Godmorgon :)

Sitter just nu med lilla trollungen i knät.. Moa och älsklingen ligger fortfarande och sover.. Dom är riktiga sömntuter :) Tindra ville gå upp kl 7 så det va bara att lyda henne :P Jag och Tindra har redan vart nere i tvättstugan och startat en maskin tvätt.. Vi är duktiga vi :)

Vad har hänt sen sist jag skrev?
Hmm, i tisdags så fick Annie för sig att vara utan blöja hela dan, och det gick :) Hon sa till varje gång hon behövde gå på toaletten.. Det hände en olycka men det va nästan mitt fel.. Hon skulle titta på pippi och jag glömde att gå med henne på toaletten först så det hände en liten olycka.. Men jag är riktigt STOLT :)
På onsdagen så va Annie på dagis och när jag hämta henne så gick vi fram och handla lite för vi skulle baka äpplepaj :) Och självklart så fick jag hjälp av Annie :) Jag vände ryggen till och skulle börja skala äpplena och då fick Annie tag på mjölet så jag kan ju säga som så att jag hade mjöl i hela köket! Va bara att ta fram dammsugan.. Men pajen blev jätte god :)
I torsdags så hämta vi lilla loppan :) *äntligen* Direkt när vi hämtat henne så åkte vi på kalas hos Sebbe.. Och han gillade sina presenter :) Sen när vi kom hem så kom Emelie och Tindra så barnen fick leka lite :) Annie, Moa och Tindra ihop, ja, ljudnivån va inte så låg om man säger så.. Dom hade jätte kul tillsammans..
I fredags så va Annie hemma från dagis så Annie och Moa kunde leka lite :) Eftersom hon skulle åka till sin pappa och dom inte träffas så mycket så va hon hemma.. Och det va poppis.. Men inte lika poppis när Annie åkte ;( Moa ville att hon skulle stanna hemma.. Men men..
Igår va vi även och köpte nya skor och ny mössa till Moa.. Och självklart fick hon välja själv :) Hon är så otroligt söt i sin nya mössa :)
Idag ska vi åka ut till Marco och Monika en sväng.. Moa tjata hela kvällen igår att hon skulle åka till Marco.. Och idag ska hon få träffa honom :)



Här kommer bilder på baket och Moas nya skor och mössa :)


Annie hade mjöl i hela ansiktet :)


Och även på hela bordet :)


Moas nya mössa :)


Moas nya skor :)



Nä om man skulle ta och gå in och väcka dom små sömntuterna nu :) Dom kan ju inte sova hela dan..

Älskar min familj <3
Är så himla glad att jag har er :)
Ni gör mig lycklig :)


Ha det gött där ute!!


Puss mig*

shoppat :)

Idag vaknade jag av att Annie kom in och väckte mig.. Hon är så söt min lilla prinsessa :)
Annie åt lite frukost och jag började göra mig iordning för efter Annie ätit frukost så skulle jag och Annie ut och shoppa lite.. Vi hitta födelsedags present till Sebastian som fyllde år i söndags.. Så på torsdag när vi hämtat Moa så ska vi på kalas hos honom :)
Fick även tag på en fin vår mössa till Annie :) Fanns en del att välja mellan..

Imorgon kommer Sofie och hennes kompis hit och ska va här i veckan :) Barnen älskar Sofie så det ska bli roligt för dom att träffa henne :)

Har inte så mycket mer att skriva så det får bli bra såhär.. Ni får nöjja er med detta ett tag :)

Saknar Mia massor..
Hoppas du får igång din telefon snart och kan ringa mig :)





Annies vårmössa :)



Kärlek <3




Barnen med faster Sofie :)





Älskar min familj <3



Puss mig*

RSS 2.0