäll av Mia.. Hon tyckte att jag skulle uppdatera mer.. Speciellt nu när hon flyttat till England och vi inte kan prata i telefonen ;( Fan va jag saknar våra samtal.. Inte alls roligt när du är så långt borta fast ändå så nära.. För du kommer alltid att finnas i mina tankar och i mitt hjärta.. Jag hoppas på att jag och Annie kan komma och hälsa på dig.. Saknar dig som fan Mia, Puss <3

Hmm, ja vad har hänt sen sist jag skrev då? Inte så mycket faktiskt.. Började jobba i Söndags.. Fy fan va gött =)
Det går bara fin fint att jobba.. Så nu väntas 5 veckor jobb..
Är jävligt trött men det beror ju på att jag inte sovit  så mycket nu det sista.. Får ta mig en kall dusch innan jobbet så jag inte somnar.. Börjar jobba kl 03,30 så det är ju ett tag kvar..
Skulle behöva ta tag i vissa saker.. Men vart fan är orken till det? Har ingen kvar..
Måste ta tag i en del imorgon iallafall.. Mycket ringande blir det då.. Suck.. Visst jag ÄLSKAR att prata i telefonen men inte när det är såna här saker..
Känns som jag står och stampar på samma punkt.. Känns som jag inte kommer någon vart..
Fattar ni vad jag menar?
Linda du fattar tror jag..  Hmm, vad ska jag göra för att kunna ta första steget?
Blir inte klokare av att skriva här.. Blir så less!!

På fredag kommer äntligen min prinsessa hem =) Saknar henne så jäkla mycket nu så det är fan inte kul alls.. Vill ha Annie hos mig nu ju.. På tal om Annie, va hos läkarn med henne förra veckan igen och lämna urinprov.. Det såg bra ut men dom skicka det på odling ändå.. Med tanke på att hon haft urinvägsinfektion så va det säkrast så sa dom.. Skulle få svar imorgon.. Jag hoppas att det inte är något.. Annie har nämligen klagat över ena sidan på magen/ryggen.. Hon har pekat och sakt aj aj.. Så det va bättre att kolla upp det tyckte jag..
Men på fredag så ses vi igen min lilla goding=) Då ska vi ha myspys..
Mamma älskar dig mest.. Massa pussar och krama<3


Nä nu går mina ögon i kors.. Måste nog ta och ta den där kall duschen nu så jag blir pigg..
Men ni får ha det gött..
Och Mia jag hoppas att denna uppdateringen räcker så länge..
Jag lovar att jag ska försöka skriva mer.. Men bara försöka..

Ps, jo jag kom på att i lördags va jag med Linda, Jonas och Sandra.. Vi va ute med båten=) Fan va kul det va.. Vi åkte ring och det va jävligt kul =) Det får vi ta och göra om.. Brände mig en aning i solen oxå.. Fast jag va inte den enda som gjorde det.. hahaha.. Ska lägga upp bilder på det någon dag.. Men inte nu..



Puss mig*

RSS 2.0