Fyy skäms på mig!!

Fan det va länge sen jag skrev här.. hehehe.. Men vad fan ska jag skriva då? Hinner ju inte sitta här och skriva heller..

Just nu sitter jag och väntar på Linda =) Vi ska dricka te och mysa i höst kylan.. För sommarn är nu över och det går mot kyligare och mörkare dagar.. Tycker det är så mysigt=)

Vad har hänt den senaste tiden då?`Jo massor men vet inte vart jag ska börja.. Mina närmaste vet om det så det är inget jag behöver skriva här.. Sen finns det MASSOR som jag inte vill eller tänker skriva.. hihi.. Är lite hemlighetsfull=)

Idag är det Tisdag och det betyder att det inte är så långt kvar till fredag.. Wihoo=) På fredag kommer min älskade lilla prinsessa hem=) Eller ja liten och liten, hon är ju snart 2 år.. Fan va tiden går fort.. Man hinner ju inte med.. Men Annie kommer alltid att va min lilla bebis.. Så till helgen så blir det massa myspys.. Fan vad jag saknar henne när hon inte är med mig.. Det är så tyst och vet inte vad jag ska göra på dagarna.. Mamma älskar dig Annie<3

I veckan ska jag och älsklingen åka till skara och fixa lite.. Ska försöka hämta Annies nya cykel som hon fick av min bror för typ 2 månader sen.. heheh.. Bättre sent än aldrig =) Hon kommer bli helt galen när hon får se den.. Sen vet jag inte riktigt mer vad vi ska hitta på jag och älsklingen.. Men behöver ju inte göra något heller.. Räcker att jag har honom nära hos mig så är jag nöjd.. Älskar dig Jocke.. Du och jag=)

Snart är det 2 år=) Och det kommer att firas.. hihi<3

Jo, fan igår så pratade jag med Mia.. Fan vad jag saknar dig tjejen.. Du är så långt borta men ändå så nära.. Får försöka ses snart igen.. Love<3


Nä nu får jag ta och duscha innan Linda kommer..
Ha det gött där ute.. Ska försöka uppdatera lite oftare.. Men som vanligt så lovar jag inget.. hehe

Älskar min Annie och min Jocke<3
Är så glad att jag har er i mitt liv..


Puss mig*


RSS 2.0