helgen!!

Först vill jag bara skriva att detta är MIN blogg..
Min blogg använder jag för att skriva av mig om mitt liv och min vardag..
Och jag skriver precis vad jag vill!! Vill ni inte läsa så är det ingen som tvingar er!!

Så då har jag fått det ur mig :)


Min och Annies helg har varit helt underbar :)
I fredags vakna Annie redan kvart i 5 på morgonen.. Blä, kände jag då men vi låg och myste i nästan 30 min innan vi gick upp.. 
Jag lämna mitt hjärta på dagis för att sen åka till jobbet.. Efter jobbet så tog jag tåget till Lidköping för att besöka specialist mödravården.. Jag hatar verligen sjukhus så det va ingen bra dag.. Men jag fick mätt min lilla skrutt som växer i min mage och dom kunde konstatera att min lilla skrutt inte är så stor som dom ska vara i den veckan som jag är i nu.. Jag blev sjukskriven och ska tillbaka på ett åteerbseök och kolla vikten igen.. Sen ska dom även göra ett ämnesomsättnings prov på mig för att se varför jag inte går upp i vikt..
(Och för er som inte känner mig är det väl bäst att nämna att jag äter)
Det jag ska göra nu är att jag ska vila.. Men hur lätt är det då när man är ensamstående och redan har ett barn? Visst jag kan vila riktigt varannan vecka när Annie är hos hennes pappa men mitt hem måste ju ändå skötas..
Inte lätt att få ihop vardagen när man är ensam men jag gör så gott jag kan och jag vet att det räcker..
Efter besöket så kom ju tårarna igen.. Dels pga sjukhuset (gick förbi avdelningen där min morfar gick bort) och sen att jag åkte själv.. Hade ju velat ha med en person men men.. Nästa besök kanske?

Efteråt gick jag till stationen och fick sitta och vänta i 1,5 timme innan tåget kom.. Surt!! Men när jag väl kom tillbaka till vara så cyklade jag raka vägen och hämta Annie på dagis :) Vi  åkte hem och bara myste resten av dagen/kvällen <3 Vi skulle kolla på idol men Annie va nog trött för hon somna redan kvart över 8.. Mammas lilla goding.. Så jag tillbringa resten av kvällen att kolla på tv och sen la jag mig redan kl 22,30 :) Va riktigt trött..

I fredags så ville Annie sova med mig i min säng så när jag gick och la mig så bärde jag med mig Annie till min säng, som jag lovat henne.. Jag övergav min soffa efter ca 3 månader och sov i MIN säng.. Sov helt underbart och vaknade helt utvilad.. Annie väckte mig halv 9 i lördags morse.. Vi tog det lugnt och segade en hel del.. Va skönt..

Sen kom Maria, Melina och Mikaela hit för vi skulle gå fram med barnen och kolla lite.. Annie och Melina tyckte det va kul att se på djuren och traktorerna.. Men Annie tyckte nog bäst om när hon fick rida på den lilla hästen :)
Efter vi kollat runt lite så gick vi med Maria och dom hem så barnen kunde leka lite :)

Efter en lång men mysig dag så gick jag och Annie och köpte lite lördags godis och sen gick vi hem och myste ner oss i soffan och kolla på tv :) Annie somna ca 21 och jag satt och kolla på en film.. Kollade inte mer än ca 1 timme för sen hände det något mycket trevligt ;) Men det är inget som behövs ta upp här inte..
Kom i säng vid tolv tror jag.. Och jag sov så otroligt skönt denna natten.. Det är ju nästan skrämmande, att en sån liten händelse kan göra något så stort..
Jaja :P

I morse ville inte Annie alls ha sovmorgon.. När hon väckte mig så trodde jag att klockan va 8 men hon va inte mer än 6,50.. Och i morse va jag trött, fast ändå utvilad..
Och idag har jag och Annie haft en mys dag hela dagen och bara vart hon och jag :) Vi har myst. kollat på film, busat, cyklat, lagat mat tillsammans.. Har vart en mysig dag med min dotter <3

Nu ligger Annie och sover och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på..? Kanske ska kolla på en film? Vi får se vad jag hittar på.. Kanske tar och lägger mig snart jag oxå.. Kommer kännas konstigt imorgon då jag inte ska till jobbet :( Får hoppas att Annie vill ha sovmorgon :)


Nä nu får det ta och räcka detta, så ni som verkligen läser orkar läsa :)



Älskar mina barn så otroligt mycket <3
Dom betyder allt för mig!!





Ha det gött!!


Puss mig*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0