Bara är :)

Nu ligger Annie och Tindra och nanar midda.. Och jag sitter och lyssnar på musik och bara är :) *Me like*

Imorse vakna jag av att Annie busa med Tindra.. Men vi gick inte upp förän kl va närmare 9.. Det va skönt att få sova ut lite :) Det blev frukost för barnen och efter det så blev det en dusch.. Dom leker jätte bra tillsammans dom små liven.. Sen kom Andrine, Jani, Janis bror och Albin förbi en sväng.. Och ja, Annie och ALbin är som hund och katt ibland.. Dom ska ha samma leksaker, skrika lite på varnadra och bara tjafsa.. Men dom är söta ändå :) Dom kanske blir ett par när dom blir äldre :P

Igår när jag hämta Annie på dagis så va jag så arg och samtidigt ledsen på vägen hem.. Jag förstår inte hur man kan göra så.. Hur kan man vara så elak mot ett barn? Det finns lixom inte i min värld.. Ett barn ska inte behöva få bli drabbad på det sättet.. Usch, säger jag bara..

När vi kom hem från dagis så fick Annie en liten present av mig.. Hon öppna lådan o i lådan så låg det ett par pippi skor.. Har nog aldrig sett ett barn bli så glad över ett par skor förut.. Hon bokstavligt talat tappa hakan och ögonen bara lös av lycka på henne :) Hon blev så glad över dom.. Och självklart gjorde det mamma glad :) Hon är helt tokig i pippi.. Hon är så jäkla söt min lilla prinsessa.. Hon är verkligen mitt allt.. Kan inte tänka mig ett liv utan mitt lilla barn.. Hon förändrade mitt liv totalt när hon kom till världen.. Och det förändrades bara till något bra.. Älskar mitt barn av hela mitt hjärta.. Hon börjar bli så stor bara.. Tiden går så fort och snart så är hon tonåring..


Jag längtar tills nästa vecka :) Då ska jag äntligen få träffa en väldigt speciell liten tjej för mig.. Ska få besök av lilla My.. Shiit, vad jag saknar henne.. Har inte fått se henne på jätte länge och det gör så ont i mig.. Det är många gånger som hon kommer upp i mina tankar.. Hon betyder så fruktanvärt mycket för mig.. Ni som känner mig vet vad jag menar.. Hon va i stort sett jämt hos mig förut.. Jag saknar den tiden så mycket.. Vi kunde sitta uppe på kvällarna och bara berätta små hemlisar för varandra :) Hon är inte så liten längre.. Men hon kommer ALLTID att finnas i mitt hjärta och i mina tankar..

Ikväll ska jag och älsklingen mysa lite och kolla på film <3 Han har bett mig välja film.. Hmm, det blir inge bra.. Vi vet båda 2 att det inte blir så bra.. Har inte lyckats välja så bra filmer så jag överlämnar det uppdraget till honom.. Det blir lika bäst :) Älskar min sambo Joakim Zander fruktansvärt mycket <3 Du och jag hela livet :)


Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Har massor att skriva men ska jag skriva allt så kommer det nog bli en hel bok tror jag :P Har hittat kabeln nu så idag blir det lite bilder på stövlarna och skorna som jag lovat er :) Blir även lite andra bilder :)



Min underbara vän Emelie :) Är så glad att du finns i mitt liv <3


Jag och Annie när vi va på lekplatsen :)


Så fin bild på lilla Annie :)


Lilla loppan när vi va ute i Tumleberg :)


Annies pippi skor :)


Barnens stövlar :) Dom har lika dana så lägger bara upp bild på ett par..


Mia, min vän som jag saknar otroligt mycket :)


Lilla My :)


En bild på min älskade sambo oxå <3


Detta blev ett långt inlägg men bilderna tar ju lite plats.. Lägger aldrig upp i miniatyr för ibland går det inte att öppna dom bilderna.. Så därför blir det full storlek på dom :) Bra va?? ;)

Älskar min sambo och barnen <3
Ni är mitt liv :)


Nä nu får jag ta och göra något Annat.. Men ni får ha det gött där ute:)


Puss mig*

Wihoo :)

Jag ska inte ta åt mig äran för detta, det är min yster Ramona som gjort om min blogg lite :) Visst blev det snyggt? Det tycker iallafall jag :) Så tusen tack syster yster..

Idag är det torsdag och det betyder att det är fredag imorgon.. Vilket bertyder att jag äntligen ska hämta min lilla prinsessa :) Massa myspys imorgon med henne..
Fick ett mezz av Annies pappa igår om att Annie har vart utan blöja i 3 dagar utan olyckor.. *STOLT* Annie är inte så liten längre.. Saknar den tiden när hon va liten bebis.. Åhh, dom luktar så gott dom små bebisarna.. Blir sugen på en till faktiskt om jag ska vara ärlig :P Men jag får låna andras barn istället :)

Nä skulle bara in här och tacka syster för jobbet :)
Så nu ska jag fortsätta med mitt här hemma och vänta på älsklingen :)


Love my family <3
Ni 3 är allt för mig :)



Ha det gött så hörs vi :)


Puss mig*

Test

Ny design

Fixar dag :)

Hmm ojj, redan Lördag idag.. Och det är jätte fint väder ute :) Solen lyser inte så där jätte mycket men det är varmt och skönt ute.. I går åkte Annie till sin pappa.. Saknar henne redan.. Men veckan går nog fort..

I går kväll så somna jag i fotöljen.. hahah.. Älsklingen fick inte väckt mig så jag fick allt sova där hela natten :P Vaknade vid halv 8 och tänkte att jag skulle lägga mig i sängen och fortsätta sova lite men icke, för när jag satte mig upp och kolla så stod Moa vid dörren och hon hade inga planer alls på att sova mer så det fick bli att gå upp.. Men det gjorde mig inget :) När Moa hade ätit frukost så gick vi en promenad..
I torsdags så köpte jag nya stövlar till Annie och Moa ville ha likadana så då fick det bli att gå till sko affären och köpa nya stövlar till Moa och självklart är det pippi på :)  Efter det gick vi till ica och köpte mjölk.. Sen hade jag tänkt att gå hem men det tänkte inte Moa.. Hon skulle gå mer promenad :) Söt ungen.. Så vi va ute och gick 1,5 timme tror jag :)
När vi kom hem så lagade vi lite mat och nu ligger Moa och nanar midda.. Sen när hon vaknar så ska vi åka ut till tumleberg och fixa lite.. Klippa gräset och pyssla lite :) Moa älskar att vara där ute så det kommer bli jätte kul.. Det är inte bara hon som älskar det, utan det gör jag med :)
Kanske ska ta med lite korv och grilla där ute sen..

Nä jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Det står lixom still i huvudet..

Hitta inte kabeln så kan inte lägga upp bilder på barnens stövlar men får göra det en annan dag..
Ha tålamod :)

Moa och Annie på lekparken förra sommaren :)


Jag och älsklingen på nyårsafton :)


Älskar min familj <3
Ni gör mig så lycklig!



Ha det gött där ute..


Puss mig*

godmorgon :)

Ja jag är inte speciellt bra på att uppdatera här som ni märker.. MEN, jag hinner ju knappt sitta vid datorn.. Och när jag väl sätter mig här och tänkt skriva av mig lite så försvinner ALLT från mitt huvud.. Så då finns det inget att säga..

Idag är det jätte fint väder ute, fast lite tråkigt att det blåser så ;(
Nu sitter jag och väntar på att mitt lilla hjärta (Emelie) ska komma :) Annie och Moa leker för fullt.. Dom har kommit på att farfar Johnnys säng är ju rolig att hoppa i så just nu är dom i hans "rum"  :)
Imorse vakna vi innan klockan.. Älsklingen tyckte nog det va lite små jobbigt för först ringde min ena mobil, han stängde av alarmet och vände sig om, sen ringde min andra mobil så han vände sig om igen och stängde av det alarmet, och vände sig om och då ringde hans alarm.. Stackars älsklingen.. tihi.. Vi gick upp med barnen och när det va dax för blöjbyte så säger båda barnen att dom vill ha trosor på sig.. Okej, tänkte vi så dom fick gå på toaletten först och än så länge har det inte blivit någon olycka :) Dom är jätte duktiga dom små älsklingarna :)

Idag ska ju Annie åka till sin pappa ;( Med andra ord kommer Moa bli ledsen.. Hon tycker inte alls om när Annie åker.. Tråkigt att det är såhär.. Men hoppas att det blir bra snart..


Vad mer ska man skriva? Alltså jag har så mycket i tankarna så vet inte vart jag ska börja.. En del kanske inte är så intressant men ändå :P

Jo, i tisdags morse eller rättare sagt förmidda så märkte jag att Annie hade prickar i ansiktet.. Wihoo, tänkte jag.. Äntligen vattkoppor :) Nu tänker ni säkert; Snäll mamma Annie har som blir glad när hon är sjuk men så är inte fallet!! Det går vattkoppor på hennes dagis så väntade bara på att Annie skulle få det.. Och sen tycker jag som såhär att det är bättre om hon får det nu när hon är liten och INNAN sommaren.. Inte så kul att få det mitt på sommaren när det är varmt ute.. Va på bvc och frågade om det kunde va det men hon visste inte.. "Det kan va" sa hon.. Min första tanke va; Vad är det om det inte är vattkoppor? Hennes "koppor" bleknar och efter ett tag så blommar dom upp igen och blir tydligare.. Vi får se, har hon det nu så har hon det..

Just nu så duschar barnen.. Och jag hör hur dom skrattar och har jätte kul :) Blir nog inte lika kul för mig, för jag tror att det är vatten på hela golvet nu.. Men men det gör inget :) Barnen har kul och det är huvudsaken :)

I helgen vet jag inte vad vi ska hitta på.. Hoppas det är fint väder så Moa kan va ute och leka.. Hon bara älskar att få va ute och springa av sig :)

Igår fick Annie nya tofflor av Emelie.. Hur gulligt som helst av dig hjärtat.. Annie älskar dom för det är pippi på..
Så idag får det bli att köpa ett par till lilla loppan oxå :)


Nä nu får det nog räcka tror jag.. Ska ta och sätta på lite kaffe innan Emelie dyker upp :)
Ha det gött :)



Mannen i mitt liv :) Älskar dig så otroligt mycket <3




Älskar min familj över allt annat på denna jord :)
Ni 3 betyder allt för mig :)




Puss mig*

RSS 2.0