Fortfarande på vift!!

Jag är fortfarande ute på vift.. I fredags så åkte jag ju till Linda.. Åh det va en riktigt mysig helg =) På fredagen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men bestämde oss sen för att gå till wärdshuset.. Det va kul.. Lite lite folk men trevligt =) I lördags hade vi tänkt att gå till kronan men jag kände att jag inte hade någon lust efter allt som hänt så vi sket i det och hade ne mysig hemmakväll.. Jag, Linda och hennes sambo Jonas.. Vi skulle sitta och spela lite spel och ha trevligt men Jonas va ju sjuk och ville se på tv och jag va trött som fan så jag somna typ kl 10.. hehe.. Vaknade vid halv 12 och gick upp och tog mig en cigg och sen försökte jag somna om men det tog sin lilla tid..
På söndagen gick vi upp tidigt för vi skulle till Borås och shoppa=) Vi hade glömt att ställa om klockan så vi fick oss en chock när vi hörde på radion va klockan va.. Fy fan.. 1,5 timme för senade blev vi helt plötsligt.. Men vi hade ju gott om tid.. När jag handlat färdigt så hade jag sån ångest =( Kände att jag handla för mycket.. Men det va behövligt så nu har jag nya kläder =)
Skulle ha åkt hem i söndags men Linda och Jonas skulle ju på kalas så jag stannade tills på igår och när jag kom hem så vände jag typ direkt och åkte vidare.. Och nu sitter jag i Skara hos min syster.. Idag hämtade vi My i skolan och åkte till SKövde.. Jag och Theo gick runt och kika lite i affärer.. Men det han tyckte va bäst va när han och jag åt på mc =) Han är bara för go min lilla kille =) Köpte lite nya kläder till Annie idag oxå.. Fan det finns så mycket man vill köpa.. Men hon fick en hel del nya kläder.. Sen va det dax att åka för jag skulle ju ha lektion klockan 18,00..
Fan det är rätt gött att komma hemifrån lite.. Kommer stanna ett par dagar till.. Och på fredag kommer äntligen min Annie hem=) Shiit vad jag saknar henne.. Hon är det bästa som hänt mig!!


I söndags va en jobbig kväll/natt.. Men det kändes skönt efteråt.. Kände en väldigt stor lättnad.. Tack så jätte mycket!!
Får se vad som händer efter detta nu.. Många tårar kom men ändå en hel del skratt och leenden=)


Annie,mamma saknar och älskar dig mest av allt!!
Skulle inte klara en dag utan dig i mitt liv..
Är glad att jag fick dig..
Puss och kram <3


Nä det får räcka för denna gången.. Ha det gött där ute!!


Puss mig*


Varför??

Varför är Vara som det är? Vill ni snacka så kan ni ju tala sanning.. Måste ni snacka så jävla mycket skit?? Sen när man ska säga sanningen så är det ingen som tror på en bara för att folk bara lyssnar på skit snacket.. Jag orkar inte mer!!
Jag vet sanningen och det som någon/några har spridit är inte sant!! JAG vet..
Vill bara bort från allt just nu! Jag råkade ha kul.. Jag råkade va glad.. Tänker inte be om ursäkt för att jag va det..
Hatar Vara och allt folk här.. Orka skit snack..

Tur att jag har min Mia=) Du finns alltid där för mig.. dag som natt.. Tack..

Annie, du är mammas ögonsten!
Älskar dig av hela mitt hjärta!
All kärlek till dig =)
Puss<3



Ha det gött!!

Puss*

Inatt jag drömde..

Eller ja, förut i eftermiddas när Annie skulle sova så la jag mig en stund oxå och både jag och Annie somna som stockar=) Och jag hade en så lycklig dröm.. Jag vet inte riktigt vart jag va, men jag gick iallafall in i någon sårts byggnad.. Och när jag kommer in vem får jag se? Jo, Emelie=) Vi kramades och jag började att gråta. Jag grät i sömnen och vaknade med tårarna på mina kinder.. Fy fan.. Önskade att den drömmen hade vart sann.. Det är nu snart 3,5 år sen som jag och Emelie gick var sin väg.. Fan!! Om jag bara hade stannat.. Åhh, blir så arg på mig själv när jag tänker tillbaka..
Saknar dig Emelie nått fruktansvärt.. Går inte en dag utan att jag tänker på dig och på allt vi gjorde tillsammans..
Önskar att vi en dag kan få upp kontakten igen.. Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta..

I lördags så fyllde jag ju år.. Fick massa fina presenter=) Och sen på kvällen så hade ju Linda bestämt att jag skulle ha fest och så blev det.. Mattias tog Annie så jag kunde fira min dag.. Jätte snällt av honom=) Det blev en hel del som kom.. Och jag hade verkligen skit kul.. Vi festade tilll typ 4 på natten.. (Eller morgonen, beror på hur man ser det :P) Sen vaknade vi vid 12 och då började vi städa direkt typ.. Fy fan vad det såg ut hemma.. Usch.. Men det va värt det.. Hade så jävla kul.. Fan vi höll igång hela kvällen/natten..
Sen kom Annie vid halv 2 tror jag.. Ville ha hem henne..
Tack alla som kom och som gjorde min dag precis så som jag ville=) 

Idag har jag inte gjort så mycket.. Pappa kom och hämta mig och Annie imorse för jag skulle ha lektion i skara.. Snäll pappa=) Så Annie fick va ledig från dagis.. Så idag har hon och kusinen Theo lekt hela dan.. Dom är så söta dom små liven.. Och dom bara älskar att leka och busa med varandra.. Imorgon blir det upp tidigt.. Ska åka med bussen 7.05.. och jag mitt klant huvud tänkte inte mig för så jag tog inte med mig vagnen så imorgon måste jag bära väskan och Annie hela vägen fram till stationen.. Och sen till dagis och sen hem och lämna sakerna och sen cykla till jobbet.. Fy fan.. Jag som har sån jävla träningsvärk.. haha.. Undra hur det kommer sig? :P
Jaja men det ska nog gå bra..

Kanske skulle ta och sova lite då? Men jag är ju fan inte ens trött.. Jobbig sits..
Ha det gött!!


Annie, mamma älskar dig mest=)
Du är det vakraste som någonsin har skapats!
Du är det bästa som hänt mig.
Massa pussar och kramar<3



Puss mig*




Stackars liten =(

Imorse när jag va på väg till bussen så ringde Mattias till mig och sa att Annie inte kunde gå till dagis idag.. Fan, tänkte jag.. Men det va bara till att stanna hemma idag och va med Annie.. Inte mig emot=) Hon hade inte sovit så mycket inatt och vaknat flera gånger.. Ringde till vårdcentralen och jag fick komma ner med henne direkt.. Läkarn kolla på henne och sa att vi skulle gå till labb och ta lite prover.. När vi kom in så kolla dom bara på mig och sa - Va, ska vi ta så mycket på den lilla tjejen? Ja, sa jag.. Orkar inte längre och vill ha svar!! Så dom tog 4 rör blod från Annie.. Stackars mammas lilla tjej.. Fast Annie hade inte alls ont av det.. Hon satt och skratta åt dom och tyckte inte alls att det gjorde ont eller nått.. Hon är så duktig min lilla prinsessa=) Så nu tar det en vecka innan provsvaren kommer.. Så nu hoppas vi på det bästa..
Ikväll ska jag och Annie ha en riktigt myskväll=) Det ska bli jätte kul.. Bara jag och Annie.. Helt ensamma=)  
Just nu sitter Annie breve mig och äter lite mat.. Hon är så duktig på att äta själv.. Snart kommer Mattias oxå.. Han ska lämna Annies saker.. Han tog inte med dom i morse.. Va där förut och hämta hennes smuts tvätt så jag kunde tvätta det..
Imorgon fyller man ju år då va.. Så, nu är det upp till er! Vill ha en överraskning=) Älskar sånt.. hihi..
Nä vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt.. Kanske skriver mer ikväll när Annie somnat..


Annie, mamma älskar dig så otroligt mycket!!
Du och jag mot allt och alla=)
Massa pussar och kramar<3



Kan du inte bara skicka och säga det det jag vill? Väntar =)



Nä ni får ha det gött..

Puss mig*


Saknar

Saknar min lilla prinsessa så fruktansvärt mycket.. Vill ha henne hos  mig NU.. Imorgon efter jobbet så ska jag hämta henne på dagis =) ÄNTLIGEN!! Då ska vi mysa massor.. Fick gosat med henne en stund igår.. När hon kom hem från dagis så gav jag henne mat och sen lekte vi massor.. Sen duscha jag henne och la henne.. Shiit va underbart det va=) När hon hade somnat så cykla jag hem och städa lite.. Fan va tråkigt men det va behövligt.. Så nu är det jätte fint hemma=)
Idag jobbade jag bara till kl 12 för då kom pappa och hämta mig..Skulle ju till skolan och ha lektion idag.. Fan va konstigt att sätta sig i skolan igen.. hehe.. Och jag som sa att jag ALDRIG mer skulle gå i skolan.. Men har ändrat mig.. Snart har jag utbildningen jag vill ha =) göttans!! Så inatt sover jag inte hemma.. Åker bussen till jobbet imorgon bitti.. Fan måste gå upp skit tidigt imorgon.. *blä* Men det får gå..

Nu är det inte långt kvar till lördag.. Och vad är det då? Jo, det är min födelsedag..
Och sen en annan sak som ska göras på lördag.. Men det skriver jag inte här.. Får se vad det visar.. Men tror redan att jag vet.. Hmm.. Stor grej!!!

Nä om man skulle ta sig ett varmt bad..?=) Eller bara ligga och slappa framför tvn..



Annie, imorgon ses vi igen=) Längtar massor..
Älskar dig mest av allt..
Du och jag hjärtat=)
Puss och kram<3


Ha det gött så hörs vi av!!


Puss mig*



( *Kanske får ett mezz=) Hoppas iallafall* )











FÖRVIRRAD!!

Just nu är jag förvirrad som fan.. Hur vet man? Hur gör man? Vad gör man? Hatar att ha det såhär.. FAN!! Vill bara rymma och bara försvinna.. Allt känns hopplöst just nu..
Hittade en bra text som passa in väldigt bra.. Lägger upp texten här.. 
Ska  ta en paus ifrån bloggandet (om jag klarar) Och ta en paus ifrån världen.. Vill inte tänka men det går inte stänga av allt.. Helvete!!


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart
Inte hela texten men en del..
Nä från och med nu börjar min paus..

Älskar min Annie så det gör ont i mig..

Puss mig*




Ny vecka!!

Ja då va det ny vecka igen då.. Fan va tiden går fort.. Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist men.. I Söndags så tog jag, Linda och Jonas en tripp till Borås.. Dom skulle kolla på en bil och sen bestämde dom sig för att köpa den.. Efter det så körde dom hem mig..  Va hemma vad 23.30.. La mig direkt i sängen typ=)
Vaknade kl 7 igår och gick upp och fixa mig iordning för att sen bege sig till jobbet.. Slutade kl 4 igår och vid halv 5 så fick jag ett mezz av Jocke.. Han frågade om jag va barnfri och om jag ville följa med till Skara.. Och jag va ju barnfri och hade inget annat att göra så han kom och hämta mig efter jobbet.. Han skulle köpa en lampa till hans mamma.. Så vi åkte först till ÖB där hitta vi inget så vi fortsatte till Jula och där hitta vi.. Sen bjöd Jocke mig på mat på Mc.. Det va gott=) Fast jag orkade ej så mycket.. Efter det så åkte vi till coop och kika lite.. Fan det är lite kul att bara gå och kika lite sådär.. Hittade massa saker som jag ville köpa men jag hade inga pengar så det får vi spara ett tag.. Får väl ta och önska mig dom sakerna i födelsedags present.. Vi va hemma vid  21.15.. Jocke följde med in en stund men det blev en lite längre stund.. Han va väldigt trött så han somna i sängen.. hehe.. Fast jag somna nog först.. Av den sköna massagen jag fick=) Imorse vaknade jag av att hans väckarklocka ringde.. Och då va kl 7.30 så det va bara att stiga upp.. Sen kom Annie vid 7.45 och det va helt underbart att få träffa henne en stund och att få pussa och krama på henne lite.. Annie kom till mig för hon skulle till läkarn 8.30.. Vi gick härifrån vid 8.20 och då åkte Jocke till jobbet.. Han tog lite sovmorgon.. Ingen aning om varför.. För han va ju uppe samtidigt som mig.. hehe..
Efter vi vart hos läkarn så lämna jag Annie på dagis och jag gick hem och sen cykla jag till jobbet.. Har vart en jobbig och ansträngande dag idag.. Har fått en vagel i ögat.. Och den gör ont som FAN.. Kan inte ha i mina linser =( Det gör jätte ont.. Ser suddigt och det känns varje gång jag blinkar..
Slutade iallafall kl 4 och då cykla jag hem fort som attan för Linda stod här och vänta=) Det va ju länge sen vi sågs nu.. hehe.. Vet att du saknar mig hela tiden när vi inte är med varandra.. Min lilla ärta=)
Sen kom Sofia och hon är fortfarande kvar.. Håller på och färga hennes hår och sen har jag nopprat hennes ögonbryn.. Hon vill inte gå med värsta buskarna.. hehe.. Och det kan jag förstå.. Det är så jävla fult.. Man vill ju inte se ut som en annan heller.. Om ni fattar vad jag menar.. HAHAHA...
Nog om det..

Längtar tills på lördag.. Då är det min födelsedag=) Vet inte vad som händer riktigt än men det blir nog fest=) (om det går enligt mina planer) Får se på lördag.. Är ju långt kvar ju.. hehe..


Nä nu ska jag skölja ur Sofias färg hon har i huvudet..
Får skriva mer en annan dag..



Annie, mamma älskar dig mest!
Saknar dig..
Vi ses på fredag igen=) *LÄNGTAR*
Massa pussar och kramar<3




Ha det gött!!



Puss mig*

Inte hemma!!

Ja nu är jag ju inte hemma då va.. Men tog med mig min underbara dator så jag skulle kunna skriva lite.. Igår kom Linda och Jonas och hämta mig hemma så åkte vi hem till dom.. Linda klippte mig.. Det blev faktiskt bra.. Men lite kort kanske.. Hmm.. Får hoppas på att det växer ut fort.. Saknar mitt långa hår.. Har ju kämpat jätte länge att få det långt men nu va det väldigt sletet så fick ta tag i det.. hehe.. Nog om det.. Efter det tog vi oss ett glas vin och börja göra oss i ordning.. Fast det blev ju mer glas sen under kvällen=) Sen drog vi någonstans, kommer inte ihåg vad eller vart vi åkte till.. Och nej, jag va inte full.. Bara att jag inte känner till ställerna här omkring.. Men det va trevligt.. Fick skjuts av en vakt hem till Linda och Jonas sen när det stängde för det va en person som blev väldigt full och vi hitta ingen som kunde hämta oss.. Vakterna va på oss flera gånger att vi skulle fixa skjuts eller så hade det blivit fyllecell.. Tur att det löste sig.. Väldigt snäll vakt.. När vi kom hem så blev det typ sängen direkt.. Va väldigt trött.. Har sovit brevid Linda inatt och hon är som en igel.. hehe.. Vakna av att det va någon som prata väldigt högt i telefonen så vi va typ uppe med tuppen =) Och jag va inte bakis..
Fast idag har vi vart väldigt sega.. Har typ legat i soffan hela dan..
Jonas bakade scones till oss i morse.. Dom va jätte goda=) Efter det gick vi till ica och handla och sen till systemet.. Och nu ska vi snart kolla på film.. Och sen blir det till att göra oss iordning för mera fest=)
Slänger upp lite bilder från igår..



     


Känner mig lite blek.. Men dom har faktiskt vart utomlands i 6 veckor.. Lite avis!!!




Anniepannie, mamma saknar dig massor..
Älskar dig.. Du är mitt allt!
Pussar och kramar<3




Nä nu ska vi ta och kolla på filmen men ni får ha det gött..
Skriver imorgon ige..



Puss mig*




Lidköping!!

Idag vakna jag lite sent.. Skulle gått upp kl 7 men vaknade inte förän kvart i 9.. Det va någon som glömde ringa och väcka mig.. *slarver* hehe.. Iallafall, när jag vakna så satte jag på kaffe fort som fan.. Tog en cigg och en kopp kaffe.. Gjorde mig sen iordning och packade Annies väska.. När kl va 5 över 9 så gick jag in och väckte Annie.. Men ville hon gå upp? Nä hon vände sig om igen.. Fick väckt henne till slut och bytte hennes blöja och tog på henne kläder och gav henne en flaska välling.. När kl va kvart över 9 så gick vi framåt.. Eller ja, jag halv sprang hela vägen.. Skull eta ut pengar först och självklart hamna jag bakom en seg kärring.. Stressad till max!! Skulle ju hinna med tåget som gick 9.28.. När jag kommer nästan fram till stationen så ser jag att tåget står på där och jag hörde bommarna plinga.. Shiit, tänkte jag och börja springa som fan.. Men vet ni vad? JAG HANN!!! När vi satt oss ner fick Annie sitta på ett eget säte för jag tog av henne jackan och sen min jacka.. Då börja hon typ pipa och ville sitta i mitt knä.. Sen förstod jag att hon blev lite blyg för en kille som satt breve oss.. hehe.. (Han såg inte farlig ut) Annie har börjat att bli lite blyg mot folk hon inte känner.. Hon satt i mitt knä hela vägen och kolla ut genom fönstret.. Det tyckte hon va jätte kul.. Får nog ta och åka tåg med henne fler gånger.. Det va inte några problem alls att ha med henne=) När vi kom fram till Lidköping så stod mia där och vänta på oss.. Hon skulle passa Annie medans jag va p mötet eftersom hon inte kunde följa med in.. Dom va ute och gick en promenad.. Dom gick och kolla på båtarna.. hehe.. Vet inte riktigt vad Annie tyckte om det men hon tyckte säkert det va kul.. Hon älskar att få vara med och att hitta på saker.. Och det är ALDRIG några problem att ta med henne någonstans.. Sen när jag va klar på mötet så va det så långt innan vi skulle åka hem så vi gick hem till Mia en stund.. Skulle åkt med tåget som gick vid 1 någon gång men Annie hade somnat så gott så vi tog en senare buss.. Annie tyckte det va jätte kul att komma hem till Mia=) Hon rev typ hela Mias lägenhet.. hehe.. *Sorry Mia*
När vi kom hem så busa vi en stund och sen va det dax för bad.. Och det tyckte Annie va kul.. Hon plaska massor så jag blev jätte blöt.. Men det gjorde inget.. Sen gick Annie runt här hemma och knasa sig lite.. hihi.. Hon är fan det sötaste ungen i hela världen=)  Sen gjorde jag lite välling till henne och när hon fick se flaskan så tog hon och sprang in i sovrummet och vänta på att jag skulle komma och lyfta i henne i hennes säng.. Det är så gött för hon säger till när hon vill sova.. Eller ja, hon kan ju inte säga det med ord men hon visar det genom att gå in till hennes säng=)
När hon hade somnat så tog jag en dusch.. Fan va gött det va=) Sen va det dax för telefon tid=) Sitter just nu och skriver här och väntar på att Mia ska skicka ett mezz så jag kan ringa upp henne.. Igen!! haha.. För vi pratar inte så mycket.. Eller jo, typ hlea dagarna=)
Pratade med min lilla ärta förut oxå.. Vi prata om vad som händer i helgen.. Vet inte vad det är för lurt på gång men det ska bli skojjigt.. Så när Mattias hämtat Annie på fredag så drar jag iväg och ska va borta hela helgen.. Fan va gött det ska bli=) Men kommer sakna Annie fruktansvärt mycket=(

Imorgon ska jag jobba 8-16 så egentligen så skulle jag behöva lägga mig och sova.. Men jag är inte ens trött.. Det är fan jobbigt.. När man vet att man ska upp tidigt så ligger man och vrider och vänder på sig och  man ser hur klockan bara ticka och blir mer och mer.. Då kommer pressen.. Pressen att jag måste somna men kan inte och då känner jag mig nästan lite stressad.. För jag måste hinna sova någon timme.. Brukar typ bli 3-5 timmar per natt som jag sover.. Det är inte så bra.. Men men det blir väl bättre med tiden det oxå skulle jag tro..
Linda Kanske skull eta och komma hit imorgon oxå.. Det ska bli kul.. Det va ju ett tag sen.. Sen efter det så vet jag inte vad vi hittar på.. Får se imorgon=)

Nä nu känns det som jag har skrivit en hel bok igen.. Men men så blir det ibland..

Annie, du betyder så otroligt mycket för mamma..
Vet inte vad jag skulle gjort utan dig..
Älskar dig mest av allt..
Massa pussar<3


Nä nu ska  jag ringa Mia så det får räcka för idag.. Och sen ska jag krypa ner i min underbart sköna säng=)
kanske skriver mer imorgon.. Om jag har tid..
 


Ha en underbar natt!!
För det ska jag ha=)




Puss mig*




underbar<3

Ligger just nu i sängen.. Och den är så jävla underbar=) Tråkigt bara att man får ligga här ensam i den stora sängen.. Men det blir nog ändring på det snart oxå tror jag.. Eller hoppas iallafall=)
Har inte bloggat på ett tag.. Men har inte haft tid.. I helgen va My här.. Så jag, My och Annie har haft en myshelg.. Det va jätte mysigt=) Vi kolla på Lets dance och melodifestivalen, m.m.. Har inte kollat på något utav det men vad gör man inte för sin lilla älskling=) Har saknat My så jävla mycket så det va skönt att hon kom hit och gjorde moster på bra humör=)
Tog massa kort i helgen så ska ta och lägga upp några.. Men det gör jag på en annan dag..

I söndags fick jag och Annie besök av trippel M=) Det va trevligt.. Får ta och göra om det någon dag..

Inatt somna jag vid typ halv 3.. Och sen va det dax att gå upp när klockan ringde kl 7.. Ringde till jobbet och sa att jag börjar senare för jag va tvungen att ringa några samtal på morgonen.. Och självklart hann jag med att ringa Mia oxå=) Väckte Annie vad halv 8 men hon ville inte gå upp.. Hon vände sig om och fortsatte och sova.. Undra vem hon fått sitt morgontrötta humör ifrån.. hehe..
Imorgon ska jag på möte i lidköping så Annie skulle börjat senare på dagis.. Men hon har hostat så mycket nu på kvällen/natten så hon får följa med imorgon.. Fast hon kan inte va med på mötet så Mia ska passa henne=)


Annie, mamma älskar dig!! Du är mammas ALLT=) Pussar<3



*Strypgrepp, eller vad va det?hehe*


Nä nu ringde telefonen=) så får skriva mer en annan dag..
Ha det gött där ute!



Puss mig*

Frugan gästbloggar igen :)

Japp nu sitter jag här och gästbloggar igen!
Emelie är upptagen med annat ikväll och hon är så VÄRDELÖS på att uppdatera sin blogg så då får jag göra det själv har jag kommit fram till :)

Jag vet dock inte riktigt vad jag ska skriva om?
Emelie jag är glad över att du äntligen börjar må bättre.

Nu är det såhär att jag eventuellt kommer att flytta till England igen om ett par månader.
Och då kanske folk tänker att va fan, hur kan man lämna sina vänner  och hela ens liv?
Men jag ska tala om en sak för er.
Jag har turen att ha så bra vänner så jag vet att inga mil i världen kan komma emellan vår vänskap!
Och du Emelie e ju en av dom jag kommer sakna mest, men vi kommer ju att prata i telefon och träffas när jag kommer till Sverige och hälsar på såklart!
jag måste ju fortsätta få min dagliga dos av dig, coh min dagliga dos av Annies söta små pussar jag alltid får genom telefonen.
Ni är bland det finaste jag vet ni två <3


Hur som helst så e det stopp i min hjärna just nu.
Och så loggade Alex precis in så jag orkar inte skriva mer.
Höhö!
Förlåt Memmis :)




Emelie och Annie.
Älskar er mest!

Puss Gabz

=)

I natt har jag sovit så jävla underbart skönt=) Somna inte förän vid 3 men när jag väl somna så sov jag gött..
Sov med 2 av dom som betyder så jävla mycket för mig.. Vad hade jag gjort utan er? Älskar er så det gör ont..

Vad händer ikväll då? Hmm.. Är jävligt sugen på att dricka=) Men får se vad som händer.. Kanske blir något ikväll.. Får höra runt med lite folk och se vad dom ska hitta på..


Jag väntar och väntar men inget händer..
Har inte riktigt tålamod till detta..
Så hoppas det kommer snart=)




Annie, mama älskar dig mest i hela världen.
Du är den finaste och underbaraste människa som någonsin har skapats.
Utan dig är inte mamma hel.
Är så lycklig att jag har dig.
Massa pussar och kramar<3




Nä nu ska jag ut och ta mig en cigg=) *mums*
Ha det gött!!




Puss mig*

Jippie!!

Va på ica förut och handla och när jag hade betalat och skulle gå så hörde jag någon som ropa; Nej, Emelie gå inte.. vänta lite.. hehe.. Det va en från dagiset.. Dom hade försökt att få tag på mig idag under förmiddan men min mobil har vart störd så hade ingen mottagning alls.. Iallafall dom ville att jag skulle jobba imorgon=) *Överycklig* Har gått och väntat på att dom ska ringa in mig.. Får se kanske får jobba på torsdag med.. Jag bara älskar det jobbet.. Ska bli väldigt kul att få komma dit igen och jobba lite=)


Mattias kom och hämta Annie för en stund sen.. Jätte tomt här hemma utan henne.. Men hon kommer till mig på fredag igen=) Så i helgen ska vi busa massor.. Får se vad vi hittar på.. Hoppas det är fint väder så man kan gå ut och hitta på något..
Annie, Du är mammas allt=) Älskar dig mest.. Puss<3

Vad ska jag hitta på ikväll då? Hmm.. Ja, jag vet inte riktigt än.. Ska nog gå och ta mig en varm dusch och sen lägga mig och kolla på tv=) Låter jätte gosigt.. eller hur? Får se om jag kan zappa fram någon bra program sen..




Nä ha en bra kväll..
Det ska jag ha=)



Puss mig*




Ingen vanlig dag!!

Vad är det för en dag?
Vad är det för en dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
För det är Mia´s födelsedag
Hurra hurra hurra =)

Hoppas du får en underbar dag..
Miljoner grattis kramar från Emelie och Annie=)




Skriver mer senare..
Ha det gött!!
Annie, mamma älskar dig=)



Puss mig*

läkarn!!

Va på kss med Annie i torsdags men dom hitta inget fel på henne.. Och alla prover va bra så det va bara att hem och krya på sig.. Va hos läkarn med Annie idag igen.. Hon är fortfarande dålig.. Men eftersom jag va hemma hela förra veckan så behövde jag ett läkarintyg.. Och det fick jag.. Läkarn såg på Annie direkt att hon inte va frisk..
Annie ska egentligen va hos Mattias denna veckan men när hon är sjuk så vill jag ha henne hemma.. Så hon kom hem hit igår kväll.. Och då va hon inte rolig.. Bara gnäll hela tiden och hon ville att jag skulle bära henne hela tiden..  Idag vakna hon vid 7:15 och då va det bara att gå upp.. Hon somna förut när vi kom hem från vårdcentralen och hon sover fortfarande.. Och när hon vaknar så ska vi laga lite mat.. Får se om hon vill äta då.. Hon har knappt ätit sen förra veckan =( stackars min lilla prinsessa.. Efter maten så ska jag och Annie bara ta det lugnt och mysa=) Så hon blir frisk.. Tror inte hon orkar med dagis imorgon så vi blir nog hemma.. Börjar bli lite långtråkigt måste jag säga.. Jag ÄLSKAR att va hemma med Annie men har man vart hemma så länge som vi vart så behöver man en paus.. Men inte så lätt när man är ensamstående.. Så det är bara att bita ihop=) Vill inte lämna bort henne heller när hon är sjuk.. Men ibland räcker det med 30 minuter själv.. Får se när jag hinner med egen tid..
Annie, mamma älskar dig mest=) Puss




Mia, tack för i helgen=) Hade jätte kul.. Det får vi allt ta och göra om tycker jag..

Nä om man skulle ta och hänga upp tvätten och dammsuga lite innan Annie vaknar..
Ha det gött där ute!!




Puss mig*

RSS 2.0