torsdag!!

Idag är det torsdag och idag kommer min prinsessa hem.. Ska hämta henne på dagis sen =) Äntligen!!

Imorgon är det fredag.. Wihoo.. Jag och älsklingen ska göra en sak då.. En hemlis =)
Och sen kommer Moa oxå.. Shiit va kul.. Barnen leker och har jätte skojj.. Synd bara att hon ska åka på söndag igen ;(Vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska hitta på i helgen.. Men myspys kommer det att bli =)
Längtar som bare den tills imorgon..

Har ju hållt på med ett litet projekt och nu är det klart=) Är riktigt nöjd faktiskt..
Såhär blev resultatet.. Dom ska sättar över deras sängar =) Visst blev det bra??


Igår åkte jag och Emma till nossebro marknad och jag köpte 1par byxor var till barnen.. Dom är så jäkla söta så kunde inte låta bli=) Bilden är lite suddig men man ser ju hur dom ser ut=) Snacka om söta!! Eller?


Nä om man kanske skulle ta och göra sig iordning nu..
Jag kanske hör av mig imorgon angående våran hemlis=)


Älskar min dotter och min sambo mest<3
Puss på er!! =)



Ha det göttans..


Puss mig*


äntligen onsdag=)

Idag är det äntligen Onsdag.. Och idag kommer min underbara kusinbarn=) Det kommer bli väldans mysigt.. Har inte träffat dom på jätte länge och nu när både dom och jag har lov så tänkte jag att dom skulle få komma hit och få lite lov.. Dom får inget annars utan måste gå till fritids och dagis så dom blev jätte glada att få komma hit=) Sen får dom sovmorgon..

Och imorgon så kommer äntligen min prinsessa hem.. Fan vad jag har saknat henne.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen.. Men det kommer bli MYS!! =)

Idag blir det nog till att åka till nossebro marknad med Emma.. Wihoo.. Måste dit och köpa 2 par byxor.. Dom finns bara där.. Och dom finns i rätt storlek till barnen =) Kommer bli skit coolt.. hehehe..

Igår så storstäda jag här hemma.. Möblerade om=) IGEN!! heheh.. Möblerar typ om 1 gång i månaden.. Och mitt i all städning så fick jag besök.. Av sötaste Emelie=) Va verkligen jätte skojj.. Hoppas vi ses snart igen..

Nä nu får jag ta och göra mig i ordning för snart ska jag dra =)

Men ni får ha det göttans=)

 

Älskar min Annie och Jocke mest av allt i hela världen<3
Ni är mitt allt!!
Massa pussar till er=)



Puss mig*


Fix!!

I helgen har jag fixat lite =) Det kommer bli skit bra när allt är klart.. Har gjort nästan allt själv..
Fick lite hjälp av min älskling..
Det jag använt är:

Skiva.. Inte en sån på bilden men ändå..


Sticksåg.. Sågade lite själv, men fick hjälp av älsklingen oxå=)

Spackel är alltid bra att ha.. hehe


Sandpapper..

Vit färg..


Just nu ser det ut såhär:

Ni får en bild på det när det är helt färdigt.. Någon som kan gissa vad det ska bli??

Jag har haft en helt underbar helg med min älskling =)
Har gjort något eget.. (med lite hjälp)
 Vi va i skara igår oxå och köpte nya arbetsbyxor till mig.. Wihoo =)

Idag är det måndag..
Idag ska jag träna och sen pyssla lite.. Sen vet jag inte vad som händer mer idag..
Kanske får besök av min Emma=)
Nu är det inte många dagar kvar =) Längtar som fan ju..

För ett tag sen så gjorde jag ju om barnens byrå.. Jag tapetserade lådorna så den blev lite förnyad=) tycker själv att det blev snyggt.. Såhär blev den=) Vad tycks???



Nä nu orkar jag inte skriva mer men ni får ha en bra måndag!!


Älsklar min underabra dotter och min underbara pojkvän=)
Ni betyder väldigt mycket för mig <3 Puss på er!!


Puss mig*


vad fan..

Ska man göra?? Ligger just nu i sängen  och fryser halvt ihjäl.. Väntar på att kl ska bli 2 så jag kan hämta min underbara prinsessa på dagis..  Ligger och funderar lite på livet.. Jag har så många drömmar och så mycket jag vill göra men det är inga lätta saker.. Visst jag har en helt underbar dotter o och en underbar sambo och jag älskar dom över allt annat på denna jorden men, det fins ALLTID ett men!!
Detta vädret gör mig inte speciellt glad heller.. Kallt och jävligt ute.. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Inte bara nu idag utan jag menar allmänt.. Vissa saker gör mig väldigt ledsen.. Vissa personer förstår inte heller..
Allvaligt!! Måste nog ta tag i saker och ting.. Här på bloggen kan jag inte skriva vissa saker heller.. För det viss personer som missuppfattar fast att jag skrivit "rätt" Och sen finns det vissa personer som INTE behöver veta saker som händer här hemma eller i mitt liv!!

Igår va en väldigt speciell dag för mig.. Nämligen den 20 oktober.. Det är ett datum jag ALDRIG kommer att glömma<3

Nä jag vet inte ens vad jag ska skriva.. Är helt tomt!! Så ni får allt vänta lite på uppdateringen..

Älskar min Annie och min Jocke mest <3

Ni är det bästa som har hänt mig !!



Ha det gött!!

Puss mig*


hallojjsan!!

Fan va dålig jag är på att uppdatera.. hahah.. Men men det får ni allt leva med.. Och Mia du kan inte komma och klaga för vi pratar faktiskt live då va.. hehe..
Vad har hänt då? Jo i söndags morse så vaknade jag av att Annie sprang fram och tillbaka mellan hennes sovrum och tv rummet.. Jag kolla på henne och tänkte SHIIT, FAN!! Då har hon klättrat ur hennes spjälsäng.. Fråga mig inte hur, men hon är listig och kan väldigt mycket.. Så det va bara att ta bort ena långsidan på sängen.. Hon ska få en ny växasäng men ska ju köpa en nu denna helgen.. Fast hon är bra rolig för hon sitter kvar i sin säng och pratar lite med hennes katt och väntar tills jag eller Jocke kommer in och säger godmorgon till henne.. Förutom idag.. För när Jocke öppna dörren så satt hon på golvet och lekte.. I mörkret.. hahahhaha..

Hon börjar bli så stor nu min lilla tjej.. Det är kul men samtigt lite tråkigt för man saknar den tiden då hon va bebis.. Tiden går så satans fort.. Nu babblar hon på som bare den.. Och det kommer längre och längre meningar=) Så kul..
Idag tog Annie skolkort på dagis=) Åhh, hon va så fin (Fast hon är alltid fin) Vi va klara för att gå till dagis (blev lite stressigt där men jajaja) Satte Annie i vagnen och körde ut henne så skulle jag gå in och hämta min jacka ja vad gör Annie då? Jo hon försöker klättra ur vagnen och fastnar på något konstigt vänster och ramlar i backen ;( Hon fick en liten bula i pannan men mössan hade skyddat mycket.. Kul, första skolkortet och bula i pannan.. Men men.. Det gick ju bra som tur va.. Jag tyckte så synd om min lilla tjej.. Blev själv tårögd när det hände.. Usch.. Men sen hade det inte vart något på dagis.. Hon hade lekt som vanligt.. Hon ska ju leka med "bambin" och "Ojje" på dagis.. Det är Albin och Oliwer.. Hoon pratar hela tiden om dom här hemma.. Men det är ju kul =)

Idag efter dagis så hämtade Mattias Annie så ska hon va hos honom denna veckan.. Kommer va väldigt tomt här hemma utan henne.. Saknar henne varje sekund hon är ifrån mig.. Men hon behöver träffa sin pappa oxå och hon tycker det är kul att va hos honom så jag får allt bita ihop och hoppas på att veckan går fort..
Som tur är så har jag min älskling hemma hos mig =)


Nä nu orkar jag inte skriva mer.. Ska ut till tvättstugan nu och slänga in tvätten i torktummlan och sen ska jag byta om för älsklingen kommer och hämtar mig snart=)


Älskar min Annie och min Jocke jätte mest<3

Ni är mitt allt.. Massa pussar till er =)


Ha det gött där ute så hörs vi av en annan dag..

 

Puss mig*




RSS 2.0