STOR städning!

Nu va det ett tag sen jag skrev här.. Sorry men har inte riktigt hunnit eller orkat.. Julafton va ok.. Va något som saknades.. Men jag hade min lilla Annie=) Annie fick massa julklappar.. Massa kläder och leksaker.. Av mig fick hon en dockvagn, docka, dock säng och en matstol till dockan, m.m.. Det va stora grejer så fick möblera om lite här hemma.. Så nu ÄNTLIGEN har jag fått bort datorn ifrån tvrummet.. Nu står den i tvättstugan.. hehe lite trångt men det funkar.. Annie har fått sin egna lilla hörna med hennes leksaker.. Och det blev skit bra.. Och jag fixade allt själv=) *Duktig* Men fick ju känna av det dagen efter.. Shiit va ont i ryggen jag har.. Det va en del tunga saker och sen hade jag Annie springandes runt mina ben.. Sen knä skura jag alla golven.. Orkade inte ta fram moppen men sen kom jag på det att jag tog ju fram skurhinken så du kunde jag lika gärna ta fram moppen oxå.. Men då hade jag redan skurat färdigt typ..  
Det tar sin lilla tid och fixa allt.. Men ska försöka hinna med det sista idag.. Eller ja, nu är det bara sovrummet kvar.. Ligger kläder på hela golvet typ.. Men just nu så sover lilla Annie där så får ta det bnär hon vaknar.. Så det ska jag fixa med idag.. Och sen ska jag sätta upp mina speglar=)
Ska ta lite kort och lägga upp här.. Någon dag.. Om jag kommer ihåg det.. Är lite glömsk.. hehe
Idag ska jag även hinna med och tvätta lite.. Fan va tråkigt det är och tvätta..


Förra veckan va lite jobbig.. Annie åkte till Mattias på julaftons kvällen och va där tills på söndagen.. Saknar henne enormt mycket när hon inte är med mig..
Så under dom dagarna hade jag det lite jobbigt men samtidigt helt underbart.. Med en väldigt speciell person som är helt underbar=) Du har en stor del i mitt hjärta och det kommer du alltid att ha.. Massa pussar till dig<3

På nyår vet jag inte riktigt vad som händer.. Får se vad vi hittar på.. Men jag ska va nykter..


Nä om man kanske skulle ta och sätta igång här hemma så jag hinner med allt.. Ni får ha det gött!!



Älskar min lilla Annie massor! Pussar från mamma<3
Du, älskar dig med.. Puss<3

Julafton!

Ja nu är kl 01:31.. Och det betyder ju att det är en ny dag.. Så nu är det julafton.. Har inte haft någon julkänsla riktigt :(  Men det är inte så konstigt.. Det är något stort som fattas.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Jag hoppas att Annie får en bra och lycklig julafton.. Det är det viktigaste.. Är så glad över att jag har Annie.. Och att jag får fira julafton med henne.. Längtar tills imorgon när hon får öppna sina julklappar..
Sen har jag bara ett litet problem imorgon.. Och det är hur vi ska komma hem..? Hmm.. det går ju lixom inga bussar.. Men men får väl knalla hem annars..


Är trött men ändå inte trött..  Jobbigt.. Sitter här och tänker och funderar lite.. Tycker inte om när tankarna bara snurrar i huvudet på mig.. Blir fan knäpp av det.. Kan fan inte fånga upp dom.. Har försökt skriva ner dom på papper men det går inte.. Men det blir väl bättre någon gång..Får vi hoppas..

Fan shiit jag kollade ut nu och det snöar ute=) Kanske blir en vit jul ändå..



Annie min lilla prinsessa.. Du betyder så mycket för mig.. Är så lycklig att jag har dig.. Mamma älskar dig.. Massa pussar och kramar till dig min goding<3

Saknar och älskar dig otroligt mycket.. Puss<3?


Kollade på klockan igen och nu är hon visst 02:11.. Hehe.. Tog lite tid att skriva idag..


Nä får nog ta och gå ut och röka och sen försöka sova lite.. Upp tidigt imorgon och fixa massor..

Ha det gött och en god jul på er!!
Det ska jag ooch Annie ha =)



Puss mig*

Länge sen!

Ja nu va det ett tag sen jag skrev något.. Har inte kunnat för har inte haft någon dator.. Men nu är den fixad =) Det tråkiga är ju bara att allt som fanns på datorn är borta.. Alla kort på Annie :( Fan det enda jag brydde mig om.. Kort kan man inte ta om ju..
Vad har hänt den senate veckan då? Jo jag har fått jobba hela veckan typ=) Fan va kul.. Jobba i måndags och skulle ha jobbat i tisdags men blev sjuk :( Så va jag ledig på onsdagen och jobba torsdag.. Sen på torsdag så fråga dom om jag kunde jobba på fredag med.. Jätte gärna sa jag.. Saknar mitt jobb.. Massa nya barn.. Alla barnen som va på småbarns avdelningen sist jag jobba har blivit stora och är på stora avdelningen.. Men barnen kände allt igen mig=) Det va skönt att få jobba lite.. Komma hemifrån och tänka på helt andra saker.. Lite jobbigt bara att va ifrån Annie.. Men det blir bättre med tiden får vi hoppas..
Sen har det nog inte hänt så mycket.. I fredags när jag hämta Annie på dagis va hon jätte trött.. Lämna henne redan innan 8 och hämta henne vid kvart över 4.. Och hon hade bara sovit en gång på dagis så hon somna vid 5 i vagnen så jag gick fram och handla lite och sånt.. Sen när vi kom hem vid 6 så väckte jag henne så åt vi lite kvällsmat och efter det hade jag tänkt städa eftersom jag inte hunnit med det när jag jobbat.. Men vi strunta i städningen.. Jag och Annie bestämde oss för att lägga oss och mysa framför tv:n.. Det va mysigt =) Annie somna inte förän vid 10.. hehe.. Lite sent så men det gjorde inget.. Vi låg och kolla på en film och bara va vi.. Shiit va gosig min lilla prinsessa är.. Saknar henne massor nu.. Just nu är hon hos Mattias.. Men hon kommer hem imorgon bitti igen=) Hon skulle egentligen ha vart hos honom tills på tisdag men kom ju på förut att hon ska till läkarn imorgon kl 8.. Så hon kommer hem då.. Men hon kanske åker till Mattias efter det.. Vet inte får se..
Vad händer denna veckan då? Imorgon ska vi åka till lidköping och kika lite.. Och på tisdag bär det av till... Ja nu vill ni gärna veta vart jag ska va? haha.. Kommer hem igen på onsdag eftermidda/kväll.. Sen på torsdag ska Annie till Mattias igen=( Han ska ha henne tills på söndag.. Om jag inte saknar Annie för mycket vill säga..
Vad händer på nyår då? Ingen aning än.. Ska ha Annie=) Vill fira nyår med min lilla tjej.. Blir väl att jag och Annie sitter här hemma.. Kanske går och kollar på fyrverkerierna.. Men har inget bestämt än..


Nä ska nog lägga mig och kolla på tv nu..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Är helt snurrig idag..


Annie, mamma älskar dig massor.. Pussar
Saknar dig!




Vart står vi någonstans?


Ha det gött!!


Puss mig*


Shiit!

Shiit va jag va trött i morse.. Hade ställt klockan på 07:15.. Men när vakna Emelie? Jo kl 07:55 av att Annie inte ville sova mer.. Då blev jag lite stressad.. Annie skulle ju till dagis kl9.. Så det va bara att ge henne frukost och jag gick ut och tog mig min morgoncigg med mitt morgon kaffe=) Mm.. Fan va gott.. Sen fick jag göra mig iordning.. När jag blev klar så hade Annie ätit färdigt så då fick jag tvätta av henne och ta på henne kläder.. Hade behövt duscha henne.. Hon hade yoghurt överallt.. Men fick tvätta av henne i handfatet.. Efter jag lämnat Annie så gick jag hem och la mig.. Kika på tv en stund sen ringde Linda så då tjöta vi lite.. När vi lagt på så gick jag och la mig.. Och jag somna.. Fan va gött det va.. Vaknade igen vid 12.. Tyr att jag inte sov längre.. Så diska jag och starta en maskin tvätt sen va det dax att hämta lilla Annie kl 2.. Det hade gått jätte bra på dagis idag och Annie hade busat och lekt massor=) När vi kom hem så kom jag på att det hade vart skönt med en promenad så jag och Annie tog en promenad.. Va ute och gick i 2 timmar=) Det va skönt.. Sen fick Annie nana en stund hon  va väldigt trött.. Sen har vi busat massor.. Och nu sover hon för natten.. Hon ska ju upp till dagis imorgon igen..
Och då ska jag passa på att gå till arbetsförmedlingen.. Fan va tråkigt.. Men måste ju gå dit..
Jaja.. Orkar fan inte skriva mer.. Är fortfarande trött..


Älskar min prinsessa Annie.. massa pussar <3

Saknaden är oerhört stor! Saknar dig så himla mycket.. Puss<3



Ha det gött.. Kanske skriver mer imorgon.. Men lovar inget..


Puss mig*

Saknar!

Saknaden är fruktansvärt stor..
Hur kunde det bli såhär?
Hade velat mer..
Hade velat hela mitt liv..
Hittar inga ord..
Me en sak vet jag..
Och det är att jag saknar dig!!
Puss



Älskar min prinsessa.. Massa pussar<3



Nä hittar inga ord vet inte vad jag ska skriva..
Ha det gött!


Puss mig*

Kan man??

Har suttit och tänkt på en sak..
Kan man sakna någon om man inte vet om personen finns?
Alltså personen finns ju men finns personen där för mig?
Är lite förvirrad just nu..
Ena dagen låter det jätte bra och andra dagen är allt skit igen..
Visst man kan ha dåliga dagar.. Det har alla..
Men man kanske ska ta och behärska sig lite och tänka sig för vad man säger..
Jag har sagt massa dumma saker och massa saker jag ångrar..
Men hur ska jag kunna säga "förlåt" Och säga "Jag ångara att jag sa så"??
Personen vill ju inte svara..
Då är det väldigt svårt..
Eller?
Vad ska man göra?

Har så jävla många frågor men får inga svar..




Älskar min Annie så otroligt mycket.. Utan Annie ingen Emelie!! Annie är mitt allt..
Vet inte vad jag skulle göra utan henne.. Mammas lilla tjej.. Massa pussar<3




Hoppas ni har det bättre än mig!
Puss mig*


bvc

Ja igår va vi på bvc.. Det gick jätte bra.. Fast när vi satt där ute och vänta så kom hon ut och fråga om jag verkligen hade tid.. Ja, sa jag.. Ojj du har visst ramlat ur datorn men ni får komma in ändå.. Lilla Annie börjar bli stor tjej.. Hon vägde 10230g och va 77cm lång.. Stora tjejen=) Jag som tyckte hon gått ner i vikt men inte då =) Hon har bara vuxit väldigt mycket på längden.. Sen fick hon sprutan oxå.. Det tycker inte jag om.. Men Annie sa ingenting.. Eftersom hon reagerat så starkt på sprutan förut så fick vi stanna en stund och se hur det gick.. OCh det gick bra.. Hon har blivit lite röd bara men ingen feber=) Än.. Hoppas inte det blir något..
Inskolningen går jätte bra.. Imorgon så ska hon får va själv 2,5timme.. Och på fredag ska hon får va själv från 9-11:30.. Sen nästa vecka så ska hon börja va själv.. Eftersom det går så bra så är det ingen idé att jag är med.. Och det känns skönt.. För dom är så gulliga där.. Både personal och barn.. Och jag märker att Annies trivs..
Dom ringde mig igår från dagiset där jag jobba förut och ville att jag skulle jobba idag.. Men jag började inskolningen denna veckan så blir det lite tidigt med en heldag.. Men hon sa att hon skulle höra av sig nästa vecka=) Jag VILL jobba.. Saknar mitt gamla jobb jätte mycket.. Så hoppas att dom ringer in mig massor=)


Just nu ligger Annie och sover.. Hon hade vaknat kl7 imorse och va vaken fram till 13:15.. Så nu kommer hon nog sova en stund.. Hon va jätte trött.. Men det är ju inte så konstigt.. Hon brukar ju bara va vaken typ 3 timmar i sträck.. Det blev lite fler idag..
Annie går mer och mer nu.. Hon blir stadigare för varje dag.. Och hon ger sig inte heller.. Utan ramlar hon så är det upp på benen igen.. Jätte kul=)



Annie är mammas prinsessa.. Älskar dig massor=) Pussar<3
Jag saknar dig massor.. Och älskar dig mer för varje dag som går.. Puss din<3



Nä nu ska jag röka lite och sen diska..
Ha det gött!!


Puss mig*



Trött!!

Imorse tyckte Annie att det va dax att gå upp kl 06:10.. Det tyckte inte jag.. hehe.. Men det va bara att knalla upp.. Sen ville hon sova igen så fick lägga henne 07:15 så väckte jag henne vid 08:10 så jag fick göra henne iordning till dagis.. Hon lekte jätte mycket.. Blev jätte glad när vi kom dit.. Sen vid 11 så gick vi hem.. Och Annie va jätte trött så fick lägga henne så nu sover hon gott.. Hon kommer nog att vakna snart igen.. Men det är bara bra för vi ska ju till bvc halv2.. Och få spruta.. *usch* Annie har blivit dålig dom andra gångerna så hoppas att hon inte blir det denna gången.. Ska väga och mäta henne oxå.. Undra vad hon väger nu.. Och hur lång hon blivit.. Tycker hon har väx en hel del sen sist.. Fast tycker hon har gått ner i vikt så det ska bli intressant och se om det stämmer..
Imorgon är det dagis igen.. 9-11:30 ska vi va där.. Nästa vecka kanske jag inte behöver vara med=( Min lilla tjej.. Kommer bli jobbigt att lämna henne där själv..
Annie ska åka till Mattias idag oxå.. Så ikväll är jag barnledig.. Ska lägga mig i badet och bara njuta av värmen=) *gott* Kanske du kommer och håller mig sällskap?=) Sen blir det upp tidigt imorgon igen.. Annie kommer hem redan innan halv8 imorgon.. Får nog ta och lägga mig tidigt idag.. Är skit trött redan nu.. Skulle vilja gå och lägga mig och sova nu men det går ju inte.. Har blivit rätt sent på kvällarna och det får man ju känna på morgonen efter..


Nä nu orkar jag inte skriva mer.. Kanske skriver sen om hur det gick på bvc.. Eller imorgon..
Ha det gött!!



Mamma älskar dig Annie.. Pussar<3
Du, vi kanske ses ikväll.. Älskar dig! Pussar i massor<3




Puss mig*


 


Lekdax=)

I eftermiddags när Annie hade sovit och ätit lite mellanmäl så kom Moa och Helena hit så Moa och Annie kunde leka lite.. Dom blev jätte glada när dom fick träffa varandra=) Det va kul.. Dom lekte jätte mycket.. Dom rev ut alla leksaker och lekte med allt.. Och som vanligt så ska dom ju ha samma leksak.. Så dom hade några dragkamper.. hehe.. Så söta dom va.. Annie körde Moa i gåvagnen.. Rakt in i tvhyllan..
Hoppas dom kan leka någon mer gång.. Annie tyckte det va jätte kul med besök av Moa=) Och jag med.. Shiit va hon växt.. Gull unge=)
Annie blev väldigt trött efter deras lekstund.. Sen när dom gått så fick Annie lite kvällsmat.. Sen fick jag lägga henne redan vid 7 idag.. Vi ska ju upp tidigt imorgon så det gör inget.. Måste typ gå upp typ kl7 för att hinna göra oss iordning till dagis..

Efter dagis så ska jag gå till biblioteket och läsa på lite.. Måste ha lite mera kött på benen innan jag går och skäller ut dom.. Kommer bli mycket spring imorgon =(

Nu har jag skrivit lite om Annies eftermidda så nu ska jag dra mig igen..
Skriver imorgon igen..



Annie, mamma älskar dig.. Du är ljuset i mitt liv.. Du får mig att le så fort jag tittar på dig.. Du är mammas allt.. Pussar och kramar i massor till dig min prinsessa<3


Miss you!! Puss<3




Puss mig*

Inskolning!

Ja idag börja inskolningen för Annie på dagis.. Annie tyckte det va jätte skoj.. Ville iväg och leka direkt =) Så det kommer inte att bli några problem alls att lämna henne.. Fast det fann inga tjejer i hennes ålder.. Lite synd.. Det va en rätt liten barngrupp.. Ska dit denna veckan sen får vi se om jag är med nästa vecka eller om hon kan börja direkt.. Det va inte några problem idag så det kommer gå jätte bra.. Sen när vi va på väg hem så halvsov Annie.. Hon blev trött av allt busandet på dagis.. Så det va bara att lägga henne i sängen när vi kom hem.. Så nu sover hon så gott så=) Får se hur det går imorgon.. Men det kommer gå bra..
Imorgon så ska vi till dagis.. Och imorgon ska vi till bvc oxå.. Få 1års sprutan.. Tycker inte om det.. Får se hur det går för Annie denna gången om hon klarar sig utan att bli dålig..
Fick träffat Jocke imorse oxå=) Bara en liten stund men vi ses ju sen igen=)


Älskar och saknar dig.. Puss<3
Anniepannie, mamma älskar dig=) Pussar till dig<3



Nä nu ska jag ut och röka och sen fixa lite här hemma..
Kanske skriver mer ikväll eller imorgon..
Ha det gött!!



Puss mig*


RSS 2.0