Jobbigt...

Idag känns det lite jobbigt inom mig för imorgon ska mitt lilla hjärtegull åka till sin pappa :( Jag ska lämna henne på dagis innan jag börjar jobbet och jag hoppas att det kommer gå bra efter några veckors ledighet..
Kommer bli så tomt här hemma i veckan utan Annie och utan Moa.. Moa åkte till sin mamma redan igår.. Men nästa måndag kommer båda hem igen så jag hoppas att denna veckan går i turbo fart.. Jag får se till att sysselsätta mig med massa saker så går det bättre..

Idag när jag vakna och slulle gå så gjorde det förbannat ont i mitt knä.. Har haft ont nu i ca 1 vecka men idag har det vart som värst.. Kan inte riktigt sätta fingret på vart exakt smärtan sitter men det gör ont när jag böjer det.. Så att gå i trappor har inte vart lätt idag.. Och självklart va jag tvungen att tvätta idag så det va ju bara att bita ihop och knalla i alla trappor :( Har det inte försvunnit tills på tisdag så kanske jag ska ta ochj ringa läkarn?


Annars är allt helt kanon här hos oss.. Den lilla bebisen lever rövare i magen på mig och gör "volter" hela tiden :) Mest på morgonen och sen på kvällen när jag ska sova.. Känns underbart att känna <3
Är så fruktansvärt nyfiken på vad det är nu.. Moa tror att det är en lillasyster och Annie tror att det är en lillebror.. Så vi får se vem som har rätt :P Hon kunde ju inte se på ultraljudet så vi får se vad som gömmer sig där inne :)

Nä om jag ska ta mig en dusch och sen sova lite.. Ska ju upp kl 6 imorgon och jobba.. Är riktigt gött att jobba men är lite tungt nu när magen börjar bli allt mer och mer i vägen.. Men jag ska härda ut och försöka jobba fram till beräknat datum :)



Min sambo och våra barn är det viktigaste i mitt liv <3
Är så glad att jag har dom!!


Har tappat bort min sladd till mobilen så det får bli ett gammalt kort på barnen när dom bakar :)










Ha det gött!


Puss mig*

Godmorgon :)

Idag när klockan ringde ville jag inte alls gå upp.. Ville hellre ligga kvar hos älsklingen men näst intill sovandes gick jag upp och fixa mig lite kaffe.. Börjar känna mig lite piggare nu men en kanna till hade ju inte skadat.. Älsklinge och Moa sover fortfarande.. När jag gick upp klockan 6 så kollade jag om Moa va vaken och det va hon.. Sa till henne, det är natten fortfarande så sov du en stund till.. Hon la sig ner och somnade om så där va det inte färdigsovit.. Får se om dom är vakna när jag kommer hem från jobbet eller om jag får väcka dom..
Efter jobbet blir det lite frukost och sen åka en tripp till affären och stor handla :) Nu börjar det bli tomt i kyl,frys och skåp så dax att fylla på :)

Idag kommer även mitt hjärtegull hem :) Så i eftermidda är HELA familjen samlad igen <3<3 Mysnivån på topp :)



I veckan hoppas jag på bra väder så vi kan åka och bada med barnen.. Kollade tidningen idag och det såg ju inte så soligt ut denna veckan ;(
Det känns fan som det är höst redan, vart tog solen och sommaren vägen?!?! Håller tummarna för att den kommer snart :)

Den lill* krabaten lever för fulla muggar i magen.. Den vill nog inte att mamma ska sova på kvällarna för det är då som den håller på som värst.. Men det är mysigt på sitt sätt oxå.. Längtar verkligen tills vi får hålla och se på vårat mirakel, men får allt ta och vänta ett tag till, närmare bestämt december <3<3


Nä nu börjar klockan slå åka-till-jobbet, så det va en liten snabb uppdatering :)
Hoppas ni alla får en bra dag!



En gammal bild på barnen <3




Puss mig*

Ojj ojj ojj

Nu va det allt länge sen som jag skrev något här.. Hahha, men har inte haft någon lust till det.. Får väl ta och uppdatera lite bättre...?
Har hänt mycket det senaste så vet inte riktigt vart jag ska börja :P
Kanske inte ska ta upp något alls? Det finns ju verkligen folk till allt och det spelar ju ingen roll vad man säger eller skriver för ni fattar eran egna uppfattning och snackar ändå bara massa skit.. Sånt som inte stämmer, lägger till lite extra och så vidare.. Men men det är ju så Vara funkar tyvärr..

Här hemma är det full fart nu när vi har Annie och Moa varannan vecka, och det är heöt underbart :) Fast extremt jobbigt när barnen åker till sina andra föräldrar ;( Moa kommer nu på Söndag och Annie kommer på Måndag :) Och då ska vi bara hitta på massa bus och skojiga saker med våra små liv :) Och självklart massa mys <3
Har lite olika utflykter som vi kan välja på att göra.. Kan inte åka iväg på några övernattningar på veckorna pga att jag jobbar men vi kommer att få en toppen sommar ändå :)

Annie och Moa ska nu få ett syskon oxå  :) Barnen är jätte glada och berättar det för alla, dom är så söta <3 Längtar verkligen tills våran lilla bebis kommer så vi kan gosa med våran lilla krabat <3<3 Den är jätte livlig och det känns helt underbart.. Men denna graviditeten är helt annorlunda jämfört när jag vänta Annie..


Fick ett mail härom månaden från en person som jag inte pratat med på aset länge, fattar inte ens varför du ens skicka det.. Tycker inte att du eller dina så kallade vänner har något med mig eller min familj och vårat liv att göra!! Vill inte ha något med dig eller ditt jävla skit snack att göra så nu ber jag dig, HÖR INTE AV DIG TILL MIG MER!!!


Nä här kan jag inte sitta och skriva hela dan.. Nu ska jag ta och fixa mig lite för att sen gå hem till Maria :)
Får se när jag hinner och orkar uppdatera igen :P


Älskar min familj över allt annat <3<3<3

Har en så otroligt fin familj, Lite nya kort sen i Juni då vi va på bröllop ;) Älsklingen va hur stilig som helt i kavaj <3<3







Puss mig*

RSS 2.0