mysdag :)

Idag fick jag sovmorgon av Annie.. Hon väckte mig 8,30 men hon ville inte gå upp utan hon kröp ner breve mig så låg vi och myste lite :) Trots bara några timmars sömn så är jag rätt så pigg..

Igår så gick jag till hemkompaniet och köpte 2st vita canvas tavlor.. Så när jag hade hämtat Annie på dagis så gick vi hem och målade lite.. Det är helt underbart att ha henne hemma igen :) Min tanke va att Annie ska måla en tavla och Moa ska måla en.. Men eftersom Barnen inte är hemma samtigt så får Moa måla sin tavla nästa helg.. Annies tavla blev jätte fin och hon tyckte det va jättte kul att måla på tavlan :)

Efter målningen så pärla Annie lite och jag fixa iordning inbjudningskorten till Annie och Moas kalas :) Blev faktiskt nöjd med dom.. Fick lite hjälp av Sofie med korten.. Så idag ska vi posta dom..
Fick ta en paus i pysslandet när det va dax att laga mat.. Vi gjorde hemmagjord pizza :) Självklart så hjälpte Annie till med maten och hon tyckte det va kul :)


Nu sitter Annie och målar lite till.. Kan tapetsera hela lägenheten med hennes teckningar snart :) Hon målar massor med teckningar till mig :) Det gillar jag :)


Tänkte lägga in lite bilder från våran dag igår.. Även bilder från förra torsdagen när älsklingen klippte lite med barnen.. Annie och Moa ville ha varsin mask och det fick dom ju :)

Älsklingen <3






Annie målar på sin tavla <3



Blev visst lite kroppsmålning oxå :)



Resultatet :)



Annie bakar pizza :)



Mitt pyssel :)




Nä nu ska jag och Annie pärla lite :)
Ha det gött :)


Jag älskar min familj <3





Puss mig*



fredags mys <3

Godmorgon på alla mina läsare :)
Har ni sovit gott inatt? Det har jag gjort :)
När jag gick och la mig igår så hade jag sån j*vla huvudvärk..
Inte alls kul men när jag väl somna så sov jag jätte gott.. Vaknade utvilad i morses :)


Idag är det äntligen fredag :) Jag bara älskar fredagar.. ( Eller iallafall varannan fredag ) Idag ska jag hämta mitt lilla hjärtegull på dagis.. Och jag längtar massor och vill att klockan ska gå super fort.. MEN som vanligt så går klockan fruktansvärt sakta när man väntar på något *ogilla* Men när jag hämtat lilla Annie så blir det massa mys.. Ikväll ska vi mysa till det med pizza :) Men jag har inte bestämt om vi ska köpa eller om vi ska göra egen.. Hemmagjord är ju väldigt gott.. Får fråga Annie sen.. Sen ikväll ska vi titta på Idol oxå.. Annies kommer väl slockna som vanligt vid 20,15..
Idag kommer även Sofie hit och ska sova här.. Ska fixa inbjudningarna till barnens kalas :) Har gjort en liten mall så ikväll blir det klipp och klistra :) Måste ju får dom iväg skickade så dom kommer fram i tid..


Vad ska alla hitta på i helgen då?



<3 Älskar min familj <3


Annie, bara några timmar gammal <3



Annie <3 Togs för någon vecka sen :)





Mer har det inte hänt här borta på skolgatan..
Jag uppdaterar mer en annan dag :)
Ha det gött!!


Puss mig*

måndag

Hej hej alla mina läsare :)

Just nu sitter jag hos Andrine och kollar på pippi med Albin.. Fast ska sanningen fram så är det mest jag som kollar :P Andrine är upp och masserar..
Idag va det simskola igen och Annie va lite tillbaka dragen idag än vad hon va förra gången.. Jag skulle hålla i henne hela tiden.. Men efter en stund så släppte det :) Hon är så duktig min lilla tjej.. Va helt underbar att få pussa och krama min lilla tjej idag <3 På fredag blir det massa mys med min prinsessa :)

Nu är det snart dax för kalas för Annie och Moa datum och så är bestämt.. Så imorgon tänkte jag att jag ska sätta mig ner och planera lite och börja skriva inbjudningar.. Sen måste jag bestämma vad vi ska ha i tårtan.. Självklart så kommer det ju bli en 3a :)

Imorgon har jag ett möte på förmiddan och jag hoppas att det går bra :) Jag har ju mina små planer och så.. Men mer än så tänker jag inte säga.. Hemlighetsfulla Emelie är framme :P

Idag så hade äntligen Annies dagis kort kommit upp på kungsfotos sida.. Hon va jätte fin på kortet :) Fast det är Annie jämt.. Ska beställa korten senare ikväll när jag kommer hem..
Imorgon hoppas jag på att inloggningen til kompis kotet kommer så jag kan beställa det oxå.. I år tog Annie och Albin kompis kort och jag är säker på att det blev jätte fint :) 

Ska snart gå hem tror jag.. Vill inte gå i mörkret själv men blir illa tvungen..

Älskar min familj <3



Ha det gött så hörs vi!!


Puss mig*

första snön :)

Äntligen har första snön kommit.. Blev jätte glad och lycklig förut när det börja snöa :) Belv som ett litet barn.. hehe.. Ja, jag ÄLSKAR snön.. Längtar tills det blir så mycket snö så man kan åka pulka..
Annie har sagt att hon vill ha skidor i år.. Och dom ska vara röda.. Så får hoppas på att jag hitar ett par röda skidor.. Tänkte att vi kanske ska ge Annie och Moa skidor i födelsedags present..

När jag hämta Annie förut på dagis så va hon jätte glad att snön hade kommit och hon bara sprang runt, runt.. Till slut fick jag med henne hem och när vi kom hem så forstatte vi att leka i snön :) Annie gjorde en snöängel och sen ville hon doppa huvudet i snön.. Tokunge :)

Har ett väldigt fantasifullt barn.. Annie står just nu bakom mig på stolen och leker fisör.. Tur jag inte är hårum.. Hon sätter upp spännen och målar mitt hår.. Och emellanåt så säger hon, Sitt still mamma..
Hon är ju bara såååå söt <3
Nu sa hon, Nu är du klar mamma, du är min lilla prinsessa :)
Jag smälter!!

Nu står våra skor på tork så vi hoppas på att det kommer mer snö så vi kan fortsätta leka i snön sen när Moa kommer :)

Första snöbilden i år på Annie.. Hon visar upp snön :)







Nä nu ska jag och Annie fortsätta att leka frisör :)
Ha det gött!!



Puss mig*





20 oktober <3

Hej alla läsare :)

Tänkte skriva lite nu innan jag ska gå och sova.. Är så fruktansvärt trött hela tiden och jag fattar inte varför..? Är det vädret tro? Igår va jag nära på att somna på soffan.. Orkade inte ens prata för jag va så trött och ändå va klockan inte mer än 22,00.. I morse vaknade jag 6,50, alltså INNAN klockan ringde.. Varför? Ja det vet inte jag.. Men upp gick jag för att va någorlunda pigg när det va dax att väcka min lilla prinsessa.. Hon är inte speciellt lätt att få upp på morgonen.. När jag väcker henne så säger jag hennes namn och att det är dax att gå upp.. Vad gör Annie? Jo hon vänder sig om och sover vidare.. Busunge.. Men efter några försökt så fick jag allt upp henne.. Tur vi hade lite sovmorgon idag och Annie skulle va på dagis 9,30.. Men i vanlig ordning på morgonen när vi ska iväg så ska Annie krångla lite och busa med sin mamma och verkligen INTE lyssna.. Så det brukar sluta med att vi kommer några minuter för sent iallafall till dagis.. Har provat flera olika sätt, men utan resultat.. Det är bara att gilla läget :)

Idag när jag hämtade Annie på dagis fick vi med oss Albin hem oxå.. Barnen gick halva vägen hem och sen satte dom sig i vagnen och då gick det lite snabbare.. Det va så kallt och jag frös jätte mycket.. När vi kom hem så va det dax för mellanmål och då gjorde jag varm choklad :) Shiit va god den va, och barnen tyckte den va jätte god :) Efter det va det dax för massa lek och alla leksaker hamnade i vanlig ordning i tv rummet.. Har inte orkat städa undan allt än så jag tänkte att jag ska ta det imorgon när Annie är på dagis..

Imorgon så kommer Moa :) Annie och Moa ska ÄNTLIGEN få träffas.. Annie har pratat jätt emycket om Moa så det kommer nog bli kul för dom att få ses igen.. Får se vad vi hittar på för bus imorgon eftermidda :)

Vad ska man ta och hitta på i helgen då? Eller ja, på lördag? Moa kommer ju imorgon så hon åker till sin mamma igen på lördag så jag och älsklingen är själva.. Ja det va ett tag sen om man säger så.. Visst vi är själva varannan vecka, men då kan vi ju inte göra något eftersom det är upp tidigt som gäller på morgonen.. Är lite speciellt när man är barnledig på en lördag.. Eftersom det inte händer oss så ofta.. Vill ju inte skaffa barnvakt när dom precis kommit hem hit..


Idag mina underbara (nästan alla) läsare, så är det den 20 Oktober..
Är en väldigt speciell dag för mig..
20 oktober 2007 va första gången som jag och Jocke träffades <3
Det är alltså 3 år sen.. Fan va tiden går fort eller..
Är glad att jag träffade honom just den kvällen..
Minns den kvällen som om det va igår..
När du står ute på balkongen och sjunger ;)
Älskar dig Joakim Zander nu och för alltid..
Du och barnen betyder så fruktansvärt mycket för mig..

<3<3<3<3 VI <3<3<3<3




Nä nu ska jag allt ta och kila och lägga mig.. Nu går mina ögon verkligen i kors så jag hoppas att jag inte somnar på vägen till sängen.. Men ha det gött!!




Puss mig*

lördag

Tänkte jag skulle skriva en rad eller 2 nu när jag har lite tid över..
Igår hämta jag Annie på dagis, har saknat henne fruktansvärt mycket.. Vi myste ner oss i soffan och kollade på idol :) Annie sa, mamma inte sova nu jag är inte trött.. Okej tänkte jag du får va vaken en stund till.. 2 minuter efter vi satt oss i soffan så slockna hon.. Söt unge :)
Igår lovade Annie mig sovmorgon, shiit va skönt tänkte jag. Men jag vaknade själv kl 8 och Annie låg fortfarande och sov.. Den är inte så rolig..
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på mer än att vi ska ta en promenad i det mysiga vädret :)

Har börjat planera Annies och Moas  födelsedags kalas.. Det börjar närma sig nu.. Shiit barnen blir redan 3 år.. Hallå, vart tog tiden vägen.. Tycker den har gått så otroligt fort..
Ska skriva inbjudningarna nästa vecka och skicka iväg dom :) Hoppas bara att datumet stämmer för alla..
Det svåraste blir ju att få Annies önskan att slå in.. Hon har nämligen sagt att vi ska bjuda pippi på kalaset för pippi ska sitta breve henne och äta tårta.. Hon är ju rolig.. Men jag ska försöka hitta någon som vill ställa upp på det..
Sen har både Annie och Moa bestämt vad som ska vara på tårtan.. Och som dom andra åren så ska jag göra en siffer tårta.. Så i år blir det en 3:a :) Kommer nog bli bra när det väl är färdigt..

Men vad ska man ge till barnen i födelsedags present?? Frågade Annie och hon ville ha en röd present, men hon sa inte vad det skulle va i det.. Och när vi frågade Moa så fick vi inte så bra svar heller.. Hon svara bara att hon ville ha paket.. Dom är ju för härliga dom små liven :)
Men något hittar vi nog på till slut..

Vad händer idag då? Lördag betyder lördags mys i soffan ikväll med Annie :) Men igår så frågade Jocke mig en sak så vi får se om det blir så eller om vi tar det en annan dag.. Beror ju lite på Annie och så.. Men visst hade det vart mysigt <3


Just det, i förra inlägget så fick jag en anonym kommentar.. Vet vem människan är..
Men tycker du ska ta och ta reda på fakta innan du börjar att yttra dig!!
Du vet ingenting om mitt liv och vad som händer..
Så snälla, GE UPP!!




Nä nu ska jag ta och busa med Annie lite :)
Ha det gött där ute!!

Älskar min familj <3



Puss mig*


tjoho :)

Ännu en ny dag och tiden går så jäkla sakta.. Ska lämna Annie på dagis vid 15 och viadre på ett möte kl 15,15 och jag hoppas på att det går bra..
I morse fick jag lite sovmorgon av mitt hjärtegull :) Hon väckte mig 7,20.. Det va gött..
Somnade väldigt fort igår.. Inte så konstigt när jag somnade i min älsklings famn <3  ;) Så va någorlunda utvilad imorse :)

Nu på morgonen har vi inte gjort många knop.. Har hunnit tvätta två maskiner med tvätt och busat massor med Annie :) hon är så underbar min lilla tjej.. Just nu sitter hon och vilar till pippi.. Hon vill ju inte sova midda längre på dagarna så då får det bli en paus i lekandet i soffan istället..
Just nu ligger typ ALLA leksaker i tvrummet så får ta tag och städa undan det snart..

Nu är det inte många dagar kvar <3 :)
Längtar jätte massor..
Älskar dig!




Nä om jag skulle ta och sätta fart lite och börja göra sig i ordning så jag slipper stressa sen när vi väl ska gå.. Men i vanlig ordning kommer det säkert bli stress ändå.. Brukar bli så med mig :P

Ha det gött, så hörs vi :)




Puss mig*

Länge sen

Nu har jag lite tid över att skriva här :) Va ju ett tag sen om man säger så..
Mycket har hänt, negativa saker som sedan blev positiva saker :)
Har nu vart och lämnat Annie på dagis och nu sitter jag hemma i soffan och glor på tv.. Har egentligen massor som jag skulle behöva göra  men det hinner jag med att göra sen.. Är så skönt att bara sitta ner och slappa lite :)

Annie har blivit en så stor tjej nu.. Hon har skickat sina nappar till tomten och det har gått jätte bra :) Inte ett ljud om den när hon ska lägga sig.. Hon har även slutat med blöja på natten :) Ibland blir det en olycka i sängen men det är sånt som händer.. Hon  kanske vill sätta mamma i arbete :P
Hon blir så stor min lilla tjej :( Märkte att hon vuxit lite väl mycket oxå.. ALLA hennes kläder har hon vuxit ur så förra veckan tog jag och Emelie en tripp till ullared och handlade lite kläder :) Köpte även en ny vinterjacka och termobyxor till henne.. Det hon hade förra vintern va lite för litet.. Mätte henne häromdan för att kolla, i Maj va hon 94cm lång och nu är hon 97,5cm lång.. Snart fyller barnen 3 år, inte långt kvar nu.. Måste tiden gå så fort? Snart dax för ett litet syskon till Annie och Moa ;)


När jag efter mycket om och men bestämmer mig för att blogga så försvinner allt när jag börjat skriva.. Varför är det jämt så? Kanske inte ska fortsätta min blogg utan ta och lägga ner den istället?

Nä det får nog ta och räcka såhär, hörs en annan dag..
Ha det gött


Annie ca 4 timmar gammal på BB <3



Annie och Moa förra sommaren <3



Annie och Moa i somras <3



Vi <3



Älskar min lilla familj <3
Ni gör mig så lycklig :)
Vi för alltid <3

Puss mig*



Ps, Glöm inte kommentarerna ;)


RSS 2.0