Är på rätt väg

I fredags så kom jag till en korsning i mitt liv.. Jag hade 2 vägar att välja mellan.. Antingen gå till höger eller till vänster.. Nu känner jag att jag valde rätt väg i mitt liv.. Känns så skönt att jag tog den vägen.. Visst tog det emot och det va ett tufft val, men jag funderade länge, länge på vad jag skulle välja.. Så nu har jag kommit så långt att det står 1 av 3 :) Nog om det nu, jag hoppas att jag kommer gå långt på denna vägen innan det kommer en ny korsning..

Idag har jag och Annie vart och kollat på när Annies syssling buggade, och hon va så duktig :) Annie sa att hon vill oxå börja bugga, vi får väl se hur det blir med det.. Men vill hon det så får jag forska lite mer i det :)

Nä vi kom hem så lagade jag lite mat och efter det så började vi att fixa här hemma.. Jag flyttade min stora frys in till ett annat rum så jag skulle få plats med skötbordet.. Den va aset tung men eftersom jag är så envis så gick det ju tillslut :) Så nu står skötbordet på plats, vaggan är uppsatt och står i mitt rum, kläderna är tvättade, vagnen hemma, så snart kan min lilla skrutt komma ut till världen <3 Jag och Annie längtar jätte mycket nu :)
Annie är så söt och brukar prata med bebisen och sjunga för henne, då smälter jag <3
Har lite små saker kvar att fixa bara men det är ju snart klart :)

Imorgon ska jag till specialist mödravården i Lidköping igen och kolla så min skrutt växt.. Det känns så men jag är ändå lite nervös..
Min sjukskrivning gick ut i fredags så imorgon är det jobb igen som gäller.. Ska bli skönt att jobba lite igen :) Så hoppas att jag kommer upp imorgon bitti nu.. Ska ju upp jätte tidigt för Annie ska lämnas på dagis innan jobbet.. Så ikväll blir det säng/soffa tidigt..

Nä nu väntar Annie på mig för nu ska vi måla så jag får avsluta här..
Ha det gött där ute alla läsare!! :)



Älskar mina barn så otroligt mycket <3




Puss mig*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0