mera snö :)

Jupp, nu snöar det ute igen :) Alla klagar på snön hela tiden men jag tycker allt att det är mysigt med snö.. Visst det är kallt och jobbigt med alla kläder men nu när vi äntligen får massa snö så ska man inte klaga.. Minns inte när det va såhär mycke snö sist.. Jag tycker om det och det får gärna komma massor :)
Sitter här hemma och försöker få tiden att gå.. Skulle tagit ett strög med dammsugan men det får vänta för Annie sover midda fortfarande.. Hade tänkt hinna med det innan vi ska hämta Moa men får se hur länge Annie nanar..
När Annie la sig förut så passa jag på och skala potatisen så jag slipper göra det sen när vi kommer hem.. Ibland är jag allt lite smart som förbereder lite :)

Vad ska man göra i helgen då tro?
Annie åker till sin pappa imorgon, sen på lördag ska vi på kalas hos älsklingens mamma.. Men vad ska man mer hitta på? Självklart så kommer ju Sofie hit oxå :) Melodifestivalen är på lördag så det får jag allt ta och kolla på.. Sen händer det nog inte så vidare värst mycket.. Sen kommer Ni läsare får gärna komma med förslag :)

Nu är klockan 14,34 vilket betyder att Mia kommer att ringa mig snart :)
Och snart kommer älsklingen hem oxå :) Han väckte inte mig i morse innan han åkte så hann inte träffa han.. Saknar honom varje sekund han är ifrån mig..

Nä, nu ska jag gå och göra mig iordning så jag är klar när vi ska åka..
Annie har saknat Moa jätte massor.. Hon pratar om henne hela tiden..

Ha det gött där ute :)



Annie och Moa i somras :)





Älskar min familj så otroligt mycket <3

Puss mig*

 


Snö :)

Ja nu är det mycket snö på backen.. Lovade Mia att ta lite kort och lägga upp på bloggen så jag får ju ta och hålla det jag lovat :) Vet inte vad jag ska skriva så idag får ni nöjja er med bilder :)



Annie ska ha som mamma efter duschen :)






            

Mammas prinsessa :)


Annie slappar i snöhögen :)





Kan ju lägga upp bildbevis på hyllan jag och Sofie satte upp.. Höjdrädd som sjutton är jag och för att få upp hyllan så fick vi hänga över räcket.. Vet, vi är inte riktigt kloka :) Men snyggt blev det.. Har ingen bild med sakerna på hyllan för orkar inte ta en ny bild och föra över den på datorn..



Så detta får räcka för idag.. Nu ska jag och Annie mysa lite :) Hon har bestämt sig för idag att INTE sova midda.. Ibland funkar det så hoppas att hon inte är allt för gnällig ikväll..




Älskar min familj <3



Puss mig*


Avsluta meningarna!

Emelie är...

Emelie är min...
Emelie är bra på...
Emelie har...
Emelie brukar..
Emelie
tror...
Emelie vill...
Emelie tycker att...
Emelie gillar att...
Emelie älskar...
Emelie hatar...


jiihoooo :)

Ja, idag är det fredag igen. Älskar vissa fredagar :) Idag ska jag hämta Annie på dagis.. Har saknar henne fruktansvärt mycket.. Så ikväll blir det massa mys :) <3
Imorgon blir det ännu mera mys och då är det melodifestivalen.. hihi.. Det får vi ju allt ta och kolla på.. Annie älskar musik så det diggar hon nog.. Hon tyckte om det förra året :)

Måste ju bara berätta att jag fick upp Sofie 8,45 idag :) Hehehe.. Hon va inte så glad när hon såg va klockan va men hon är uppe.. Nu sitter hon i soffan och tror hon somnat men jag har mitt knep hur jag får väckt henne :)


Vad ska jag mer skriva??
Har fått reda på en jätte rolig grej :) Fast visste det redan innan du sa det.. heheh.. Är jag synsk?? Kanske lite :)

Idag blir det lite städ här hemma.. Måste tvätta lite oxå.. Sen ska jag få Sofie att hjälpa mig att sätta upp hyllorna i mitt och älsklingens sovrum.. Blir ju inte gjort annars ju.. Men Sofie tycker inte om att hjälpa mig med sånt för jag är så himla petig säger hon :) Undra vem som gjort mig sån?? Men sitter det saker på väggen är det ju klart att det ska sitta RAKT och i SAMMA höjd :) Kommer nog bli skit snyggt när det är klart :) Får väl lägga upp bildbevis senare..

Idag gick jag upp samtidigt som älsklingen :) Kl 7.. Va mysigt att hinna få lite pussar innan han åkte, så nu klarar jag mig nog tills jag hämtar AnniePannie :)

Nä det känns som jag bara babblar en jäkla massa.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva ju..? Men det vfinns ju vissa som klagar att jag inte skriver så om jag bara skriver en massa babbel så får ni ju en del att läsa och då kanske ni klarar er..? heheheh.. Nä nu får det nog vara bra.. Ska ta mig en cigg och sen sätta igång :)
Ha det gött där ute!!


Älskar min familj så in i bomben <3
Ni är det bästa som hänt mig :)


Du och jag älskling <3 För evigt:)             




Syskon kärlek :) Dom är så söta :)





Puss mig*


kommerintepånågonrubrik!!

Hej hopp alla där ute.. Hur har ni det? Här är allt bara fint.. Fast saknar min lilla Annie fruktansvärt mycket..
Igår tog vi det lugnt.. Annie fick vara ledig från dagis för att hon och Moa lekte för fullt här hemma :) Under tiden barnen lekte så hann jag med massor här hemma.. Tvätta, städa OCH tog hand om barnen..
Inte alla som kan det..
Annie åkte till sin pappa igår och Moa blev ledsen som alla andra gånger Annie åker.. Så tråkigt!! Tänk va bra allt hade vart om alla ville vara med och samarbeta.. Det ska väl inte vara så svårt?!?! Jaja, tycker synd om barnen men kan inte göra något åt saken..


Förra året förstorade jag upp kort på Annie och Moa och igår satte jag upp dom på väggen :) *Kan själv* Har lärt mig det att vill jag ha något gjort direkt så får jag göra det själv!!
Förra helgen så fick jag hjälp av Sofie att sätta upp hyllorna på väggen :) Blev super nice :) Och det tyckte älsklingen oxå :) *Vilken tur* hehe..
Så nu återstår hyllorna i vårat sovrum.. Och när tror ni dom kommer komma upp på väggen?? Det blir nog när jag gör det själv..
Just nu ligger Moa och nanar midda, precis som vanligt när hon är oss oss.. Sen vid 4 ska vi åka iväg och äta midda:)
*Hoppas maten smakar gott*
Sen ikväll är det melodifestivalen och det ska jag och älsklingen självklart kolla på.. Missade förra veckan.. Men men jag lever ju för det :P
Och självklart blir det en massa mys :)

Imorgon ska vi hämta Sofie :) Hon ska vara hos oss nästa vecka nu när hon har sportlov.. Gött, så jag slipper sitta hemma själv.. Är ju så j*vla tomt här hemma utan barnen.. Får se vad vi hittar på för kul :)


Förut så gick vi ut och tog en liten promenad, så jag tog på Moa kläder och när vi va klara ja, då får Moa för sig att hon vill ha kjol på sig idag.. Men eftersom vi redan va klara så kom vi överäns om att hon får byta om till kjol när hon sovit middag.. Och det gick hon med på :)

Nä om man kanske skulle ta och göra sig iordning nu innan Moa vaknar..

Ni får ha det så gött där ute :) Skulle va kul med en liten kommentar :)

Älskar min familj :)
Ni tre gör mig så lycklig <3


Idag får det bli en bild på mig och älskling :)



Puss mig*


Impad :)

Oj, då nu va det ett tag sen jag iuppdatera här.. Ohh, shiit, Mia kommer inte vara glad på mig.. Sorry, ska försöka skärpa mig på den fronten.. Men bara försöka!! heheheh

Vad har hänt här då sen sist??
Hmm, inte så mycket kanske.. I torsdags kom Moa hem igen så då blev det fullt bus här hemma..
Sen i fredags så skulle Annie åka till sin pappa och det va inte några glada miner ;( Barnen hade ju saknat varandra jätte mycket så dom ville ju leka mer.. Lite tråkigt att barnen inte får träffa varandra längre..
Sen kom Sofie hit i samma veva som Annie skulle åka så då blev Moa jätte glad och satt och myste med faster i soffan :)
Hela lördagen så städa jag och tvätta..
I söndags så tog vi en mysdag jag, älsklingen och lilla Moa :) Somnade runt halv 1-1 på söndagen och sen vaknade jag själv av väckarklockan 06,45 :) Wihoo.. hehehhe.. Det va ett tag sen som jag vaknade av väckarklockan.. Rätt impad :) Älsklingen kom upp strax efter kl 7 och sen va det dax att väcka Moa men hon ville inte gå upp.. Älsklingen frågade henne om hon skulle komma upp? Nä, svarade hon och vände sig om.. Till slut så fick han väckt henne och hon kom upp men det va inte poppis.. Hon va jätte trött.. Fast att hon la sig tidigare än vad hon brukar.. Åkte och lämna Moa i Grästorp..
Jag tillbringade min dag med att slipa en bil.. Fast inte hela dagen.. Min syster kom och hämta mig vid 3.. Bättre sen än aldrig.. Hon skulle ha kommit kl 1 egentligen, men hon är inte snabbast i stan :)
Hon skulle åka och hämta sin bil och ville inte åka själv så då följde jag med henne.. Vi satt och tjöta om allt och inget.. Fan, vi flabba hur mycklet som helst.. Det bästa va ju änna bilstereon.. hahahhah.. Helskumt!!
Sen körde hon mig till älsklingen igen och jag fortsatte att slipa bil.. Men vi tog en tidig kväll så va hemma väldigt tidigt.. Igår försov vi oss lite så vi vaknade ca 8,20.. Så det va bara upp och klä på sig och sen åka..
Det har vart helt underbart dom här 2 dagarna med älsklingen :)
Idag kunde jag inte åka med för jag ska iväg vid 10.. Men jag säger inte vart jag ska.. Våran lilla hemlis :)
moahahhahahhah..

Idag äntligen kanske jag kan få fixat mitt hår oxå :) Tycker inte alls om det nu!! Så vi får se vad det blir för något.. Kanske klipper jätte kort :) Ööh, nä skulle inte tro det va.. Saknar mitt långa, blonda hår som jag hade i somras..
Nä om man skulle ta och fixa i ordning sig så så jag inte kommer försent sen..
Just det ja, ska ju ringa en massa samtal idag med.. F-kassan bland annat och jag menar det är ju inte kort väntekö... Hatar deras köer!!

Längtar tills på fredag för då kommer min lilla prinsessa hem igen :)


Älskar min familj <3
Ni 3 gör mig lycklig <3



Nä nu får det räcka.. Ska försöka att uppdatera oftare :)
Ha det gött!!


Puss mig*


RSS 2.0