inte bra

Jag vet inte vad det är som händer med mig och min kropp just nu.. Känner mig helt matt i kroppen och orkar typ inget.. Känner mig trött men jag är ju inte trött.. Kroppen hänger inte med mitt vanliga tempo.. Känner mig inte lika glad som jag gjorde igår.. Läpparna ler men mitt hjärta gråter =(
Orkar inte ens skriva mer.. Får skriva om dagen imorgon istället..
Ha det gött!!

Annie, mamma älskar dig!
Puss<3



Puss mig*


Tänker på dig!


utvecklingssamtal=)

Idag va jag på utvecklingssamtal för Annie och dom hade bara positiva saker att säga om min lilla prinsessa=) Shiit, vad glad man blir som mamma när man får höra sånt.. Det fanns INGET negativt!! Det  va så kul att gå därifrån efteråt och jag hade ett jätte leende på läpparna när jag kom hem=)
Annie har vart hemma från dagis idag med för hon har fortfarande feber och en jäkla hosta på nätterna så sovmorgon har jag fått.. Gottigt=) Annie har typ vaknat runt halv 9 både söndag, måndag och idag.. Annie ska va hemma från dagis hela veckan.. Så det kommer bli massa mys med henne innan hon åker till sin pappa på fredag.. Idag passade jag även Sebastian.. Han är ju bara för go den pojken.. Ska passa honom imorgon oxå.. Det blir roligt..
Sandra och Micki kom förbi förut en stund och vi bestämde oss för att spela brännboll.. Fan, va kul det är.. hehe.. Typ sista varvet så gled jag in på arslet.. hahaha.. Fan va ont det gjorde men det va det värt för en varvning :P
Nä nu måste jag in i duschen och skölja av mig.. Det kliar på hela kroppen.. Tål inte gräs =(
Men ni får ha en toppen kväll!!

Annie, du är den underbaraste dottern man kan ha!
Mamma älskar dig så mycket att det går inte beskriva med ord!
Massa pussar till min prinsessa <3


Saknar en viss person oerhört mycket!
Saknar verkligen ALL tid med dig!
Bilden säger vem!! Puss på dig <3




Puss mig*


Tänker på dig hela tiden!

helgen!!

Ojj i dag är det redan söndag.. Fan va dagarna går fort egentligen eller.. Dom går nästan för fort.. 
Vad har hänt i helgen då? Jo i fredags så hade vi en liten överrasknings midda för Linda för hon fyller 20 år idag.. Grattis på dig tjejen=) Vi åkte till Lidköping och vänta in Linda och Jonas.. Jonas hade satt på Linda en ögonbindel så hon såg inte något.. hihi.. När han tog av ögonbindeln så börja alla att sjunga.. Linda blev allt överraskad :) Eftersom jag hade Annie med mig så åkte jag och Annie hem och dom andra drog iväg till bowlingen och festa.. Annie hade ju somnat i vagnen så det va bara att bära in henne i bilstolen och sen in med henne till sängen och hon vaknade inte någon gång.. Skönt.. Inte så kul om hon hade vaknat kl 23 och skulle börja leka.. Själv va jag oxå skit trött så skulle gå och sova men fastna ju framför en film och blev pigg.. Hmm.. Fan då!! Fick senare ett mezz: Vaken? m, svara jag.. Fick svar: åker nu.. m, svara jag.. Och vem tror ni kom på besök? Jo, Jocke kom hit och vi tjöta lite men han va så trött så han somna på mig och fan va han snarka.. Men mysigt va det att ha han sovandes på mig och få hans underbara kramar =) hihi.. Fick sova typ 2,5 timme den natten.. Va helt slut när Annie ville gå upp på morgonen men det va bara att bita ihop och gå upp med henne.. Vi gjorde oss i ordning och gick fram och mötte Linda, Sandra och co.. Dom va så hungriga så vi gick och åt.. Eller ja, dom åt.. Sen gick jag och mötte upp Marco, Monika och lilla Tilda så gick vi runt och kika lite.. Sen åkte jag och Annie med dom hem till dom och barnen lekte som bare den.. Shiit va kul dom hade.. Åkte hem sent igår kväll.. Men inte fick man sovmorgon idag ändå inte.. Nä Annie skulle upp och leka när kl va typ 8- halv 9.. Vi började och storstäda.. Så vi har: Dammat, dammsugit, skurat golven, tvättat, hängt upp tvätt, diskat.. Ja rubbet så nu är det jätte fint=) Annie blev trött av allt städande så hon ville gå och sova.. Och nu hör jag henne ligga vaken i sin säng och pratar för sig själv.. hihi.. Så underbart=)
Nä om man skulle ta upp henne nu då och ge henne lite mat..

Annie, du är mitt allt!
Mamma älskar dig mest
Massa pussar och kramar<3

Ha det gött så hörs vi en annan dag!!

Puss mig*


Tänker på dig!

Underbart =)

Inatt har jag sovit helt underbart=) Den bästa natten på hur länge som helst.. Behövde verkligen få sova.. Sov inte så många timmar men känner mig helt utvilad.. Och är på toppen humör idag.. Och det är DIN förtjänst, tack så jätte mycket!
Igår va det förskolans dag på Annies dagis så vi va på dagis igår kväll.. Det tyckte Annie va jätte kul.. Annie och Anton busa och flörta med varandra.. Dom va så söta att se på=) Gullpluttar!
Annie kom i säng lite sent igår så hon fick va ledig idag.. Så nu på morgonen har vi busat i massor.. Annie har hjälpt mig att starta en maskin tvätt.. Hon SKA ju hjälpa till med allt.. hehe.. Det tycker jag är jätte kul.. Allt tar lite längre tid men det gör inget=)
Idag kanske Emma och lilla Sebbe kommer på besök.. Den lille killen är ju bara för go.. Men Annie blir allt lite sotis när jag håller i Sebbe.. Men det är dax att hon börjar vänja sig nu.. Så slipper man få det problemet senare=)
Sen ska vi inte göra så mycket mer.. Jag och Annie ska bara va hemma och mysa massor=) Har ju saknat henne så in i helvete när hon vart hos Mattias..

Annie, du är det bästa som finns!
Mamma älskar dig mest=)
Massa pussar och kramar<3


Annie igår på förskolans dag=) Sötaste tjejen i världen!!


Nä, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg.. Mmm.. Mumma!! =)
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare eller imorgon!!



Puss mig*


Tänker på dig!

Måndag

Ja då va det måndag idag och dennan dagen är snart slut.. Imorse ringde Linda och fråga om hon fick komma hit.. Självklart sa jag=) Efter en stund kom Kimmie och efter henne kom Sandra och senare kom Monika.. Shit va trevligt vi hade.. Blev så sugen på kladdkaka så det bakade vi och bara satt och tjöta en jäkla massa.. Det får vi allt ta och göra om tjejer=) Sen när kl va ca halv 7 så drog vi till cylinda hallen och spela brännboll.. Fan va kul=) Vi blev ett gäng.. hehe.. Trevligt trevligt.. Vi spela till ca halv9 tror jag och sen satt vi och tjöta.. Va hemma igen vid kvart över 9 tror jag.. Fan, jag är helt slut.. hahaha.. Dålig kondis.. Men den blir väl bättre nu snart =) tihi..
Vad har jag gjort mer idag då?
 Jo, Annie sov hos mig i natt.. Så det va för mig att gå upp kl 7 imorse gick och mötte Mattias på dagis och sen in och lämna Annie på dagis.. Fan, vad jag saknar henne när hon är borta;( Det är jätte tomt här hemma utan henne.. Men hon kommer ju till mig på fredag igen=) Jippie.. Längtar massor dit.. Så till helgen blir det massor med mys med min lilla prinsessa!! Mamma, älskar dig massor Annie.. Du är hela min värld.. Puss<3


Jocke, nästa gång kan du kanske säga sanningen!! Ska du åka till ögonbrynet så säg det då.. Men då behöver du inte komma till mig och säga att du älskar mig och att du vill leva med mig.. Du har sagt till mig att du inte tycker om ögonbrynet och inte vill leva med henne och att du vill att hon ska säga nej.. Men om du nu hatar henne så mycket som du sa till mig förra veckan vad fan gör du då där nu?? Va ärlig mot både henne och mig och säg sanningen!! Kan du inte va man nog att säga det? Nä, du är nog en liten mus som inte vågar säga något..? Upp till bevis kankse vad du är??
 Lev med den DU vill inte med den ögonbrynet vill.. Är så jävla förbannad nu och trött på alla lögner och dubbel sidor..
MAN KAN INTE ÄTA KAKAN OCH FORTFARANDE HA DEN KVAR!! 
Fan, att man fortfarande har känslor för dig.. Allt hade vart så mycket enklare då.. Kan inte hjälpa att jag fortfarande älskar dig.. Sorry!! Men dina ord gör det inte lättare för mig heller..
Saknar dig varje sekund du inte är med mig!! Älskar dig så fruktanvärt mycket!!
Hoppas du en dag kan inse ditt misstag och att alla frågetecken blir lösta!! Puss<3


Nä, nu ska jag ta och krypa ner i badet och koppla av lite..
Ha det gött!!


Puss mig*

Tänker på dig!

Funderar och undrar

Fick en kommentar på ett av mina inlägg från någon anonym.. Hmm, funderar och undrar vem den här personen kan vara.. En väldigt feg människa med tanke på att den inte skriver vem det är.. Sen undrar jag vad personen menar?

VAD sysslar du med egentligen emelie? Lägg ner nu, det blir bäst för ALLA!  Vad är det jag ska lägga ner med? Vad är det som blir bäst för alla?
jaja.. nog om det..

Nu ska jag mysa med min lilla prinsessa=)
Mamma, älskar dig Annie!
Massa pussar och kramar <3

Have a nice day!!

Vi syns sen!! Då har vi fullt upp=)
<3

Jocke, saknar dig massor oxå!!
Snart, snart så blir det kanske som du sa till mig häromdan
Puss på dig! <3


Puss mig*

Tänker på dig!


Trött!!

Idag va droppen!! Nu är jag så jävla less på detta och det som folk håller på med.. Kan ni inte fiffla med era egna liv eller? Måste ni hålla på med andras.. Blev så jävla förbannad idag va, så jag ringde upp polisen och gjorde nu en anmälan på detta.. Så nu får vi se hur det går med detta..

Idag har jag inte gjort så mycket.. Städat hemma.. Ska ju kanske få besök imorgon.. Hoppas du kommer.. Det skulle va jätte roligt för både mig och Annie=) Skurade badkaret hemma idag oxå för det va någon som hade badat och som va väldigt smutsig så skiten satt fan fast.. Fick skura med klorin.. hahah.. Men nu är det skinande rent=) Ska försöka hinna med att tvätta Annies gamla vagn imorgon oxå.. Så har jag det gjort sen.. Gött=) Ska även skura golven hemma imorogn.. Det är så fruktansvärt tråkigt.. Ska fixa det imorgon när Annie är på dagis..

Idag hämtade jag Annie på dagis kl 15.00 för hon skulle va med hennes morfar medans jag hade lektion.. Och dom  busade massor =) Annie är verkligen den goaste tjejen.. Åhh va mamma älskar dig Annie!! Du är mitt liv.. Massa pussar och kramar <3

Saknar dig massor!! Sov verkligen helt underbart i natt <3

Men brr, va kallt det va att gå upp imorse.. Har ingen värme hemma =(
Ringde hyresvärden idag så jag hoppas att dom kommer och kollar på det imorgon..

Nä nu ska jag ut och röka lite.. Ha det gött!!


Puss mig*


Tänker på dig!


 


hmm?!

Ja du sandra.. Den personen vet vem det är mer behöver jag inte säga.. För det finns en annan person som blir så fruktansvärt sur om jag skriver det så det är bäst att låta bli.. För h*n kan säga det själv till h*n hur det ligger till!!! För då slipper jag få skit för det..


Just nu sitter jag i badet och göttar mig =) Annie sover gott i sin säng..
Jag hoppas på att Mia ska komma till datorn så att vi kan prata lite.. Det va ju ett tag sen ;( Miss you massor..
Imorgon blir en stressig dag för mig och Annie.. Men det kommer vi att klara av galant.. Har inte någon barnvakt så Annie ska få följa med och va med mig i skolan.. Men det går säkert bra.. För hon är så duktig =) Pratade med min lärare om det och hon sa att det va okej och bra att  jag sa till i förväg.. Så imorgon får Annie en kort dag på dagis..
Sen efter skolan så blir det stress hem och sen har jag lektion kl 18.. Och Annie ska va med då med.. Eller ja jag har ju lektionen via datorn så det är ju inget.. Det är ju barnprogram då som hon kan titta på..

Nä nu ska jag duscha av mig så att jag är klar tills du kommer hem.. Ska vi mysa sen? =) hehehhehhehhehe


Annie, mamma älskar dig!
Du är den underbaraste, finaste, sötaste, bästaste dottern i hela världen!
Du och jag min prinsessa!!
Puss<3



Ha det gött!!

Puss mig*


Tänker på dig!

...

Ojj nu va det ett tag sen jag skrev.. Men va fan ska jag skriva?
Ni drar ju egna slutsatser ändå.. Och sen har jag blivit tillsagd av en person att jag inte får skriva vad som helst.. Men det är ju med dig jag har vart med och gjort saker med det sista så tyvärr kan jag inte skriva vad jag har haft för mig.. Jag får inte helt enkelt för den personen!!
Får ta ett litet uppehåll från allt och alla så slipper det bli en jävla massa skit snack och massa skvaller..

På onsdag ska jag "dit" får se vad dom säger och hur det går!! NERVÖS till max!!


Annie, mamma älskar dig mest av allt!!
Tur att jag har dig..
Massa pussar och kärlek <3


Puss mig*


Tänker på dig!

RSS 2.0