läkarn

Imorgon är det onsdag och då ska man upp tidigt.. För imorgon ska Annie till läkarn i Lidköping och ÄNTLIGEN få testa sig för allergi =) Ringde till dom i måndags och sa att Annie va feber fri och inte förkyld längre.. Fick en tid rätt fort med tanke på att hon har feber väldigt ofta så då ville dom passa på nu när hon äntligen är frisk.. Så imorgon får vi svar på mina frågor.. Hoppas jag.. Har många frågor som är obesvarade..

nä, jag vet inte vad jag ska skriva mer.. Det är helt tomt ;(
Och även tomt här hemma.. Annie åkte till Mattias idag och ska sova där inatt..
Mamma saknar och älskar dig Annie
Puss <3

Vad ska ni göra på midsommar?
Jag och Annie ska åka ut till Marco och monika =) Det kommer bli så kul.. Och barnen kommer nog oxå att tycka det.. Detta året så är ju Annie större och förstår mer.. Ska göra en jätte fin krans till Annie =) Jag längtar till fredag.. Jag ska få fira  "riktig" midsommar igen.. Vet inte när jag gjorde dte sist och det bästa av allt är att jag ska fira den med min älskade prinsessa och med Marco, Monika och Mathilda=) Wiiehoo!!!
Men något kommer att saknas ;(

Det är så svårt att släppa dig ur mina tankar..
Varför? Varför ska det vara så svårt?
Jo, kanske för att jag fortfarande älskar dig..
Jag blir ju knappast klokare av dina mezz/ord..
Varför ska livet va så svårt?
Fattar inte!!
Saknad är enormt stor!!
Mly <3

Nä, nu måste jag dra mig..
Ha det gött!!


Puss mig*


Tänker på dig!


uppdatering

Ojj ojj nu va det är jäkla tag sen jag skrev.. Har inte haft ork eller lust att skriva något heller men får väl ta tag i det så alla slutar tjata på mig :P
Vad har hänt då? En jävla massa.. Vi kan ju börja med lördagen.. Jag fick gå upp tidigt för Annie skulle komma hem vid 10 för sen skulle vi bege oss till Skara och titta på My när hon va med i talang.. Och dom va så duktiga.. Nora och gänget kallar dom sig.. och dom dansa till breitney spears med låten Womanizer..  Nora va Britney sjäv, och sen va det 10 bakdansare.. Och My va en av dom.. Och kan ni gissa vilken plats dom kom på? Jo dom kom på FÖRSTA plats!! Är så stolt över My =) Min lilla älsklingsplutt vann.. Är så glad för deras skull.. 
Sen senare så hade jag och "mly" bestämt att vi skulle hitta på något.. Men det sluta med att jag gick av hemma själv :( Men Micki och Sandra ville att jag skulle med till almesåsen och kolla på Björn Rosenström.. Och så blev det =) Ståg längst fram och blev typ MOS!! Är ju inte så stor så när alla knödde så blev jag lite klämd.. Har en del blåmärken efter den kvällen.. hehhe.. Men jag och Sandra gav oss INTE!! Inte förän i sluten när jag blev så klämd och låg över staketet och fick ingen luft så vakterna fick dra oss mig..
Söndagen va Micki bakis så in i helvete.. Så det blev en väldigt lugn Söndag.. Åkte och hämta AnniePannie hos hennes morfar.. Hon hade busat massor och pappa undra hur hon orka och vart hon fick sin energi ifrån.. heheh.. Det hade vart full rulle iallafall.. OCh Annie trivs massor där=)
Måndag hände väl inte så mycket.. Inget jag minns iallafall.. hahahha :P
I tisdags så åkte jag och Micki lite inlines och sen städa jag hela lägneheten och tvätta.. Senare på kvällen så va jag och "mly" på upptäcksfärd.. Och Oo ja, det va en lång upptäcksfärd.. hahah.. Inte många meter från det huset inte :P Och en jävla massa barr.. Jaja.. det va en bite att gå tillbaka sen bar det av till nästa upptäcksställe =) Men det håller jag för mig själv.. hihi.. Sen när kl va mycket så bar det av hemåt till mig.. Eftersom kl va mycket och vi skulle upp tidigt idag så va det bäst att duscha igår kväll och så blev det.. Somna riktigt gott i natt.. Men vakna typ varje timme.. Åhh.. Ville inte försova mig så jag vakna massor av gånger.. Irriterande till max.. Men jag vakna av väckarklockan direkt halv 8 i morse och då gick jag upp och tog mig kaffe och morgon cigg=) Mumma.. Sen fixa sig och sen försöka få upp slöfocken.. Det gick till slut.. Sen bar det iväg till Lidköping på en grej.. OCh sen efter det så gick jag och Mia runt lite för sen skulle jag ju på arbets intervju kl 13.. Och det gick väldigt bra=) Kändes positivt.. Så nästa vecka får jag svar.. Vill ha jobbet!! Efter det så gick vi hem till Mia frö jag skulle ha sovit där i natt men så fick jag ett mezz av Mattias där det står annie har feber igen.. HELVETE!!! Kan hon inte få vara frisk?? Så det va ju bara för mig att försöka ta mig hemåt eftersom Mattias inte kunde va hemma imorgon så då får Annie komma hit imorgon.. Men det gör inte mig något alls att hon kommer=) Sen imorgon ska jag få träffa min syster=) Fan va kul!! Längtar massor tills imorgon.. Har inte träffat henne på jätte länge och imorgon ska vi umgås hela dan.. Yippie=)

Nä nu ser jag att mit nät har kopplats bort så jag får spara och publisera imorgon eller senare..
Får gå och ta mig en cigg nu och prata lite med Mia =)

Annie, mamma älskar dig mest!!
Imorgon ska vi mysa när du kommer hem=)
Du är mitt allt!!
Massa pussar <3


Mly, saknar dig!!


Ha det gött där ute..
Vi hörs en annan dag =)


Puss mig*

Tänker på dig massor!

dagis

Ja nu har jag vart framme och handlat med mitt lilla dagis.. hehe.. Såg nästan så ut.. När vi kom hem så ville barnen baka kladdkaka och det kan man ju inte säga nej till.. hehe.. Det är så jäkla gott.. Mumma =) Det tog lite tid eftersom alla barnen skulle hjälpa till och sen hålla ordning på alla.. Men det gick.. Tålamod med barn det är min starka sida det =) Nu står den i ugnen och ska gräddas.. Sen blir det fika tajm=)

Annie ligger nu här breve mig i soffan och pustar och stånkar.. Hon har det lite jobbigt.. Och febern vill inte ge med sig..
Pratade med barnmottagningen förut igen.. Både i Lidköping och i Skövde.. Så nu väntar jag på att dom från Lidköping ska ringa upp mig.. Men det va ju typ 2 timmar sen dom skulle göra det.. Hmm.. Den jag prata med förut va dryg som fan.. Barnmedicin i Skövde tyckte att jag skulle stå på mig och verkligen inte ge mig.. Så nu får vi se hur det går..
Vill att min prinsessa ska bli frisk ju..
Mamma älskar dig Annie<3

Nä nu måste jag ta hand om barnen igen..
Det som står på listan för ikväll är:
Fika, kvällsmat, läxor, bad, och läggning..
Sen slappa=)
Ha det gött!!


Mly <3


Puss mig*


Tänker på dig!

Stackars liten

Stackars min lilla Anniepannie.. Nu är hon sjuk igen.. Feber och förkyld.. Att hon alltid ska bli dålig.. Jag misstänker att hon är allergisk mot gräs.. Ska ta och ringa kss idag och se vad dom säger.. Det är inte kul... Hon ligger och hostar som fan på nätterna.. Jobbigt att höra henne för det låter så hemskt.. Hoppas på ett vettigt svar från dom på kss..
Vad har hänt mer då sen sist jag skrev? Hmm, jag har gjort en jäkla massa =) Mesta tiden har jag suttit på campingen med Sandra och Kvicki=) Solat och bara haft det gött.. Har även vart ute och åkt lite inlines.. Fan va kul det är=) Och Annie tycker oxå att det är kul.. hihi..
Just nu sitter jag i skara hos min syster.. Men helst skulle jag vilja vara hemma så jag kunde få träffa mly=) Men det är gött att komma hemifrån lite oxå.. Åker hem och vänder i slutet på veckan.. hehe.. Mycket åkande denna veckan.. Men det är kul det oxå..
Vet inte vad jag ska skriva riktigt så det  får räcka såhär.. hahahahah

Annie, mamma älskar dig mest av allt..
Hoppas att du blir frisk snart..
Massa puss<3


Mly, jag saknar dig!! <3


Nu ska jag ut och röka och ringa lite samtal.. Ha det gött!!


Puss mig*



Tänker på dig!

RSS 2.0