2012-02-24

Nu va det allt länge sen jag skrev.. Men jag hinner inte riktigt med att sitta vid datorn så mycket längre.. Men nu passar jag på medans Annie och Moa kollar på bolibompa :) Elvira ligger breve mig och pratar för fullt :) Fredags mys på hög nivå :) Efter bolibompa så har barnen bestämt att dom ska se på film, men vad ska jag hitta på då?! Få kolla på filmen som kommer på tv sen..

Natten till igår sov jag 3 timmar så gårdagen va ju inte direkt rolig.. Vakna flera gånger pga att jag hade så ont i ögat.. Halv 6 gav jag upp det där med att sova så då startade min dag.. Annie kom upp strax efteråt.. Kunde verkligen inte va i ljus så promenad till dagis klarade jag inte.. Annie ville så gärna till dagis så jag leta efter någon som kunde köra henne, va inte det lättaste.. Sa till Annie att hon fick va hemma men då blev hon jätte ledsen för hon ville ju till dagis.. Precis när jag skulle ringa dagis så skicka Annies farmor mezz att hon kunde köra henne. snacka om att Annie blev glad :) Stensomna med Elvira ca kl 13,00 och vakna av att Annie står breve sängen och säger; Mamma ska du vakna för jag är hemma nu.. Jätte gulligt att vakna upp till det ju <3

Igår började Annie på dansen oxå, och det va populärt :) Hon ville gå dit idag igen.. Sötnosen :) Men får allt vänta tills nästa vecka..


Inatt fick jag sova.. Och hur skönt som helst oxå :) Det va mys och välbehövligt!! Vakna av Elvira 5,40 tror jag? Men hon åt lite  mat och sen somna vi om.. Blev väckt 7,15 igen.. Va ju ett mysigt uppvaknande men ville ju sova mer.. Ögat va mycket bättre idag och jag har inte ont :) Ser typ inget än men det kommer.. Är fortfarande jätte svullet.. Men det går nog över snart :)
Tog mig lite kaffe  när jag vakna och efter det så satte vi igång med städningen..

Sen tog jag och barnen en promenad till affären, och shit vilket skönt väder det va ute :) Handla lite fredagsmys som Annie och Moa skulle ha ikväll och även 2 filmer :)

Och nu sitter vi här i soffan allihopa och kollar tv :)


Nä, vet inte vad jag ska skriva mer.. Får se när jag uppdaterar nästa gång :)


Har inte tömt kameran än så idag blir det ingen bild, tyvärr :(


Hepp dax att fixa filmen till barnen :)
Ha det gött!!

Älskar mina barn över allt annat <3




Tänker på dig ibland :)



Puss mig*

Godmorgon :)

Idag väckte Elvira mig 6,50 så det va lika bra att gå upp eftersom vi ska iväg vid 9..
Inatt har jag sovit sådär.. Elvira väckte mig vid 3 inatt och ville skrika lite sen somna vi om :) Valite jobbigt att vakna då eftersom hon sover hela nätterna annars så är inte van vid att jag blir väckt på nätterna..

Annars flyter dagarna på som vanligt.. Lite långtråkigt nu när annie inte är hemma, men hon kommer på måndag igen :) Och då blir det massa mys och full rulle <3

Har börjat fixa med dopkorten oxå, det är en hel del pill med dom.. Är inte riktigt nöjd men det får bli som det blir.. Datumet är bestämt nu och det blev det  som jag ville :) Wihoo!! Så den 25 mars ska Elvira få vatten på huvudet :) Men det är ju en himla massa att fixa med.. Har inte köpt tyget till dopklänningen än.. Vet inte vilken färg heller.. Måste ta och kika på det någon dag..

Idag måste jag ta itu med städningen oxå.. Det är så jäkla tråkigt men jag måste så det är fint här hemma när jag får finbesök i helgen :)

Just nu ligger Elvira och sover så jag ska passa på att ta mig en dusch nu :)
Kanske skriver mer en annan dag!!


Har träffat en person som gör mig glad!
Men det är även blandade känslor..
Jag hoppas att det blir bra en dag..
Och att jag slipper att åka berg o dal bana..
Jag tror på det men frågan är om den personen gör det?
Jaja, det får tiden bestämma..
Jag tänker på dig mycket! :)


Nyårs mys <3


Nä nu blir det en dusch!

Älskar mina barn över allt annat!
Annie och Elvira är mittr allt <3



Ha det gött!

Puss mig*

RSS 2.0