hipp hipp hurra!! =)

Idag fyller min lilla prinsessa 2 år =) Tiden går så förbaskat fort.. Och jag verkligen njuter av att vara mamma till lilla Annie.. Minns dagen då jga åkte in till BB och lilla Annie ville inte alls komma ut då.. Det va en mycket smärtsam förlossning men värt all smärta.. Hon kom ut till slut, efter mycket kämpande.. Jag saknar den tiden då hon va jätte liten.. Men det kommer komma mycket mer.. Har vart många glädje tårar som runnit ner för mina kinder.. Minns förra året, dagen före hennes 1 årsdag så släppte hon taget och tog sina första steg.. Jag bara satt och grät av glädje.. Och lilla Annie kommer fram och ger mig puss och kram och sen ger hon mig hennes snuttefilt och napp och ville trösta mig.. Men det va ju för att jag blev så glad och så stolt över henne som jag grät..

Detta året så är hon hos hennes pappa :( Lite ledsamt men det är hans vecka.. Men på fredag kommer hon äntligen hem igen och på lördag så ska vi ha kalas=) Eftersom Annie och Moa fyller så tätt så ska vi ha kalas för dom ihop.. Med ballonger och tårta.. Och tårtan ska jag göra själv så som förra året =) Fast iår så kan det inte bli exakt som förra året.. Måste ju helt enkelt göra tårtan som en 2:a =) Detta året så ska jag få hjälp av Jockes söta syster :D Så Jocke kommer få fullt upp med att ta hand om barnen medans vi fixar tårtan och allt som hör till :)

Nä nu måste jag gå och fixa lite i vårat nya hem.. Trivs jätte bra här hemma=)
Va ju på ikea igår och köpte tavlor, lampor och en ny tvbänk.. We like it=)



Älskar Annie och Jocke mest av allt i hela världen <3 =)




Här va inte Annie stor <3


Annies 1 årsdag =) <3


Annies skolfoto =) <3


Ha det gött!!

Puss mig*


flytt

Igår packa jag som en idiot.. Trodde min älskling skulle komma hem tidigt men sen visade det sig att han hade fastnat på jobbet med något.. Fick iallafall kört 4 lass så nu är det kanske 3 eller 5 lass kvar.. Fan, vad mycket skit man samlar på sig eller.. Som tur är så kommer vi  ha mycket plats nu så då kommer allt få plats =)

Så i veckan så ska jag försöka få iordning allt för nästa lördag då blir det kalas för barnen :D Annie fyller 2 nu på måndag.. Shiit va tiden går fort eller.. Hallå, jag hinner ju inte med.. Hon har blivit så stor min lilla prinsessa <3 Minns som om det va igår när jag låg på BB och skulle föda.. Det va jobbigt och smärtsamt.. Men det va fan värt för ut kom ju världens sötaste lilla tjej =) Och jag älskar henne så otroligt mycket<3

Idag blir det även en sväng till Skara för att hämta vårat nya tvrums bord.. Sen blir det mera flytt..

Min lilla Annie har vart sjuk hela veckan :( Stackars lilla tjejen.. Feber, hosta, snorig och hes.. Öroninflamation och virus i kroppen.. Det har vart en jobbig och kämping vecka.. Men hon är så redig och snäll.. Igår åkte hon till Mattias så nu sitter man och är lite orolig och nervös.. Jag tror inte att Mattias INTE klarar av det men det är jobbigt när ens barn inte är hemma när hon är så dålig.. Men hon är ju på bättringsvägen nu så hoppas hon är frick tills på måndag.. För då ska Annie bjuda på glass på dagis=)

Igår fick vi ett snabb besök av Emelie och Tindra=) Alltid lika kul.. Dom hade köpt en födelsedags present till Annie och hon blev överlycklig.. Det va en t-shirt med Musse Pigg.. Hon bara älskar musse och går runt och pratar om pigg hela tiden så det va en utmärkt present :) Tack så jätte mycket Emelei och Tindra.. Nästa gång får det allt bli ett längre besök med lite kaffe..

Nä nu får jag sätta igång här hemma så jag blir klar snart..



Älskar Annie och Jocke mest av allt i hela världen!
Är så glad att jag har er<3
Puss


Ha det göttans!


Puss mig*


RSS 2.0