Lördag

Idag är det lördag, och det betyder lördagsmys med mina små älsklingar <3
Förut gick vi och köpte lördags godis som vi ska mumsa på ikväll :) Hoppas det går något bra på tv ikväll oxå..
Än så länge har vi inte gjort så mycket idag.. Blev väckt av Annie halv 8 för då ville hon inte sova mer.. Jag va trött som bare den i morses men det va bara att kliva upp..
Har även hunnit starta en maskin tvätt och väntar nu på att den ska bli klar..

Nu sitter Annie och äter lite mat och när hon ätit upp så ska vi busa lite :) Får passa på nu när Elvira sover..

I torsdags kan jag säga att det va en bra kväll/natt på länge! Jag somna glad och vakna glad i fredags.. Tänk om jag kunde få ha såna nätter jämt, det hade vart kanon :)


Det känns som jag måste tvingas gära något jag absolut inte vill :( Men det får nog bli att göra så ändå.. Usch det är så jobbigt när man måste men inte vill.. Men jag hoppas ju att det blir bra ändå.. Har tänkt på detta ett tag nu och kommer inte på någon annan läsning :(


Snart är det dax att börja planera Elviras dop oxå :) Men jag undrar hur tiden ska räcka till.. Dygnet borde ha fler timmar.. Men men långa nätter får det bli :)

Nä nu har Annie ätit upp så nu är det bus som gäller :)

Älskar mina barn <3



Saknar er!!

Ha det gött!!


Puss mig*

Väntar

Jag och Elvira sitter i soffan och väntar på att klockan ska gå fortare.. Snart är det dax att hämta Annie på dagis :) Igår va ingen rolig kväll, Elvira skrek igen som vanligt och jag fick inte lägga ner henne.. Det är lite jobbigt när hon skriker så länge och jag är fast.. Hon vill bara ligga hos mig.. Det är mysigt men jag kan inte ens gå på toa.. Mindre skrik tack!! :) Jag hoppas att det snart går över..

Jaha, nu blev det tomt på ord.. Får ta och skriva mer en annan dag :)




Dom orden som kom ur din mun kommer jag aldrig glömma!!
Så säger man inte ens på skoj!!




Älskar mina barn över allt annat <3
Kommer alltid finnas där för dom!



Ha det gött :)



Puss mig*

Nytt år!!

Ja nu är det nytt år.. Undra vad detta året har att erbjuda?? Jag hoppas på att det blir ett bra år och kommer försöka göra allt för att det inte ska komma i närheten av hur det va i slutet av förra året.. För fyy fan alltså.. Men det är något som har hänt så jag ska försöka få det att stanna där..
Nu tänker jag blicka framåt och bara njuta av livet och mina barn :)

Vad har hänt sen jag skrev sist då? Hmm, det har hänt MYCKET!! Min lilla Elvira har kommit ut till världen, och jäklar vad snabb hon va ut :P  Va en underbar förlossning och Jocke va vid min sida hela tiden.. Det va en helt underbar förlossning, speciellt med den lilla kryddan ;) Skulle jag ha sånt stöd och sån förlossning varje gång så hade jag lätt kunnat föda 10 barn.. För den va helt UNDERBAR!! :) Så tack till dig Jocke som gjorde den precis så jag ville ha den!


Nu ligger hon breve mig i soffan och sover..  I lördags blev hon redan 4 veckor.. Hallå, vart tar tiden vägen?!?!
Nu sitter jag och väntar på att min Annie ska komma hem.. Shiit va jag har saknat henne.. En vecka är lång tid att vara utan henne.. Usch! Tur hon kommer hem idag istället för imorgon så vi kan gosa redan idag <3

Mina barn betyder allt för mig och jag skulle göra vad som helst för dom..

Men allt är inte så lätt som det verkar.. Att vara ensamstående till 2 barn kan vara riktigt JOBBIGT!! Men mestadels så njuter jag av tiden jag har med mina barn..
Ibland vill jag bara rymma iväg och strunta i allt.. Men det är bara att lämna rummet och räkna till 10 och sen ta nya tag.. Men självklart så hade det vart lättare om man hade vart 2.. Inte bara om det jobbiga utan även at få uppleva barnen..
Igår ville jag bara skjuta mig själv.. Elvira skrek konstant i ca 6 timmar.. När hon väl somna och jag la ner henne så börja hon skrika igen.. När klockan va halv 1 inatt så somna hon och sov hela natten.. Vet inte riktigt vad som flög i henne men jobbigt va det.. Men jag har mina små funderingar på vad det kan va..

Att vara småbarn förälder är inte alltid lätt och jag tror nog alla håller med mig om det.. Jag hinner inte alltid med allt jag ska göra så som diska, tvätta, laga mat mm.. Men jag försöker, och för mig duger det..

Jag hoppas att jag och Elviras pappa kan komma på en bra lösning på allt detta.. För Elviras skull.. För jag vill att Elvira ska ha sin pappa med i hennes liv och att dom har en bra relation till varandra.. Så jag håller tummarna för det bästa..




Nä nu orkar jag inte skriva mer..  Nu ska jag och Annie mysa lite :)


Mina nyårs fina barn <3


Älskar mina barn över allt annat <3


Ha det gött där ute :)

Puss mig*


RSS 2.0