14 December

Ojj ojj va tiden går fort.. Det är redan den 14 December.. Gaah, julafton snart ju.. *hjälp*

Igår hade min lilla prinsessa lucia firande på dagis.. I år va Annie Lucia och hon va det sötaste av dom alla :) Det va inte lätt att få kort på henne.. Men fick några kort och Sofie tog några med hennes kamera men den har hon så dom korten kommer jag inte åt idag..
Efter dom hade sjungt så va det fika och rätt som det va så började alla att gå hem så då va det bara att ta på sig och knalla hemmåt igen..

När vi kom hem så mådde jag inte alls bra :( Jag frös och fick iskalla ilningar i hela kroppen, huvudvärk, ont i magen och helt slö i kroppen.. Annie va jätte snäll och hjälpte mig jätte mycket.. Jag sa till henne att jag hade ont i magen och att jag frös, då säger Annie; Mamma när jag har ätit färdigt så ska jag värma dig <3 Hon är ju bara för söt alltså mitt lilla hjärtegull :) När Annie hade somnat strax efter kl19 så la jag mig på soffan och stenslockna när kl va ca 19,30.. Jag va helt slut.. Vaknade till halv 12 av att älsklingen skratta åt mig.. Gick och la mig i sängen och vaknade av en liten krabat som sa; Mamma jag hittar inte min katt! Då va kl 05,00.. Gick med henne in till sitt rum och lyfte på täcket och där låg katten sa till henne att det va natten och att hon skull esova en stund till.. Och det gick hon med på om hon fick lyssna på Emil saga.. Sen väckte Annie mig kl 7 imorse och det va en mer rimlig tid att gå upp :)

Just nu är Annie på dagis och jag ska hämta henne senare.. Har suttit hemma med hemuppgifter idag, så nu är jag klar med dom :) Wiihoo!

Jo just det ja, Annie va ju hos tandläkarn igår oxå.. Hon va jätte duktig och visade alla sina 20 tänder :) Hennes tänder va jätte fina :) Hon fick en plansh som hon ska sätta ett klister märke på varje kväll när hon har borstat tänderna.. När tandläkarn använde spegeln och titta i hennes mun så låg hon bara och as garva, och sen när hon tog "blåsen" så garva Annie ännu mer :P Hon är rolig min lilla tjej.. Men hon ville inte att tandläkarn skulle "krafsa" med den där petgrejen på tänderna så det strunta hon i.. Så nu blir det en ny tid om ca 1 år..

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på innan jag ska hämta Annie.. Saknar henne jätte massor så vill hämta henne nu egentligen men får allt vänta liten stund till.. När jag hämtat henne på dagis så ska vi hem och laga lite mat och Annie ska få hjälpa till.. Vet inte vad vi ska laga så jag får fråga Annie vad hon vill ha.. Hon kommer väl önska pannkakor.. Det är så tråkigt att steka men allt för mitt lilla gull <3<3

Dagen innnan lucia blev det massa flätor i Annies hår så hon vakna med lockit hår :)



Mammas hjärtegull <3



Sötaste lucian <3


Inte de bästa korten men så fort jag får Sofies kamera så kommer det andra kort :)

Nä nu får det räcka, blev visst ett långt inlägg ändå.. Jag som fick lite bloggtorka där i början :P
Njut av läsningen :) Ha det gött så hörs vi en annan dag!


Puss mig*

RSS 2.0